Atsakau toms, kurios klauset del Vokes kainu ir kokybes.
Mes daremes Vokeje virtuves baldus pries metus, tai kaina buvo 8105 Lt. Nemanau, kad tai brangiai. Pavyzdziui, mes dejom stalciu pritraukejus (o ju sesi), tai vien jie apie tukstanti Lt kainuoja. Spinteliu apsvietimas, du cargo...
O kokybe tikrai labai gera. Viskas padaryta super
Musu draugai tuo paciu metu irgi Vokeje daresi baldus, tai ju virtuve irgi fantastiska. Tiek grozio, tiek kokybes atzvilgiu.
Mes daremes Vokeje virtuves baldus pries metus, tai kaina buvo 8105 Lt. Nemanau, kad tai brangiai. Pavyzdziui, mes dejom stalciu pritraukejus (o ju sesi), tai vien jie apie tukstanti Lt kainuoja. Spinteliu apsvietimas, du cargo...
Musu draugai tuo paciu metu irgi Vokeje daresi baldus, tai ju virtuve irgi fantastiska. Tiek grozio, tiek kokybes atzvilgiu.
NA idedu toki varianta, nes su sala man visiskai nesigauna.
QUOTE(Fijora @ 2008 03 07, 16:40)
Atsakau toms, kurios klauset del Vokes kainu ir kokybes.
Na dziugu:) Tik gaila, kad ne visi atvejai tokie puikus:)
O keliu beginiu metru pas jus virtuve?Nes ta kaina tai nieko nesako, kai ismatavimai ir turinys neaiskus:)
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 16:43)
Na va jau sis tas
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 15:43)
o ash dabar nesuprantu, cia virtuve ar tiesiog virtuves zona, nes jei uzdara virtuve, tai tada sitas variantas man nelabai
QUOTE(lipke @ 2008 03 07, 16:43)
Na dziugu:) Tik gaila, kad ne visi atvejai tokie puikus:)
O keliu beginiu metru pas jus virtuve?Nes ta kaina tai nieko nesako, kai ismatavimai ir turinys neaiskus:)
Neskaiciavau as tu metru... Siaip buvau idejusi savo virtuve. Galiu pakartot
QUOTE(Fijora @ 2008 03 07, 17:02)
man nesimato
a,atsimenu:) Labai grazi. Dydis, kaip sprendziu pagal standartinius daiktus (pvz., kaitlente) - panasus kaip pas mane(ilgesne dalis -apie 3 metrus).Tai man paskaiciavo 1000Lt uz 1 metra+400/m jei lankstai ir begeliai hettich ar bloom'o.Taip, kad vis tiek bent pora tukstanciu pigiau gaunasi nei Vokej - ten 8000Lt uzgiedojo (o pas mane virtuves baldai bus tik palei ta 3 metru siena, be uzlenkimo)..
Zodziu, kai gali moketi - tai perki Vokej, kai nelabai- tada skaiciuoji ir ieskai pigiau.Del kokybes nenoriu sakyti ,,op", nes dar neturiu rezultato, bet, esu isitikinusi, kad rizikuoju ne daugiau, nei uzsakydama Vokej- kadangi irgi per firma, su sutartimis, terminais ir tomis paciomis kokybiskomis medziagomis...
Man tavo virtuvele labai isimine, mano skonio.. tikrai grazi O ta sviesi spalvyte.. ji nera visiskai balta? Kaip vadinasi?
Papildyta:
QUOTE(lipke @ 2008 03 07, 17:11)
Zodziu, kai gali moketi - tai perki Vokej, kai nelabai- tada skaiciuoji ir ieskai pigiau.Del kokybes nenoriu sakyti ,,op", nes dar neturiu rezultato, bet, esu isitikinusi, kad rizikuoju ne daugiau, nei uzsakydama Vokej- kadangi irgi per firma, su sutartimis, terminais ir tomis paciomis kokybiskomis medziagomis...
O kur daraisi?
[quote=Nanda,2008 03 07, 17:15]
Man tavo virtuvele labai isimine, mano skonio.. tikrai grazi O ta sviesi spalvyte.. ji nera visiskai balta? Kaip vadinasi?
Anoj temoj paziurek. Ten visas spalvas surasiau (su pavadinimais ir nr.)
Papildyta:
[quote=oziarage,2008 03 07, 17:08]
man nesimato
Nebesinori dideliu savo virtuves nuotrauku det. Jei idomu, gali pasiziuret anoj temoj
Anoj temoj paziurek. Ten visas spalvas surasiau (su pavadinimais ir nr.)
Papildyta:
[quote=oziarage,2008 03 07, 17:08]
man nesimato
Nebesinori dideliu savo virtuves nuotrauku det. Jei idomu, gali pasiziuret anoj temoj