as uz garnier fruktis plauku kauke. pats kirpejas patare
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 20, 01:56)
atsiliepimai apie kauke Domasnije recepty visiems plauku tipams alaviju ir dar kazkuom riebina plaukus, nepatinka ji man
labai riebina?
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 19, 22:54)
oi, atsiprasau, supainiojau turejau omenyje su avokadais
Niu va aišku, bėgsiu pirkti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 20, 02:16)
labai riebina?
man - labai, jei nori - galiu perleisti mano plaukai nedazyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 20, 11:52)
man - labai, jei nori - galiu perleisti mano plaukai nedazyti
tai jau kaip nors atsilyginciau Tik turbut bus beda susitikti
QUOTE(indre-g. @ 2008 05 20, 00:57)
as uz garnier fruktis plauku kauke. pats kirpejas patare
pirma karta girdziu, kad kirpejai gerai atsilieptu apie garnier produkcija....
Gal kuri naudojat Revivor kaukytę? Perverčiau rusų forumą, o ten kas antra ją giria ir pastoviai perka
man tai labai patinka tokia rusiska su xna
labai tinka mano plaukuciams
labai tinka mano plaukuciams
QUOTE(valdonė @ 2008 05 20, 18:30)
Gal kuri naudojat Revivor kaukytę? Perverčiau rusų forumą, o ten kas antra ją giria ir pastoviai perka
Prieš porą metų turėjau, kai buvau dar blond - kirpėja klaipėdoje rekomendavo kaip priemonę itin sausiems plaukams - tai pamenu slidūs likdavo po "revivor" - bet kai pagalvoju, efektas toks pats, kaip ir po daugumos rusiškų kaukių, kurios šioje temoje išgirtos. Mačiau, kad ta kaukė naujame įpakavime - tik reikia imti baltarusiška, nes yra ir panaši kitos firmos
Reikės kada ją vėl nusipirkti, kai sunaudosiu dabartinius lobius
QUOTE(valdonė @ 2008 05 20, 16:30)
o kur jų yra pirkt?
Aš tai labai neeksperementuoju Ką kirpėjas pataria tą ir bandau Patinka labai loreal professional kaukė tiesinanti, labai gražus tampa plaukai ir labai minkšti, aišku reikia naudoti saikingai, ir labai ilgam man jos užtenka Va tokia http://www.lookfanta...que-200ml_.html