pirma tema
Paskutinės žinutės:
QUOTE(gggiedrex @ 2008 02 28, 18:37)
Man labai patiko AVON SPA linijos plauku kauke su alyvuogiu aliejumi
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 29, 09:50)
o as vakar isbandziau Fructis 1 min. kauke puodyneje. Na, nereali pakolkas geriausia is visu mano naudotu
QUOTE(marmuazele @ 2008 02 29, 11:24)
Neseniai isbandziau Profesional Model look kauke, mano plaukui siuo metu ji labai patiko. Nera perdaug tirstos konsistencijos, todel naudoti pakanka minimaliai, o ir ilgesniam laikui turetu uztekti, tai va kaip, toliau matysiu
QUOTE(figurike @ 2008 03 04, 23:22)
man pati pačiausia Henna Plus kaukė
QUOTE(Realija @ 2008 03 06, 18:45)
Man GAIA pati geriausia kaukė , vakar Eurokose vėl nusipirkau, turiu ir GARINIER FRUCTIS, bent man tai ji šiaip sau o va mano dukrai atvirkščiai ji geriausia
QUOTE(GūGa @ 2008 03 07, 01:35)
maciau eurokose kauke kazkokia su svogunu ir varnalesu aliejumi. gal kuri esat bandziusi? kaip? kvapas man toks keistas pasirode, bet nedvokia lygtai
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 07, 12:38)
Kaip tik šiandien darbe varčiau AVON knygelę. O kaip kvapas?
Ieškau jau kelios dienos kaukės plaukams, o tai pradėjo "pavasario proga" žiauriai slinkt Kadangi neturėjau per daug laiko, tai nulekiau į Maximą ir išžiūrėjau visas kaukes. Pasirinkimas mažas Fructis puodynę žalia apžiūrėjau, bet padėjau atgal, mat nuo pačios Fructis kosmetikos man niežti galva, bijojau vėl reakcijos
Tai tam kartui nusipirkau bankę "Domašnije recepty" Panaši į šią, tik pas mane su žaliosios kavos sviestu ir alijošiaus sultimis, visiems plaukų tipams. Žiūrėsiu ar veiks. Jei ką, varysiu kitos kaukės ieškot
"Siprinanti-kaukė kremas visų tipų plaukams, 500 ml. Su žaliosios kavos sviestu ir alijošiaus sultimis. Žaliųjų pupelių sviestas intensyvų ir ilgalaikį drėgmės poveikį. Efektyviai maitina, atstato ir siprina plaukus. Alijošiaus sultys saugo plaukus nuo stresinių veiksnių, stimuliuoja galvos odos ląstelių apykaitą. Apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo."
Pirmkta Maximoj už 11,99 Lt.