Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams, ieškom pačios pačiausios

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 04 09, 23:34)
Vistik radau sau labiausiai tinkancia kauke... Generos su kokosais. Sunaudojau dvi pakuotes (500ml-14lt), siuo metu sugavojau pakeisti kitomis, taciau vel grisiu prie jos. Netik atgaivino plaukus, bet pastebejau kad butent naudojant ja plaukai greiciau augti pradejo wub.gif

sita ir as turiu dbr.patinka biggrin.gif bet pereinu ant naturalesniu priemoniu plaukam,tai jei valia atlaikys, nebepirksiu daugiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 04 09, 22:45)
sita ir as turiu dbr.patinka  biggrin.gif  bet pereinu ant naturalesniu priemoniu plaukam,tai jei valia atlaikys, nebepirksiu daugiau... blush2.gif

Na as irgi ir naturaliais aliejais palepinu, bet sios neatsisakysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kas per Generos kaukyte?kur ja rast galima ir kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 04 09, 23:41)
Kas per Generos kaukyte?kur ja rast galima ir kiek kainuoja? g.gif

Per platintojus, yra tema lyg ir kosmetikos gamintoju skiltyje.Turis puse itro, o kaina 14lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 04 10, 01:34)
Per platintojus, yra tema lyg ir kosmetikos gamintoju skiltyje.Turis puse itro, o kaina 14lt. smile.gif

Aciu 4u.gif Ir kaina padori ax.gif
Atsakyti
As naudoju jau menesi placentos ampulytes ir profesionalams skirta aliejuka plauku galiukams. Tai kirpeja sake kad plaukai atsigave ir labai daug naujai auganciu (tokiu trumpuciu nuo galvos daug). Ir dar serumuka is revlon serijos silpniems plaukams. Kas turejo didesni poveiki net nezinau. Bet plaukuciai tai labai malonus.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 04 09, 22:34)
Vistik radau sau labiausiai tinkancia kauke... Generos su kokosais. Sunaudojau dvi pakuotes (500ml-14lt), siuo metu sugavojau pakeisti kitomis, taciau vel grisiu prie jos. Netik atgaivino plaukus, bet pastebejau kad butent naudojant ja plaukai greiciau augti pradejo wub.gif

esu bandzius sita, poveikis thumbup.gif taciau kaip ir visos genera produkcijos, man per didelis kiekis... viena nesugebu sunaudoti tiek doh.gif asibosta vis tas pats doh.gif

dabar atradau oriflame kauke su alyvuogiu aliejum thumbup.gif plaukuciai svelnuciai svelnuciai wub.gif tik nervina kad sitos vienkartines, nervina mane kiekviena karta tuos pakelius plesyt doh.gif lotuliukas.gif

o kartais tai issitepu ricinos aliejum plaukus, per nakti palaikau, tai irgi tada visai malonus plaukiukai buna... Vis ruosiuosi isbandyti kokosu alieju bet su mano tempais, tai ruosimasis dar koki puse metu truks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2008 04 10, 10:49)
esu bandzius sita, poveikis thumbup.gif taciau kaip ir visos genera produkcijos, man per didelis kiekis... viena nesugebu sunaudoti tiek doh.gif asibosta vis tas pats doh.gif

dabar atradau oriflame kauke su alyvuogiu aliejum thumbup.gif plaukuciai svelnuciai svelnuciai wub.gif  tik nervina kad sitos vienkartines, nervina mane kiekviena karta tuos pakelius plesyt  doh.gif lotuliukas.gif

o kartais tai issitepu ricinos aliejum plaukus, per nakti palaikau, tai irgi tada visai malonus plaukiukai buna... Vis ruosiuosi isbandyti kokosu alieju bet su mano tempais, tai ruosimasis dar koki puse metu truks blush2.gif

Man irgi kiekis 'zudantis', tikrai atsibosta, tai dazniausiai pasiulau kokiai draugei pasidalinti biggrin.gif Turejau ir oriflame tas vienkartines, bet man kazkodel nelabai jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2008 04 10, 10:49)

dabar atradau oriflame kauke su alyvuogiu aliejum thumbup.gif plaukuciai svelnuciai svelnuciai wub.gif  tik nervina kad sitos vienkartines, nervina mane kiekviena karta tuos pakelius plesyt  doh.gif lotuliukas.gif

oho o kur ta generos kaukyte kaune galeciau gauti?smile.gif uzsinorejau labai as jos 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu man pati geriausia kaukė O'Rising kokosinė, nežinau ką be jos daryčiau, plaukai blizga, minštučiai... Vienintelė kuri susitvarko su mano gaurais, mano plaukai dažyti blondiniškai 4u.gif
Atsakyti
ka tik isbandziau Corine de farme kauke su mangais - na, tikrai superine thumbup.gif Tikrai pirksiu vel. Labai suglotnina, apsunkina, pamaitina, drekina plaukus. O jau kvapas wub.gif wub.gif wub.gif ir kaina labai gera thumbup.gif

Dekui ja rekomendavusiai mamai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 11 balandžio 2008 - 10:06
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 11, 10:05)
ka tik isbandziau Corine de farme kauke su mangais - na, tikrai superine thumbup.gif  Tikrai pirksiu vel. Labai suglotnina, apsunkina, pamaitina, drekina plaukus. O jau kvapas wub.gif  wub.gif  wub.gif ir kaina labai gera thumbup.gif

Dekui ja rekomendavusiai mamai 4u.gif

O kur būna pirkti? 4u.gif
Atsakyti