Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 14:08)
Ipaisiau i tavo kampa dar 60cm spintele ir vaizdas pasikeicia labai.

user posted image

mūsų virtuvė panašaus dydžio.. tai reikėjo suktis su tuo ką turim..
mes irgi darėm kampą, tik ten status jis (kur kriauklė), indaplovė šalia viryklės, už viryklės dar 30 cm spintutė tilpo..
o stalčiai toje vietoje, kur šiame brėžinyje yra indaplovė ir dar atviras suapvalintas kampas tilpo..
be to, viršutines spinteles darėm tik per tą sieną kur 2 m. šone jų nekabinom..
bet šalia šaldytuvo, kuris stovi kitoj virtuvės pusėj, pastatėm spintelę puodams ax.gif
na, gal supratot.. 4u.gif

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 09:56)
Na imetu pasirodyt ir as savo surinkta virtuvele.  ax.gif  Nuotraukos kokybe neypatinga, nes fotografuota vakare prie apsvietimo, tai spalvos kazkokios netikros gavosi cool.gif  Bet bendras vaizdas toks

Tik sorry, uz visus pirstu antspaudus ant gartraukio ir kt. Cia dar buvo nieks nevalyta. blush2.gif  O kadangi fotiko neturiu, tai negaliu pafotkint dabartinio vaizdo. Realiausios spalvos antroj nuotraukoj.

man labai patiko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 11:56)
Na imetu pasirodyt ir as savo surinkta virtuvele.  ax.gif  Nuotraukos kokybe neypatinga, nes fotografuota vakare prie apsvietimo, tai spalvos kazkokios netikros gavosi cool.gif  Bet bendras vaizdas toks

Tik sorry, uz visus pirstu antspaudus ant gartraukio ir kt. Cia dar buvo nieks nevalyta. blush2.gif  O kadangi fotiko neturiu, tai negaliu pafotkint dabartinio vaizdo. Realiausios spalvos antroj nuotraukoj.

na labai grazi virtuve wub.gif wub.gif ir spalvos thumbup.gif ,o kas gamino jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 13, 14:03)
mūsų virtuvė panašaus dydžio.. tai reikėjo suktis su tuo ką turim..
mes irgi darėm kampą, tik ten status jis (kur kriauklė), indaplovė šalia viryklės, už viryklės dar 30 cm spintutė tilpo..
o stalčiai toje vietoje, kur šiame brėžinyje yra indaplovė ir dar atviras suapvalintas kampas tilpo..
bet šalia šaldytuvo, kuris stovi kitoj virtuvės pusėj, pastatėm spintelę puodams ax.gif
na, gal supratot.. 4u.gif

supratau ir man tokia mintis kilo, jei netilps daiktai, bet ta spintele galvoju veliau uzsakyti...
o kodel nekabinot ant to kito sono spintuciu?
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 13, 16:03)

Va sitas variantas ir mane labai domina.. kaip tai atrodo. Pati kazka tokio galvoju padaryti. Gal galetum parodyti nuotraukyte? ax.gif
Atsakyti
_celeste, telefone, aciu uz pagyras virtuvytei ax.gif
O gamino tai tokie "garaziniai" berniukai.
Jei reiks, galesiu kontaktus i a.z. imest mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visų pirma tai noriu pagirti Užsispyrusi virtuvę, man labai wub.gif Sau ir kažko panašaus norėčiau, bet rodau ką pavyko suprojektuoti iš priekio ir iš kampo.

Ten kairėj kampe tose aukštose spintelėse paslėptas dujinis katilas ir skaitiklis smile.gif Laukiu kritikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 03 13, 15:33)
Sveikos  4u.gif

Visų pirma tai noriu pagirti Užsispyrusi virtuvę, man labai  wub.gif Sau ir kažko panašaus norėčiau, bet rodau ką pavyko suprojektuoti iš priekio ir iš kampo.

Ten kairėj kampe tose aukštose spintelėse paslėptas dujinis katilas ir skaitiklis  smile.gif  Laukiu kritikos  ax.gif

Viskas labai gražu. Klausimėlis, o po langu kodėl nedarai daugiau spintelių?
Atsakyti
help.gif kaip Alno programoje sumazinti virsutiniu pakabinamu spinteliu auksti? Ploti moku... o kur auksti, nerandu.. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 13 kovo 2008 - 15:07
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 16:04)
help.gif  kaip Alno programoje sumazinti virsutiniu pakabinamu spinteliu auksti? Ploti moku... o kur auksti, nerandu..  cray.gif

virsuj antras meniu ir ten show object properties berots ir ten jau gali viska daryti. Pakeiti ploti auksti ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Iriska aplenke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 13 kovo 2008 - 15:11
QUOTE(marimacho @ 2008 03 13, 14:18)
supratau ir man tokia mintis kilo, jei netilps daiktai, bet ta spintele galvoju veliau uzsakyti...
o kodel nekabinot ant to kito sono spintuciu?

mes kai remontavomės, tai pažėjom kad labai plona siena (su vonia), be to, čia senas namas, ir toje sienoje buvo langas, kurį uždėjom 2 plonais gipskartoniais (čia sienos storis doh.gif blink.gif ) ir spintelės kabintųsi būtent ant jų..

QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 14:20)
Va sitas variantas ir mane labai domina.. kaip tai atrodo. Pati kazka tokio galvoju padaryti. Gal galetum parodyti nuotraukyte?  ax.gif

galėsiu kada nufotkyt ir įmest..
ale bijau, ka išpeiksit.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 13, 14:48)
Viskas labai gražu. Klausimėlis, o po langu kodėl nedarai daugiau spintelių?

Ačiū smile.gif tai kad pas mus virtuvė 2,6*2,6, o ten į tą kampą prie lango dar reik stalą su kedėm įgrūst doh.gif
Atsakyti