QUOTE(jadzka @ 2008 03 10, 10:53)
Merginos,
rekomenduokit kaukę linkusiems riebaluotis silpniems slenkantiems plaukams, kad stiprintų šaknis, drėkintų, nesuplotų ir neapsunkintų plaukų. Kaina - na iki 50 lt. būtų gerai....
rekomenduokit kaukę linkusiems riebaluotis silpniems slenkantiems plaukams, kad stiprintų šaknis, drėkintų, nesuplotų ir neapsunkintų plaukų. Kaina - na iki 50 lt. būtų gerai....
oho as tokios pat noriu, tik kaina butu gerai mazesne
QUOTE(GūGa @ 2008 03 10, 15:01)
oho as tokios pat noriu, tik kaina butu gerai mazesne
Turėjau Reinforzante Risingo. Tai visai tiko ir patiko. DAr Generos buvo gera. Tik norisi kažko geraiu reiks gal keliauti į Eurovaistinę....
QUOTE(...whatever... @ 2008 03 09, 21:43)
Pvz., kokios brangios kaukės neprilygsta Fb kaukei?
COLISTAR purinanti ,JOICO RECONTRUCTOR, Alfa Parf šviesiems plaukams ,turiu omeny kainas apie 50 Lt ,o tos kur apie šimtą kainuoja gal ir geresnės
Aš tai kelias kaukes pakaitom naudoju ,negaliu išskirti kažko itin ypatingo ,gal tik tą iš Joico ,bet toji Fb irgi man labai gerai plaukus atpalaiduoja ,šukų kaip ir nereikia po plovimo
QUOTE(Malena @ 2008 03 10, 12:44)
LONDA drekinamoji
Siandien isbandziau Orisingo Helianthis kauke,patiko,tokia tirsta
Siandien isbandziau Orisingo Helianthis kauke,patiko,tokia tirsta
kai ilgiau panaudosi heliantis bus idomu tai visgi kuri geresne ar londos ar orising (beje... dziugu kad nenusivylei ja )
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 03 10, 21:23)
COLISTAR purinanti ,JOICO RECONTRUCTOR, Alfa Parf šviesiems plaukams ,turiu omeny kainas apie 50 Lt ,o tos kur apie šimtą kainuoja gal ir geresnės
Aš tai kelias kaukes pakaitom naudoju ,negaliu išskirti kažko itin ypatingo ,gal tik tą iš Joico ,bet toji Fb irgi man labai gerai plaukus atpalaiduoja ,šukų kaip ir nereikia po plovimo
kas cia per firma FB?
dekui lbj cia platinama kosmetika ar kur ja isigyti ?ir kokia kaina tos kaukes?
QUOTE(nancy @ 2008 03 10, 22:16)
kai ilgiau panaudosi heliantis bus idomu tai visgi kuri geresne ar londos ar orising (beje... dziugu kad nenusivylei ja )
Ok,pranesiu,aciu tau uz rekomendacijas
Man Helianthis is pirmo ispudzio primena Wella Vivality,kur dar pries puse metu rasdavau IKI uz 5-6lt Pasiilgau tos kaukytes
O kaip REVLON firmele? Ae naudojo kas kaukes is tos firmos? VITAFORS serios???? Labai smalsu nes tik siandiena nusipirkau. Isigeidziau plaukus atsiauginti. Tikiuosi nebus pinigai ismesti i bala???
QUOTE(Irma77 @ 2008 03 11, 00:12)
O kaip REVLON firmele? Ae naudojo kas kaukes is tos firmos? VITAFORS serios???? Labai smalsu nes tik siandiena nusipirkau. Isigeidziau plaukus atsiauginti. Tikiuosi nebus pinigai ismesti i bala???
Kokią kaukę pirkais? Parašyk atsiliepimus, kai panaudosi kelis kartus
Na va, aš jau 3x dėjau ant plaukučių tą kauką. Efekto kažkokio ypatingo dar nesimato, vis tik reik kelias sav panaudot, pastiprint plaukučius
Plius, iš Avon užsisakiau kaukę su alyvuogėm, bandysiu dar ją
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 11, 01:15)
Kokią kaukę pirkais? Parašyk atsiliepimus, kai panaudosi kelis kartus
Na va, aš jau 3x dėjau ant plaukučių tą kauką. Efekto kažkokio ypatingo dar nesimato, vis tik reik kelias sav panaudot, pastiprint plaukučius
avono kauke su alyvuogem ko gero vienintele avono preke verta demesio