kaip jums gerai kad galit naudotis alno o pas mane darbe ji uz uzblokuota ( aplamai visos tokios programos neleidziamos ) namie ner galimybiu nu zo ir man jauciu teks prasyt jusu pagalbos :
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 14:08)
Sveikos
Visai neblogai, tik aš dar siūlyčiau tą kampinę spintelę su kriaukle daryti staciu kampu, o ne tuo užapvalintu Mūsų projektuotoja sakė, kad ji mažiau vietos užima Ir dar norėtšsi kad viryklė ne visai prie pat krašto būtų.
QUOTE(wanesa @ 2008 03 12, 17:25)
Sveikos
Visai neblogai, tik aš dar siūlyčiau tą kampinę spintelę su kriaukle daryti staciu kampu, o ne tuo užapvalintu Mūsų projektuotoja sakė, kad ji mažiau vietos užima Ir dar norėtšsi kad viryklė ne visai prie pat krašto būtų.
niu pas mane ir nebus orkaite prie krasto
na ką gi, pabandžiau ir aš tą alno programėlę, tik klausimas, kaip padaryti viršutines spinteles, kad būtų "viena ant kitos" ta prasme, kad viena žemiau būtų su stiklu, o kita ant jos būtų be stiklo nu niekaip neišeina ir dar kaip padaryti atvirą lentyną mikrobangei?
va, pradinis variantas toks, koks matyt, tik noriu dar tu spinteliu virs stiklines dalies gal dar kokiu minciu turit?
Papildyta:
is sono:
Papildyta:
is sono:
Na va, įmetu mano akimis geriausius vaizdus su daugiau viršutinių spintelių:
Bandžiau ir su lentynomis, bet su tokiomis, kurias siūlo Alno, vaizdelis tikrai nesižiūri...
Spyglis2, spintelę vieną ant kitos gali užkelti 3D vaizde su apačioje esančiais mygtukais, leidžiančiais pažymėtą objektą judinti aukštyn-žemyn (tik pradžioje susikurk plokštuminiame vaizde). O Tavo virtuvę pakomentuoti sunku, nes labai nedaug matosi tuose vaizduose, kur įdėjai. Man asmeniškai viskas per stipriai sugrūsta (U formos virtuvė rekomenduojama tik didelėms virtuvėms, gal tinkamai suplanuota L būtų geresnis sprendimas?). Ir kriauklės tokioje situacijoje nedaryčiau kampinės, užapvalinto kampo taip pat...
Bandžiau ir su lentynomis, bet su tokiomis, kurias siūlo Alno, vaizdelis tikrai nesižiūri...
Spyglis2, spintelę vieną ant kitos gali užkelti 3D vaizde su apačioje esančiais mygtukais, leidžiančiais pažymėtą objektą judinti aukštyn-žemyn (tik pradžioje susikurk plokštuminiame vaizde). O Tavo virtuvę pakomentuoti sunku, nes labai nedaug matosi tuose vaizduose, kur įdėjai. Man asmeniškai viskas per stipriai sugrūsta (U formos virtuvė rekomenduojama tik didelėms virtuvėms, gal tinkamai suplanuota L būtų geresnis sprendimas?). Ir kriauklės tokioje situacijoje nedaryčiau kampinės, užapvalinto kampo taip pat...
nu, jo gal šiek tiek ir suspausta, bet ten bus "uždara" erdvė; visa gaminimo zona yra nišoje ir matysis tik iš tam tikro kampo, o valogomasis stalas bus tolėliau, kaip ir atskiroje zonoje beveik, na, nemoku paaiškint aš lyg ir norėjau pilnai užpildytos zonos, bet aišku viską galima koreguoti, o kriauklės tai bijau, kad nepatrauksiu kitur, nes visaks yra jau atvesta
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 13, 09:43)
nu, jo gal šiek tiek ir suspausta, bet ten bus "uždara" erdvė; visa gaminimo zona yra nišoje ir matysis tik iš tam tikro kampo, o valogomasis stalas bus tolėliau, kaip ir atskiroje zonoje beveik, na, nemoku paaiškint aš lyg ir norėjau pilnai užpildytos zonos, bet aišku viską galima koreguoti, o kriauklės tai bijau, kad nepatrauksiu kitur, nes visaks yra jau atvesta
Tai kriaukles juk nebutina toli traukt, tiesiog nedaryk kampines O koks atstumas gaunasi tarp priesais esanciu spinteliu? Ir gal patalpos planeli imesk, kad geriau butu orientuotis
QUOTE(Nanda @ 2008 03 12, 18:06)
Paziurekit kritisku zvilgsniu i mano kurini.. labai reiketu patarimu, jei yra ka keisti..
na siaip manyciau viskas neblogai yra, tik va saldytuvas tai per arti orkaites. salytuva deciau kitur, arba perstumciau orkaite.
QUOTE(Nanda @ 2008 03 13, 10:30)
Laba. Su MB sugalvojom i nama nesitempti baltos mikrobangines, nes ji ten prie nieko netiks. Norim, kad mikrobangine butu kartu su orkaite... 2 in 1 Gal kas turite ta daikta? Ar pasiteisino? Ir kur internete butu galima paziureti ir paskaityti daugiau apie tai, gal zinote?
Kas cia per naujiena? Idomu labai. Bet kai pagalvoji, tai tie 2 in 1 ir lieka tokiais, kad nei vienas gerai veikia, nei kitas normaliai funkcionuoja.
Va radau. Paskaitykit.
http://www.namasiras...o...e=1&item=59