As siandien susiviliojau akcija Maximoje labiau linkusi pirkti kosmetika rusiska, baltarusiska, lietuviska, o siandien nusipirkau Garnier kauke, buvo kaina 13,99, o dabar akcija 6,99, parasyta, kad glotnina plaukus, tai nusprendiziau isbandyti, nes mano plaukai banguoti, veliau parasysiu atsiliepimus.
QUOTE(Maserati @ 2008 05 28, 14:06)
siandien apsizvalgiau droge,tai galiu pasakyti,kad labai noriu ismeginti rasos kauke su ..*****,pamirsau su kuo,na,tokia geltona pakuote nes sudetis tai labai labai nebloga,dar tokia kauke,kur yra su juodu kamsteliu,tokia gan didele staciakampe bonkute ir jos yra ivairiu rusiu,su kokoso riesutu aliejumi,ramunelem ir kt. dar noriu les karites kauke ismeginti bet reikia tramdytis,kol sunaudosiu tai,ka turiu
ar tikrai rasos kauke? matai man irgi patinka labai geltonoj pakuotej kaukyte, bet pas mane tai ne rasos bet margaritos alaus mieliu plauku kauke, tikrai labai gera
QUOTE(valdonė @ 2008 05 29, 12:47)
Aš suprantu apie kurią liniją tu kalbi, ten buvo šnekėta ne apie tą, yra tokia pigiena droge ir ji taip vadinas O kokią būtent kaukę naudoji?
Geras avataras
Geras avataras
As 3 kartus is eiles jau esu pirkus ir naudojus Semi Di Lino serija o dabar nusipirkaau butent dazytiem plaukam Nutri Seduction is tos pacios firmos.
Avataras mano tai skirtas temai 'Krutu plastines operacijos' nes ten sedziu visada
QUOTE(valdonė @ 2008 05 29, 11:47)
man tai kaiptik ziaurokas avataras
vienareiksminskai Garnier nauja kauke blondinems
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 30, 12:16)
vienareiksminskai Garnier nauja kauke blondinems
na, tai jau klok viska as apie jau suku ratus
QUOTE(Heidė @ 2008 05 30, 12:47)
Galit pasakyti,kuo ta GAIA tokia gera?Koks jos poveikis?
Jau vien ją skalaujant pirštai per plaukus eina "kaip per sviestą"
Mano plaukai po jos būna glotnūs ir tiesūs - bet man su tokiais sunku susitvarkyti - vakar laikiau 20 min, tai šiandien ryte teko sruogas ant lipnių bigudukų sukti, kad nors kiek "papurtų" plaukai
QUOTE(Hottea @ 2008 05 30, 12:51)
Jau vien ją skalaujant pirštai per plaukus eina "kaip per sviestą"
Mano plaukai po jos būna glotnūs ir tiesūs - bet man su tokiais sunku susitvarkyti - vakar laikiau 20 min, tai šiandien ryte teko sruogas ant lipnių bigudukų sukti, kad nors kiek "papurtų" plaukai
Dėkui O ji plaukų,kaip supratau,nepurina visai?
QUOTE(Heidė @ 2008 05 30, 12:58)
Dėkui O ji plaukų,kaip supratau,nepurina visai?
Niu mano plaukai linkę pūstis būdavo, bet jau 2 mėn, naudoju intensyviai visokias kaukes ("Gaia" irgi), tai susitvarkiau su ta problema - gal man tik atrodo, kad nepurina plaukų - svarbu, neišsipūtusi vaikštau Tiesiog norisi stambių garbanų, o tokių su glotninančiomis plauką priemonėmis neišgausi
Bet kitoms forumietėms, kiek pamenu, ta kaukė sugarbanoja plauką