Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

kaip jums gerai kad galit naudotis alno bigsmile.gif o pas mane darbe ji uz uzblokuota ( aplamai visos tokios programos neleidziamos mad.gif) namie ner galimybiu doh.gif nu zo ir man jauciu teks prasyt jusu pagalbos blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
user posted image

Paziurekit kritisku zvilgsniu i mano kurini.. labai reiketu patarimu, jei yra ka keisti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 14:08)
Ipaisiau i tavo kampa dar 60cm spintele ir vaizdas pasikeicia labai.

user posted image

Sveikos 4u.gif
Visai neblogai, tik aš dar siūlyčiau tą kampinę spintelę su kriaukle daryti staciu kampu, o ne tuo užapvalintu rolleyes.gif Mūsų projektuotoja sakė, kad ji mažiau vietos užima ax.gif Ir dar norėtšsi kad viryklė ne visai prie pat krašto būtų.
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 03 12, 17:25)
Sveikos  4u.gif
Visai neblogai, tik aš dar siūlyčiau tą kampinę spintelę su kriaukle daryti staciu kampu, o ne tuo užapvalintu  rolleyes.gif  Mūsų projektuotoja sakė, kad ji mažiau vietos užima  ax.gif Ir dar norėtšsi kad viryklė ne visai prie pat krašto būtų.

niu pas mane ir nebus orkaite prie krasto ax.gif
Atsakyti
na ką gi, pabandžiau ir aš tą alno programėlę, tik klausimas, kaip padaryti viršutines spinteles, kad būtų "viena ant kitos" ta prasme, kad viena žemiau būtų su stiklu, o kita ant jos būtų be stiklo g.gif nu niekaip neišeina blush2.gif ir dar kaip padaryti atvirą lentyną mikrobangei? g.gif
Atsakyti
va, pradinis variantas toks, koks matyt, tik noriu dar tu spinteliu virs stiklines dalies g.gif gal dar kokiu minciu turit? ax.gif
user posted image
Papildyta:
is sono:
user posted image
Atsakyti
Na va, įmetu mano akimis geriausius vaizdus su daugiau viršutinių spintelių:
user posted image
user posted image
Bandžiau ir su lentynomis, bet su tokiomis, kurias siūlo Alno, vaizdelis tikrai nesižiūri...

Spyglis2, spintelę vieną ant kitos gali užkelti 3D vaizde su apačioje esančiais mygtukais, leidžiančiais pažymėtą objektą judinti aukštyn-žemyn (tik pradžioje susikurk plokštuminiame vaizde). O Tavo virtuvę pakomentuoti sunku, nes labai nedaug matosi tuose vaizduose, kur įdėjai. Man asmeniškai viskas per stipriai sugrūsta (U formos virtuvė rekomenduojama tik didelėms virtuvėms, gal tinkamai suplanuota L būtų geresnis sprendimas?). Ir kriauklės tokioje situacijoje nedaryčiau kampinės, užapvalinto kampo taip pat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 12 kovo 2008 - 21:37
nu, jo gal šiek tiek ir suspausta, bet ten bus "uždara" erdvė; visa gaminimo zona yra nišoje ir matysis tik iš tam tikro kampo, o valogomasis stalas bus tolėliau, kaip ir atskiroje zonoje beveik, na, nemoku paaiškint blush2.gif aš lyg ir norėjau pilnai užpildytos zonos, bet aišku viską galima koreguoti, o kriauklės tai bijau, kad nepatrauksiu kitur, nes visaks yra jau atvesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 13, 09:43)
nu, jo gal šiek tiek ir suspausta, bet ten bus "uždara" erdvė; visa gaminimo zona yra nišoje ir matysis tik iš tam tikro kampo, o valogomasis stalas bus tolėliau, kaip ir atskiroje zonoje beveik, na, nemoku paaiškint  blush2.gif aš lyg ir norėjau pilnai užpildytos zonos, bet aišku viską galima koreguoti, o kriauklės tai bijau, kad nepatrauksiu kitur, nes visaks yra jau atvesta  g.gif

Tai kriaukles juk nebutina toli traukt, tiesiog nedaryk kampines mirksiukas.gif O koks atstumas gaunasi tarp priesais esanciu spinteliu? Ir gal patalpos planeli imesk, kad geriau butu orientuotis g.gif
Atsakyti
Laba. Su MB sugalvojom i nama nesitempti baltos mikrobangines, nes ji ten prie nieko netiks. Norim, kad mikrobangine butu kartu su orkaite... 2 in 1 ax.gif Gal kas turite ta daikta? Ar pasiteisino? Ir kur internete butu galima paziureti ir paskaityti daugiau apie tai, gal zinote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 12, 18:06)
user posted image

Paziurekit kritisku zvilgsniu i mano kurini.. labai reiketu patarimu, jei yra ka keisti..  ax.gif

na siaip manyciau viskas neblogai yra, tik va saldytuvas tai per arti orkaites. salytuva deciau kitur, arba perstumciau orkaite.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 10:30)
Laba.   Su MB sugalvojom i nama nesitempti baltos mikrobangines, nes ji ten prie nieko netiks. Norim, kad mikrobangine butu kartu su orkaite... 2 in 1  ax.gif  Gal kas turite ta daikta? Ar pasiteisino? Ir kur internete butu galima paziureti ir paskaityti daugiau apie tai, gal zinote?  rolleyes.gif

Kas cia per naujiena? Idomu labai. Bet kai pagalvoji, tai tie 2 in 1 ir lieka tokiais, kad nei vienas gerai veikia, nei kitas normaliai funkcionuoja. schmoll.gif rolleyes.gif
Va radau. Paskaitykit.
http://www.namasiras...o...e=1&item=59
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 13 kovo 2008 - 09:51