Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Baltike @ 2008 03 13, 13:27)
Apie ožiaragės virtuvę. Man ji nebūtų nepatogi. Pirmiausia kliūva šaldytuvas - aš gal salą viena spintele iš tos pusės trumpinti siūlyčiau. Indaplovės nei vienoje man logiškai patogioje vietoje neradau (ar jos apskritai nebus g.gif ). Iš grožio pusės nesižiūri man tas nukirstas kampas saloje (gal kad jam priešingas kampas nėra nukirstas, o gal tiesiog pati "kameros" vieta iškreipia vaizdą). Ir dar - po šeimininkavimo mažose, užgrūstose virtuvėse man žiauriai norisi erdvės. Šioje virtuvėje taip pat (jei būtų mano valia, ne salą daryčiau, o U formos virtuvę)...

Gal ozerage nesupyks ax.gif
Kas gavosi, tik nezinau ar bus ten siena is desines ar ten svetaine.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 13, 12:40)

Spėju, kad svetainė. O šiaip šitas variantas man labiau prie širdies (net jei iš jo ir salą padaryti). Ožiarage, kaip Tau?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 13, 13:40)
Gal ozerage nesupyks  ax.gif
user posted image

A sukeiciau vietomis ta uzlenkta gala su saldytuvu, kad kriaukle ir kaitlente butu ant to paties stalvirsio... o nuo lango irgi sviesiau atrodytu, kai saldytuvas neuzgriozdintu tos sienos ir tenais butu tas uzlenktas galas - salyte. Nezinau ar aiskiai isdesciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 13, 12:24)
o kokios firmos tos plokstes? termopalo yra?  g.gif
aha, stalvirsis ir man baisiai rupi  bigsmile.gif

dute_a, shipka, del plokstes, tai man rodos egger, o va apie stalvirsi nelabai ka galiu pasakyt, nes spalva derinau prie jau nupirktos plautuves biggrin.gif Tai net nesigilinau i pavadinima. Svarbiausia norejau, kad tiktu, nes labai bijojau spalvu makalynes, nes dar ir su sienu plytelem turejo nesipjaut doh.gif
Bet uzklausiau baldininku kas ten pas mane per spalva, tai kai tik suzinosiu, parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 12, 21:50)
va, pradinis variantas toks, koks matyt, tik noriu dar tu spinteliu virs stiklines dalies  g.gif gal dar kokiu minciu turit?  ax.gif
user posted image
Papildyta:
is sono:
user posted image

Pas mus irgi U formos nedidukė virtuviukė gaunas - 270 plotis, 350 ilgis. Tik pas mus ant galinės sienos yra normalus langas, o ant šoninės - siauras, tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių. Tai mąstau pakabinamas spintutes daryti tik ant vienos sienos. Kažkaip daugiau erdvės, šviesos.
O kur radot programėles, kurios leidžia U formos virtuvytes projektuotis? Man vis nepavyksta tokios rasti.
Atsakyti
Užsispyrusi, butinai parasyk del stalvirsio mirksiukas.gif . o tavo plokste jau susiradau, apziurejau, grazi tikrai, bet as kita issirinkau biggrin.gif 4u.gif

Iriskos variantas daug graziau ziurisi. bet as isvis nedaryciau tos salos, nu ziauriai jau didele gaunasi ta virtuve unsure.gif g.gif . vietoj salos koki pusbari arba bent jau daryt taip, kad butu galima prie salos susest 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 13 kovo 2008 - 13:11
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 14:01)
dute_a, shipka, del plokstes, tai man rodos egger,

kadangi as lygiai taip pat issirinkau spalvos, tik vyras spyriojasi kad fasadus cinamono daryti, tai pas vienus baldininkus, kurie dirba su termopalu neradau identiskos spalvos, panasi yra, bet egger man grazesne, ir sako kad jinai atsparesne, nežinau ar tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2008 03 13, 13:08)
Pas mus irgi U formos nedidukė virtuviukė gaunas - 270 plotis, 350 ilgis. Tik pas mus ant galinės sienos yra normalus langas, o ant šoninės - siauras, tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių. Tai mąstau pakabinamas spintutes daryti tik ant vienos sienos. Kažkaip daugiau erdvės, šviesos.
O kur radot programėles, kurios leidžia U formos virtuvytes projektuotis? Man vis nepavyksta tokios rasti.

aš su alno dariau mirksiukas.gif
pas mane langas iš dešinės pusės kur baigiasi spinteles mirksiukas.gif tik projektuojant su programele, neidejau jo kazkodel blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 13:53)
A sukeiciau vietomis ta uzlenkta gala su saldytuvu, kad kriaukle ir kaitlente butu ant to paties stalvirsio... o nuo lango irgi sviesiau atrodytu, kai saldytuvas neuzgriozdintu tos sienos ir tenais butu tas uzlenktas galas - salyte. Nezinau ar aiskiai isdesciau..  ax.gif

Aciu mergaites uz nuomones. Bet ten desineje sienos nebus, ten didele erdve i valgomaji. O is tos puses, is kurios mes ziurim bus didele svetaine. Sala tai butinai darysiu!!! Mes megejai gaminti taip, kad kruva draugu butu kartu ir dalyvautu tame gaminime. Be to, uzpakaliu visai nesinori stoveti atsisukus ir i telika ir i draugus, seima. Labai buvo idomi Jusu visu nuomone. Kaitlentes nekeisciau del to, kad man ji bus patogi. Juk tarp saldytuvo, kriaukles ir kaitlentes man turi buti trikampis, kad galeciau normaliai seimininkauti. Viskas tam parengta ir gartraukiui viskas atvesta. Indaplove bus tarp kriaukles ir saldytuvo. Na buvo keli firmu dizaineriai ir visu nuomone buvo sudeta i visa mano sedevra. Labai aciu uz pagalba!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oziarage, argumentai tavo svarus ir itikanami biggrin.gif , taip, kad tada virtuvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 13, 14:13)
kadangi as lygiai taip pat issirinkau spalvos, tik vyras spyriojasi kad fasadus cinamono daryti, tai pas vienus baldininkus, kurie dirba su termopalu neradau identiskos spalvos, panasi yra, bet egger man grazesne, ir sako kad jinai atsparesne, nežinau ar tai tiesa.

Nu zinok apie plokstes nieko negaliu pasakyt, nes rinkausi pagal grozi, o ne pagal atsparuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 13, 14:35)
Oziarage, argumentai tavo svarus ir itikanami  biggrin.gif , taip, kad tada virtuvyte  thumbup.gif

aidar prie salos gales susesti 4-5 zmones, taip, kad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti