Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti savo pyragus, tortus, kt. skanumynus

doh.gif blink.gif
Vat ir neateik cia viena diena.
Net nezinau kokia tema ziureti, tortai, gelynai, katinai essen.gif , o grooooooooooozis wub.gif
Ciupciuk, as pas Jus su klausimu ax.gif
Kai Jus daret sokoladine-saldainiu mase, kaip Jus ja kociojot? Su kakava? Nes ta, paprasta saldainiu mase be sokolado tai su cukraus pudra kociojama, o sokoladine g.gif , jug nuo cukraus pudros balta bus. Ir pagal koki recepciuka daret blush2.gif
Ir dar, kaip ji laiko forma, ar labai minksta? Ten pas Jus bantas virsuje buvo, gerai jis forma laiko? ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, kaip gražu pas visas doh.gif 4u.gif 4u.gif

O ta marcipanine masė kas darėt,kokia ji kaip plastelinas ar kaip? ar limpa prie rankų darant? kokia geresnė ar cukrinė ar marcipaninė?
Atsakyti
Esu valgiusi torta dengta marcipanine mase... (pati dar su ta mase nieko nedariau)Tai man nelabai patiko schmoll.gif limpa prie dantu. Saldainiu mases skonis man geresnis, bet jau prie dantu nelimpa. Dar, sako, cukrine mase (kur su kondens. pienu) irgi visai gera, bet nezinau, nebandziau, kada gal reika prie progos isbandyt g.gif
O kiek zinau, tai su marcipanine mase sunkiau tortus dengti, labiau ji jautri, bet figureles daryti geriau.
Cia pas Daividija reikia klaust, berods ji su ja labiausiai susipazinusi.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 10, 08:31)
Esu valgiusi torta dengta marcipanine mase... (pati dar su ta mase nieko nedariau)Tai man nelabai patiko  schmoll.gif limpa prie dantu. Saldainiu mases skonis man geresnis, bet jau prie dantu nelimpa. Dar, sako, cukrine mase (kur su kondens. pienu) irgi visai gera, bet nezinau, nebandziau, kada gal reika prie progos isbandyt g.gif
O kiek zinau, tai su marcipanine mase sunkiau tortus dengti, labiau ji jautri, bet figureles daryti geriau.
Cia pas Daividija reikia klaust, berods ji su ja labiausiai susipazinusi.

Ne ,ne aš nedengsiu ,bet dėl figurėlių klausiau.Viskas aišku,supratau. 4u.gif

o su kondensuotu ,gal turi proporcijas?
Atsakyti
Masė figureliams ir tortams dengti su kondensuotu pienu: 4u.gif
160 gr sauso pieno
160 gr. cukraus pudros
200 gr. kondens. pieno
1-1,5 arb. sauks. citrinos sulciu
Piena ir cukraus pudra sumaisyti, ipilti po truputi kondens. pieno, citr. sulciu viska gerai isminkyti. Jei bus per minksta ideti dar cukraus pudros.

Is sito kiekio gaunasi mases 2-ju kumsciu dydzio. Sitos mases trukumas, kad ji turi gelsva atspalvi, tai baltos spalvos geliu nesigaus.

Pati dar nebandziau, progos nera, kad viska isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 10 spalio 2008 - 08:15
Sveikos mergaites , Inocka , man atrodo , kad as i ja perdaug ipiliau ir pudros ir kakavos , ji buvo be gala kieta , as bandziau vandenspilti...teko ta gabaliuka ismesti, tada ipyliau aliejaus , tai ir kociojau ant stalo isteptu aliejumi , bet ta mase taip gere ta alieju , kad as pespejau jo pilti , doh.gif , mase tokia sunkiai tasi buvo , ne as ten kazko padauginau g.gif .
O receptuka ar tik ne tu nurodzius g.gif , na rusiskas jis :

100g. saldainiu
2 saukstai sviesto ?
ir pudra

Pasildai kimkobangej ir pili pudra , na kazkas panasaus .... nepamenu , tu pasiieskok , nes nelabai turiu laiko , reikia anukytes gimtadienio torta puosti wub.gif

Tiesa apie ta mase kur tortus dengia ( importine) , fui man tai ji labai neskani , vos su karsta kava gomurys nusiplauna , taip ji velesi burnoi doh.gif , bet tortai,,,,,,,,fantastiskai pasipuosia wub.gif
Atsakyti
Na as gaminau is marcipanines mases,bet pirktos ne lietuvoj tai ji nelimpa prie dantu ir prie ranku.O nusipirkau pas mus maxsimoj tai kosmaras praplesiau pakuote ir palikau nes vien skonis ir kvapas atstume doh.gif .zinokit labai skiriasi ta mase .o seip noreciau pabandyti pagaminti is saldainiu tesla.seip tai marcipanine tai man puikiai pasidengia pavirsius ir figureles lipdosi kaip is plastilino.skonis nera fantastiskas,bet ir ne bjaurus,ir gramdyt nuo gomurio nereik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 09, 18:25)

torto papuosimo gamybos eiga blush2.gif

Koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 10, 11:22)
.o seip noreciau pabandyti pagaminti is saldainiu tesla.

Siaip mase labai lengvai pasigamina ir dengia torta gerai, skonis, bent man panasus siek tiek i zefyra kietesni apibarstyta cukraus pudra.
Tik va toks patarimas visoms:
Jei darysite is tor teslos dengima tortui, tai maisykit ta tesla mazomis porcijomis ir butinai pudra sijokit, nes kai as dengiau (keli psl. atgal yra mano tortas "marskineliai), tai nesigavo gerai ja isminkyti (is kart dariau is 200 gr. saldainiu), tai nelabai lygiai gavosi, vistiek lino pudros gabaliuku, tai ir pavirsius toks kaip su duobutem buvo.
Dabar, kai dengsiu, tai darysiu mazomis porcijomis, per 2-3 kartus, o paskui viska sujungsiu
Atsakyti
Itariu kad ne tos firmos kur Dr.Oetkher ar kaip ten nusipirkau pudra, ar ne tos reikejo gelytem. Zodziu va kokos nusipirkau
user posted image
Atsakyti
Ta ta superine , tik nedaryk is visos labai daug gausis , o kai pirmamkartui , tai bus vargo , daryk is puses .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 10, 13:05)
Ta  ta superine , tik nedaryk is visos labai daug gausis , o kai pirmamkartui , tai bus vargo  , daryk is puses .

Tai zinoma darysiu is maziau, nes maza kas ten man gausis biggrin.gif
Atsakyti