Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams, ieškom pačios pačiausios

QUOTE(minik @ 2008 04 03, 18:11)
Pirkau Sarmoje, 150 ml pakuote kainavo kazkas apie 16 Lt biggrin.gif . Neitiketina, ar ne?

bigsmile.gif Na jo, reiks isbandyt, suvyliojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hearta @ 2008 03 17, 22:41)
Esu isbandziusi daugybe kaukiu,bet labiausiai tinkanti man is AVON spa su alyvuogiu aliejumi, tik nervina,kad 10min laikyt ja reikia sad.gif

Man taip pat sita pati geriausia drinks_cheers.gif Mano plaukai su dideliais kaprizais, bet po sios kaukytes daug geriau surandu kalba su jais wub.gif Na ir kaina sios kaukytes tikrai nesikandzioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 02, 13:07)
Aš naudojau šita liniją

http://www.brelil-me...logo_repair.htm

Labai nebloga smile.gif

cia sarmoj ja gauti ar kur?smile.gif
Papildyta:
as neperskaiciau visos temeles, tai labai atsiprasau jei kartosiuos, bet kokia kaukyte patartumet pazeistiems nuo sviesinimo plaukams, kad atsigautu, neslinktu, neskilinetu, plaukai papurtu?smile.gif labai dekoju uz patarimus:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 06, 22:42)
cia sarmoj ja gauti ar kur?smile.gif
Papildyta:
as neperskaiciau visos temeles, tai labai atsiprasau jei kartosiuos, bet kokia kaukyte patartumet pazeistiems nuo sviesinimo plaukams, kad atsigautu, neslinktu, neskilinetu, plaukai papurtu?smile.gif labai dekoju uz patarimus:)

as tai patarciau naturaliais aliejais tepliotis, nes plaukas turetu buti issausejes po sviesinimu... bet palauk kol atrasys kas nors labiau patyres biggrin.gif

siandien droge uzmaciau plauku kauke su cesnakais, tokiam maisiuky kurio kaina 5lt. gal kas bandet? sudomino mane...
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 09, 13:13)
siandien droge uzmaciau plauku kauke su cesnakais, tokiam maisiuky kurio kaina 5lt. gal kas bandet? sudomino mane...

Idomu, kaip plaukai kvepetu ja issiplovus blink.gif unsure.gif . Jei ne cesnakais, tai tuomet gal ir verta butu pabandyti g.gif
Atsakyti
as tai patarciau naturaliais aliejais tepliotis, nes plaukas turetu buti issausejes po sviesinimu... bet palauk kol atrasys kas nors labiau patyres  biggrin.gif

O kazin koks po jos plauku kvapelis? g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 06, 22:42)

Nemazai pazistamu nualintais nuo dazymo plaukais naudoja ir labai giria KADUS Immunal serijos kaukes (ju yra skirtingu rusiu: drekinanti, spalva apsauganti, itin pazeistiems plaukams). Pati sios kaukes, deja, nesu bandziusi, bet butinai kada nors ketinu isbandyti (kai tik damusiu savo turimu atsargas). Dar paskaitinekite tema apie Milk Shake produkcija, ten maciau neblogu atsiliepimu apie kaukes ir kazkokias ampules 4u.gif
Atsakyti

bandziau as ja, cesnaku kvapo tai jokio nera smile.gif bet neatsimenu kad super poveikis kazkoks butu....
Atsakyti
as tai patarciau naturaliais aliejais tepliotis, nes plaukas turetu buti issausejes po sviesinimu...

tik aliejais lepinu thumbup.gif semenu linu ir kokosu pasikeiciant thumbup.gif
poveikis labai geras..skilinejanciu galiuku nebeatmenu...
jokiu kaukiu nebeperku.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 04 09, 16:06)
Nemazai pazistamu nualintais nuo dazymo plaukais naudoja ir labai giria KADUS Immunal serijos kaukes (ju yra skirtingu rusiu: drekinanti, spalva apsauganti, itin pazeistiems plaukams). Pati sios kaukes, deja, nesu bandziusi, bet butinai kada nors ketinu isbandyti (kai tik damusiu savo turimu atsargas). Dar paskaitinekite tema apie Milk Shake produkcija, ten maciau neblogu atsiliepimu apie kaukes ir kazkokias ampules 4u.gif

dekoju uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 09, 15:02)
O kazin koks po jos plauku kvapelis? g.gif  cool.gif

na as turiu kauke su svogunais, bet ji netgi skaniai kvepia biggrin.gif

QUOTE(iewootia @ 2008 04 09, 15:25)
bandziau as ja, cesnaku kvapo tai jokio nera  smile.gif  bet neatsimenu kad super poveikis kazkoks  butu....

a tada viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Vistik radau sau labiausiai tinkancia kauke... Generos su kokosais. Sunaudojau dvi pakuotes (500ml-14lt), siuo metu sugavojau pakeisti kitomis, taciau vel grisiu prie jos. Netik atgaivino plaukus, bet pastebejau kad butent naudojant ja plaukai greiciau augti pradejo wub.gif
Atsakyti