Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(_celeste @ 2008 03 13, 15:12)
mes kai remontavomės, tai pažėjom kad labai plona siena (su vonia), be to, čia senas namas, ir toje sienoje buvo langas, kurį uždėjom 2 plonais gipskartoniais (čia sienos storis  doh.gif  blink.gif ) ir spintelės kabintųsi būtent ant jų..
galėsiu kada nufotkyt ir įmest..

niu musu irgi plona g.gif labai plona, bet ka as zinau, buvom pas kelis zmones, kurie panasiam bute gyvena ir pakabintos spintutes ant tos sienos ir nieko nenutike g.gif
vienu metu ir as buvau issigandus, nes kai vonia remontavom, kiaurai keliose vietose MB buvo su tuo daiktu nezinbau kaip vadinas kai kampus griovem, pravares buvo, nes pas mus ne status kampai vonioj buvo doh.gif
bet nemanau, kad ta siena spinteliu neatlaikytu, o gal klystu g.gif

niu toj vietoj kur jus tik 2 sluoksnius gipso kartona dejot, tai tikiu, bet siaip g.gif

niu dabar paciai iskilo klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 13, 17:10)
virsuj antras meniu ir ten show object properties berots ir ten jau gali viska daryti. Pakeiti ploti auksti ir t.t.  4u.gif

As tenais ir atsiverciau, bet kad ten ne pacios spinteles aukstis keiciasi, o jos pakabinimo aukstis... g.gif padarau 50 cm, tai man isvis pakisa tada ja po pastatoma spintele.. doh.gif sita jau as maciau pirmais...
Papildyta:
QUOTE(_celeste @ 2008 03 13, 17:12)
galėsiu kada nufotkyt ir įmest..
ale bijau, ka išpeiksit.. ax.gif

Neispeiksim blush2.gif Labai noriu pamatyti ta varianta su spintelemis tik ant vienos sienos.. praverstu man gal 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 13 kovo 2008 - 15:21
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 16:22)
_celeste, telefone, aciu uz pagyras virtuvytei ax.gif
O gamino tai tokie "garaziniai" berniukai.
Jei reiks, galesiu kontaktus i a.z. imest mirksiukas.gif

buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 09:56)
Na imetu pasirodyt ir as savo surinkta virtuvele.  ax.gif  Nuotraukos kokybe neypatinga, nes fotografuota vakare prie apsvietimo, tai spalvos kazkokios netikros gavosi cool.gif  Bet bendras vaizdas toks

man laaaabai gražu thumbup.gif aš tik nemėgstu tų didelių ūkinių spintų,bet čia jau mano pačios nukrypimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 15:19)
As tenais ir atsiverciau, bet kad ten ne pacios spinteles aukstis keiciasi, o jos pakabinimo aukstis...  g.gif  padarau 50 cm, tai man isvis pakisa tada ja po pastatoma spintele..  doh.gif  sita jau as maciau pirmais...

O Tu tikrai Height skaičiuką keiti? Man puikiausiai spintelės aukštis keičiasi.
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 03 13, 15:33)
Sveikos  4u.gif

Visų pirma tai noriu pagirti Užsispyrusi virtuvę, man labai  wub.gif Sau ir kažko panašaus norėčiau, bet rodau ką pavyko suprojektuoti iš priekio ir iš kampo.

Ten kairėj kampe tose aukštose spintelėse paslėptas dujinis katilas ir skaitiklis  smile.gif  Laukiu kritikos  ax.gif

Aciu, wanesa ax.gif Tavo projektelis visai simpatiskas. O ta spinta, kur pasleptas katilas, butinai kampine turi but? Jei imanoma, tai as gal tieaiai uzbaigciau ir nedaryciau kampiniu spintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 13, 17:40)
O Tu tikrai Height skaičiuką keiti? Man puikiausiai spintelės aukštis keičiasi.

Taip, tikrai ta.. unsure.gif Gal pas mane plaukioja ta programa, nesuprantu.. doh.gif Geriausia, tai dabar buvo... pasirinkau kampine spintele kriauklei (jau viena projektuka dariau ir gerai viskas buvo), o tada dejau kampine kriaukle... tai ji man ore kabo virs spinteles, kai 3D paziuriu... bet keiciant auksti, kaip spinteles, del kurios prasiau pagalbos, tai pati kriaukle storeja lotuliukas.gif , o ne leidziasi zemyn... o spinteles leidziasi zemyn keiciant auksti, o ne ploneja pacios.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 13 kovo 2008 - 15:47
QUOTE(julem @ 2008 03 13, 16:33)
man laaaabai gražu thumbup.gif aš tik nemėgstu tų didelių ūkinių spintų,bet čia jau mano pačios nukrypimai biggrin.gif

Aciu 4u.gif O kokia didele ukine spintas tu cia turi omeny? Nes didziausia spinta tai saldytuvas unsure.gif

telefone, parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 13 kovo 2008 - 15:51
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 15:43)
Taip, tikrai ta..  unsure.gif  Gal pas mane plaukioja ta programa, nesuprantu..  doh.gif  Geriausia, tai dabar buvo... pasirinkau kampine spintele kriauklei (jau viena projektuka dariau ir gerai viskas buvo), o tada dejau kampine kriaukle... tai ji man ore kabo virs spinteles, kai 3D paziuriu... bet keiciant auksti, kaip spinteles, del kurios prasiau pagalbos, tai pati kriaukle storeja  lotuliukas.gif  , o ne leidziasi zemyn... o spinteles leidziasi zemyn keiciant auksti, o ne ploneja pacios..  blink.gif

Turi ta Alno keistenybių, aš irgi su rankenėlėmis pusdienį prasiknisau, o pasirodo jos ten prie fasado spalvos buvo pririštos doh.gif . Galgi ir Tavo spintelės aukščio keisti negalima dėl kažkokių tai priežasčių.

Radau idėją savo staliukui prie salos. Bandau dabar Alno atitikmenį sukurti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 13, 17:51)
Turi ta Alno keistenybių, aš irgi su rankenėlėmis pusdienį prasiknisau, o pasirodo jos ten prie fasado spalvos buvo pririštos doh.gif . Galgi ir Tavo spintelės aukščio keisti negalima dėl kažkokių tai priežasčių.

Radau idėją savo staliukui prie salos. Bandau dabar Alno atitikmenį sukurti. ax.gif

Sekmes su Alno hihihi.gif tikekimes, tavo normaliai viskas veikia... o as apsieisiu kaip nors su tuo, ka leidzia daryti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 16:54)
Sekmes su Alno  hihihi.gif  tikekimes, tavo normaliai viskas veikia... o as apsieisiu kaip nors su tuo, ka leidzia daryti...  verysad.gif

Na nezinau kas ir kodel. Ten yra x ir y ir z tai koordinates biggrin.gif O kur zemiau tai jos pacios spinteles duomenys.
Atsakyti
Kaip jums variantas vietoje mano "vienakojo"?
user posted image
Atsakyti