Tarakoniuk
cia: http://www.kuharka.r...4...asc&start=0
pavartik visus 24 puslapius, tikrai yra ideju
dar cia: http://van444eto.mul...otos/album/6#74
jei rasiu dar, parasysiu
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 13, 18:51)
Merginos,gal kuri kepe ir puose torta masinos formos .Vienam kriksto sunui kepiau su katinu ,o kitam reik masinos .iki ketvirtadienio turiu susirinkti idejas.aciu jei kas atsilieps.Mastau sikart puosti be marcipanines mases.
As irgi vakar kazkur mainyte maciau, jei rasiu, ikelsiu
kazkas panasaus radau
Ciupciuk, Jus man pasakykit del tos mases, kur torta denget (Jusu israstos), ar lengvai kociojasi, ar ji netirpsta pvz. nuo grietineles. Ir kaip ta cukraus pudra gerai ismaisyti, kad butu mase lygi.
Tai gi i ikurtuves pakviete sestadieniui , nu gi neisi be torto
Aciu
Tai gi i ikurtuves pakviete sestadieniui , nu gi neisi be torto
Aciu
Sveikute Inocka
Grietineles nereikia tepti daug , tik , kad ta mase galetu prilipti .
Pudra ta kur as naudolju , be galo gerai issiminko , jos net persijoti pries naudojima nereikia .
Kociojasi labai lengvai , ji truputi minkstesne nei gelyciu , o jas tu juk darei .
Jeigu tos mases liktu , ji saldytuve gali guleti ilgai , panaudosi kitam tortui .
SEKMES GAMYBOJE !!!
Grietineles nereikia tepti daug , tik , kad ta mase galetu prilipti .
Pudra ta kur as naudolju , be galo gerai issiminko , jos net persijoti pries naudojima nereikia .
Kociojasi labai lengvai , ji truputi minkstesne nei gelyciu , o jas tu juk darei .
Jeigu tos mases liktu , ji saldytuve gali guleti ilgai , panaudosi kitam tortui .
SEKMES GAMYBOJE !!!
Sveikutės. Užsikrėčiau ir aš jūsų virusu. Šiandien dariau gėlytes iš cukraus pudros masės pagal cipciuko receptą. Dažiau burokėlių sultimis ir špinatais. Iš pradžių gavosi nesamonė su želatina. Dėjau Dr. Oetker želatiną, kurios nereikia brinkinti, tai man ji neišsileido, o pasidarė tik tokia balta košė. Teko viską mesti lauk ir bandyti su paprasta želatina. Tada viskas gavosi puikiai. Turėjau 5 metų padėjėją, kuri labai norėjo lipdyti, todėl labai neišpeikit mano gėlyčių.
QUOTE(pirasa @ 2008 10 14, 12:57)
Dažiau burokėlių sultimis ir špinatais.
Labai gražutės tavo gėlytės ir žiūriu spalvytė nuo burokėlių labai liuks gavosi . Ačiū, kad parodei, nes ir aš be dažų sėdžiu
kaip gerai isejo,saunuole
Merginos, kurios domitės papuošimais, dar radau tokios merginos iš Lietuvos Džakondos receptus ir papuošimus (šio psl. pačioje apačioje rasite jos receptų/tortų papuošimų sąrašą ir tada įeikite pagal ten rastas nuorodas) - nu super gražūs tortai , gal kam pravers idėjos
O dar suradau, kaip ji labai paprastai daro papuošimus cukruotomis gyvomis rožėmis , dar detaliai parodyta kaip daryti orchidėjas, orchidėjų tęsinys ir gulbės ir kt.
O dar suradau, kaip ji labai paprastai daro papuošimus cukruotomis gyvomis rožėmis , dar detaliai parodyta kaip daryti orchidėjas, orchidėjų tęsinys ir gulbės ir kt.
Ačiū RiMami už mums vertingas nuorodas
Taigi nebūčiau aš,jei ko neišbandyčiau.Nusipirkau šiandien aš tos marcipaninės masės,sakau,reik pažiūrėt kas ten per velnias yra.Niugis atidarius dėžutę,kvapas lyg ir neblogas,bet limpanti,tokia daugiau žinosiu
cukrinė masė geresnė. Bet už tai dabar ant širdies ramiau.
Taigi nebūčiau aš,jei ko neišbandyčiau.Nusipirkau šiandien aš tos marcipaninės masės,sakau,reik pažiūrėt kas ten per velnias yra.Niugis atidarius dėžutę,kvapas lyg ir neblogas,bet limpanti,tokia daugiau žinosiu
cukrinė masė geresnė. Bet už tai dabar ant širdies ramiau.