plaukams labai tiko ir kaip lengvai išsišukavo. Bet turėjau tik mėginuką
Merginos, gal žinot, kur Lietuvoje galima nusipirkti Rolland Living T serijos plaukų priežiūros priemonių? Mėginuką gavau su kažkokiu lietuvišku katalogu, aišku, jį išmečiau vadinasi, turėtų būti LT pirkti?
plaukams labai tiko ir kaip lengvai išsišukavo. Bet turėjau tik mėginuką
Merginos, gal žinot, kur Lietuvoje galima nusipirkti Rolland Living T serijos plaukų priežiūros priemonių? Mėginuką gavau su kažkokiu lietuvišku katalogu, aišku, jį išmečiau vadinasi, turėtų būti LT pirkti?
Visom rekomenduociau plauku kauke Gaia, ypac blondinems. Negaliu ja atsidziaugti, ir ne užka jos nepakeisciau, ishkart perku po 2-3 bonkes, nes buna kad ishperka ir ilgai niekur nera. Mano plaukai daug metu jau shviesinti, ir tik pradejus naudoti shia kauke plaukai pradejo atrodyti sveikai, pradejo greiciau augti. Anksciau pirkau kaukes kurios kainavo virš 50 lt, nes visada norejau atauginti ilgus plaukus, bet jokio nepriligsta Gaiai.
Sveikos.Neskaiciau visos temos,bet gal zinot ka nors apie majonezo kauke Tiesiog man daug kas patare juo itrinti plaukus pries plaunant,palaikyt pusvalandi ir isplaut kaip iprasta.
Sveikos.Neskaiciau visos temos,bet gal zinot ka nors apie majonezo kauke Tiesiog man daug kas patare juo itrinti plaukus pries plaunant,palaikyt pusvalandi ir isplaut kaip iprasta.