jau antra karta tepu savo gaurams gliss kur sviestine kauke
ir likau maloniai nustebinta,sulygina plauka,pamaitina(manieji be galo sausi) ir neapsunkina
net sugebejau be stylíngo(bigudi) i gatve iseiti,isploviau galva,uztepiau kauke,leidau isdziuti ir olia,plaukai super atrode
pries tai naudojau John Friedos Frizz Ease,tai sioji buvo mano blondintiems,sausiems plaukams per silpna
QUOTE(addicted @ 2008 05 22, 08:28)
ir likau maloniai nustebinta,sulygina plauka,pamaitina(manieji be galo sausi) ir neapsunkina
net sugebejau be stylíngo(bigudi) i gatve iseiti,isploviau galva,uztepiau kauke,leidau isdziuti ir olia,plaukai super atrode
pries tai naudojau John Friedos Frizz Ease,tai sioji buvo mano blondintiems,sausiems plaukams per silpna
Nusipirkau, bandysim, ryt parasysiu kaip sekes
snd nusipirkau is framestos ta atlieju , kur lb seniai norejau. pabandysiu, informuosiu
QUOTE(GūGa @ 2008 05 19, 20:49)
man tai tikrai ne, net ant saknu daug jos dedu o tavo plaukai kokie? nes mano tokie riebalai...
Mano ploni, saknys i riebuma o galai i sausuma. Man dauguma kaukiu ir balzamu riebina plaukus Dabar nusipirkau Sekreti prirodi su medum ir pienu tai po cheminio sukavimo turetu tikti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 22, 17:20)
snd nusipirkau is framestos ta atlieju , kur lb seniai norejau. pabandysiu, informuosiu
aš ir jo ieškau . Kur radai pirkt?
Papildyta:
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 22, 17:20)
aš ir jo ieškau . Kur radai pirkt?
QUOTE(valdonė @ 2008 05 22, 13:21)
Nusipirkau, bandysim, ryt parasysiu kaip sekes
Baisiai netiko
QUOTE(Morepink @ 2008 05 23, 11:35)
Kuo netiko?
Plaukai kieti kieti, nei truputėlio nesuminkštino tik suvėlė, o dar be to šlykšti masė
QUOTE(addicted @ 2008 05 22, 10:28)
Aš jau seniau bandžius šitą - patiko Beje, nedaug reikia to sviesto, ilgam užtenka
QUOTE(basom_per_lietu @ 2008 05 23, 16:32)
As naudoju L'OCCITANE Olive paste for hair, High shine mask. Galiu pasakyti, fantastika. kadangi prabangi sita, kiek reciau naudoju, bet pilnai uztenka. Plaukai svelnus, nesielektrina, lengvi, paslankus ir be proto blizga. Praturtinta deguonimi.
kokia talpa ir kokia ta kaina? Naudojama kaip iprasta kauke?
QUOTE(basom_per_lietu @ 2008 05 23, 15:32)
As naudoju L'OCCITANE Olive paste for hair, High shine mask. Galiu pasakyti, fantastika. kadangi prabangi sita, kiek reciau naudoju, bet pilnai uztenka. Plaukai svelnus, nesielektrina, lengvi, paslankus ir be proto blizga. Praturtinta deguonimi.
As irgi sita neatsidziaugiu,plaukas toks sudrekintas palieka ir spindi ne dirbtiniu o naturaliu spindesiu