QUOTE(Isabelle @ 2008 05 21, 07:04)
kaip idomiai jus mergaites snekat.....
seip ant labai daug kaukiu raso kad neapsunkina plauku..o jums kaip tik patinka kad apsunkina....
as irgi seniau pirkdavau "parduotuvines" kaip as vadinu plauku prieziuros priemones.......bet paskui pagalvojau..nu negi bus geros kaukes ar sampunai ir t.t uz pigia kaina....aisku ne kainoj esme....yra ispustu kainu... pvz ispustos kainos vien del vardo.......bet pvz gera kauke pagaminti...visokiu eteriniu alieju ir amino rugsciu ar vitaminu ir t.t prideti tikrai kainuoja daugiau nei pvz 10 lt......
dabar perku tik "saloninius" plauku prieziuros priemones.....ne veltui jos ir pasivadina "profesional" plauku prieziuros priemones....
o garnier ar pantene ar loreal(ne profesional) ir kitu argi gali buti geros kaukes uz 3 dolerius....
as irgi maniau kad geros...kai nebandziau "saloniniu".....bet pabandzius "profesional" nebesinori gristi prie "parduotuviniu'....
cia tik mano nuomone.....nebutinai su ja sutikti....
Norėčiau nesutikti, kad tik nuo ale profesional priemonių gali būti gražūs plaukai, nes esu bandžiusi milijona visokių priemonių ir profesional ir parduotuvinių, taigi galiu teigti, kad ne nuo kainos ir pardavimo vietos tai priklauso. Vat pvz, esu nusipirkus rusišką balzamą su ožkos pienu, man nei viena profesional priemonė nepadarydavo tokių minkštų, tiesių plaukų... Čia aišku irgi tik mano nuomonė