Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 15:45)
Aciu 4u.gif O kokia didele ukine spintas tu cia turi omeny? Nes didziausia spinta tai saldytuvas  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif nu dabar tai tokia runkele pasijaučiau, tikrai atsiprašau, nedašilo man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 13, 17:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif nu dabar tai tokia runkele pasijaučiau, tikrai atsiprašau, nedašilo man blush2.gif

lotuliukas.gif viskas gerai, buna biggrin.gif

O cia mergaitems, besidomejusioms mano stalvirsiu. Suzinojau koks biggrin.gif Va sitas

Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 13, 17:05)
Kaip jums variantas vietoje mano "vienakojo"?
user posted image

daug geriau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 13, 18:00)
Na nezinau kas ir kodel. Ten yra x ir y ir z tai koordinates  biggrin.gif  O kur zemiau tai jos pacios spinteles duomenys.

As irgi taip supratau, bet kodel neleido daryti, tai nezinau... schmoll.gif Bet nepatingejau is naujo programos parsisiusti rolleyes.gif ir dabar jau viskas veikia gerai.. ka spaudziu, tas ir vyksta pagal komandas good.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 17:18)
lotuliukas.gif  viskas gerai, buna biggrin.gif 

O cia mergaitems, besidomejusioms mano stalvirsiu. Suzinojau koks biggrin.gif  Va sitas

tikrai? nes atrodo kaip baltas thumbup.gif . as kaip tik dvejojau ar nesusivienodins ta kremine su fasadu, bet matau, kad thumbup.gif wub.gif . reiks dar pamislyt, kuri stalvirsi pasirinkt.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 15:42)
Aciu, wanesa ax.gif  Tavo projektelis visai simpatiskas. O ta spinta, kur pasleptas katilas, butinai kampine turi but? Jei imanoma, tai as gal tieaiai uzbaigciau ir nedaryciau kampiniu spintu g.gif

Jo, ji būtinai kampinė, nes ant vienos sienos katilas, o ant kitos skaitiklis. Ir apacioj po katilu "gerieji" santechnikai taip padare grindu reguliatoriu, kad jis beveik 10cm is sienos islindes, irgi labai ko neprigalvosi.

Jei nesunku gal galit kuri ideti nuotrauka tiesiai cia, o ne per nuoroda 4u.gif pakartosiu is priekio ir is sono Nieko daugiau nesugalvojam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 03 13, 17:41)
Jo, ji būtinai kampinė, nes ant vienos sienos katilas, o ant kitos skaitiklis. Ir apacioj po katilu "gerieji" santechnikai taip padare grindu reguliatoriu, kad jis beveik 10cm is sienos islindes, irgi labai ko neprigalvosi.
Jei nesunku gal galit kuri ideti nuotrauka tiesiai cia, o ne per nuoroda 4u.gif  pakartosiu is priekio ir is sono Nieko daugiau nesugalvojam  blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu Iriska 4u.gif

Ta spintele kairej gal geriau atrodytu iki pat gartraukio pritraukta doh.gif
Atsakyti
mergaites o jei as jums atsiusciau savo virtuves planeli, gal kuri man su ALNO padarytumet projekteli, a? blush-anim-cl.gif ax.gif ( nes kaip sakiau neturiu niekur galimybiu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 13, 18:01)
mergaites o jei as jums atsiusciau savo virtuves planeli, gal kuri man su ALNO padarytumet projekteli, a? blush-anim-cl.gif ax.gif ( nes kaip sakiau neturiu niekur galimybiu cry.gif

Atsiusk , jei rytoj turesiu laiko , padarysiu topyk@yandex.ru
mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ar padetumet man suprojektuot virtuve, patartumet kas geriau, as parasyciau ismatavimus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
IRISKA ACIUUU TAU!!! 4u.gif issiunciau jau ax.gif
Atsakyti