Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 10:56)
Na imetu pasirodyt ir as savo surinkta virtuvele.  ax.gif 

Man grazu. Ir i ka atkreipiau demesi, tai i tas stiklinem durelem spinteles virsuje.. patinka man jos labai pas kitus namuose, bet pati jauciu pradeciau niurzgeti, jei vis reiketu viska taip ideliai ten deti, jog nesimatytu nesimetriskai ir nesuderintai sudeliotu puodeliu ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Tai maniske virtuve aptarsit dar ar ne?? doh.gif
http://public.fotki.com/modyte/
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 13, 11:09)
Aiskumelis. Supratau, kad saldytuvas, bet nzn kam tos groteles reikalingos. blush2.gif

Groteles reikalingos, kad saldytuvas kvepuotu mirksiukas.gif

Aciu, mergaites, uz pagyras mano virtuvytei 4u.gif

Nanda, tai as jas todel ir dariau is matinio stiklo, kad nieko nesimatytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 03 13, 11:14)
na gal ie nieko labai baisaus, tik pagal rekomedacijas girdejau kad nera gerai prie saldytuvo orkaite. nes visgi karstis nuo jos eina ir tai kenkia salytuvui, trumpesnis jo gyvavimo laikas ir tiek.

As taip pat girdejau apie tai, todel idejau ta spintute tarp ju 30 cm plocio... sakau, gal nebus tada taip jau blogai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 13, 10:51)
sunkus atvejis su planeliu  blush2.gif neturiu darbe schmoll.gif o ir tas, kuri turiu tai dabar nebeatitinka realybes verysad.gif o pati nemoku nubraižyt blush2.gif žodžiu, priekinės sienos (kur gartraukis) ilgis yra 2,8 m, kairės pusės 2,1m, o dešinės iki lango būtų ~2,5 m mirksiukas.gif

Va ka paskaiciau apie U formos virtuves: "Galinė sienelė turi būti ne trumpesnė, nei 2500 mm, o laisva erdvė tarp kraštinių 1200 - 2800 mm". Nu pagal tavo patalpos matmenis, telpi i situos remus mirksiukas.gif

Siaip tai man tas vaizdelis, kur imetei, patinka. Tik gal dar vaizda ir is kutu pusiu imesk mirksiukas.gif

Beje, o tu tikrai nori dar virs situ horizontaliu spinteliu det antras? As manyciau, kad uztenka tik situ. Paskui apsunkins labai patalpa, kai bus beveik iki lubu. O padejimui vietos tai jau tikrai ir be ju turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 13 kovo 2008 - 10:27
QUOTE(Ashai @ 2008 03 13, 10:56)
g.gif Noriu pasitarti, mano virtuvėj viena siena užimta vamzdžiais (dujų ir šalto vandens eina palei sieną žemai) dėl to negaliu prie sienos glausti indaplovės, ji turi būti apie 10 cm atitraukta. Tai vat ir gaunasi, kad stalviršis turi būti ne 60 o 70 cm pločio.

pas mane tas pats, tai mes ties indaploves vieta vamzdzius i siena ileisim 4u.gif

Užsispyrusi, grazi virtuvyte thumbup.gif . ir spalvos wub.gif , dabar dar labiau esu
tikra, kad teisingai spalvas pasirinkau bigsmile.gif , maniskes panasios bus wub.gif . gal zinai ploksciu spalvu pavadinimus rolleyes.gif

baisiai daug virtuvyciu pridejot, reik atrast laiko, kad visas pakomentuot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 10:56)
Na imetu pasirodyt ir as savo surinkta virtuvele.  ax.gif Bet bendras vaizdas toks

Man nerealiai patiko , ko mažiau visokių mandrumų, to man gražiau.... o aš
savo projektuodama vis bijau, kad mažai vietos bus ir prikišu visokių pakabinamų spintelių ....o paskui pačiai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 13, 11:20)
Tai maniske virtuve aptarsit dar ar ne?? doh.gif
http://public.fotki.com/modyte/

na as tai statyciau virykle i kita puse, kazkaip labau jo toli ja nugrudai, manau turetu buti nepatogu, o ir salytuvas man kazkaip nevietoj, neklius ten i spintele? ar jai kas atidarys salytuva niekas daugiau negales patekti i virtuves zona.
o beje kur kriaukle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 13 kovo 2008 - 10:29
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 09:30)
Laba.  Su MB sugalvojom i nama nesitempti baltos mikrobangines, nes ji ten prie nieko netiks. Norim, kad mikrobangine butu kartu su orkaite... 2 in 1  ax.gif  Gal kas turite ta daikta? Ar pasiteisino? Ir kur internete butu galima paziureti ir paskaityti daugiau apie tai, gal zinote?  rolleyes.gif

Mes irgi nusprendem vietoj mikrobanges deti kavos aparata. Kiek aiskinomes, tai orkaites su integruota mikrobange gamina Bosch ir Siemens. Mes issirinkom Siemens. Dar nenaudojam, nes virtuve neatvezta, taciau kiek skaiciau, atsiliepimai apie jas geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 03 13, 11:28)
na as tai statyciau virykle i kita puse, kazkaip labau jo toli ja nugrudai, manau turetu buti nepatogu, o ir salytuvas man kazkaip nevietoj, neklius ten i spintele? ar jai kas atidarys salytuva niekas daugiau negales patekti i virtuves zona.
o beje kur kriaukle?

Orkaite bus i kita puse. Kriaukle prie lango kur saldytuvas. Saldytuvas bus juodos spalvos kaip ir kitos virt detales. Ir vietos iki salos jam atidaryti uzteks. Nemoku gerai daryti su ta ALNO. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 13, 11:32)
Mes irgi nusprendem vietoj mikrobanges deti kavos aparata. Kiek aiskinomes, tai orkaites su integruota mikrobange gamina Bosch ir Siemens. Mes issirinkom Siemens. Dar nenaudojam, nes virtuve neatvezta, taciau kiek skaiciau, atsiliepimai apie jas geri  g.gif

Gal galit pasakyti kiek kainavo? blush2.gif Labai idomu kiek skiriasi nuo tiktai orkaites kainos... Nors turbut perkant orkaite ir integruota mikrobangine atskirai, kainuotu daugiau... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

jei kam reikia pigiau virtuvines buitinės technikos galite kreiptis smile.gif

a.ž. 4u.gif
Atsakyti