Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti savo pyragus, tortus, kt. skanumynus

Radau tokius dazus,tik noriu jusu paklausti ar jie tinka tortu puosimui?
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Taip tai labai geri dazai thumbup.gif !!! , kur radai pirkti ?

O tavo gera akis RiMami , taip su sirdele , bet vieno dydzio , o pats viduriukas is " dzibuko " tongue.gif ir dvieju apvaliu isspaustu rutuliuku , siek tiek masesniu uz sirdele biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 14:57)
Taip tai labai geri dazai thumbup.gif !!! , kur radai pirkti ?

ebay.com radau 4u.gif galvoju gal uzsisakyt,jei tik sius i lietuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:57)
kur radai pirkti ?
O tavo gera akis RiMami

Taigi sėdėjau išsižiojus pusę valandos wacko.gif wacko.gif wacko.gif blink.gif blink.gif blink.gif be žado buvau lotuliukas.gif, gerai, kad dideliu planu fotkę įdėjai, kitaip kur ten įžiūrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 05, 08:02)
Mergytes,
cia mano medutis pagal ciupciuko recepta. Nezinojau kur deti, tai idejau prie papuosimu, o prapjauto idesiu i meduti.
Cia seimos draugui gimtadienio proga dovanu. Kaip pirmam kartui, tai gal visai ir nieko  ax.gif
Pasiuvimas tai gal nieko, va tik medziagyte siek tiek su defektu, na jau tiek to, kita karta gal geriau pavyks. blush2.gif

Torto dydis 24x33 cm. Papuosimas padarytas is saldainiu marshmelou

Wow, tikrai labai graži idėja thumbup.gif Manau, kad draugas buvo patenkintas tokia dovana.
Atsakyti
Aistukke , taigi tu is Kauno , kokio bieso tau juos siustis , tu zinai kiek mokesi blink.gif , nuvaziuok i BAZE i stoties turgu ir nusipirksi , kokia cia problama !!!
O fotke speceliai didesne idejau ( vel gausiu bart doh.gif ) , kad geriau matytumete kaip daryti , kiba gaila mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:23)
Aistukke , taigi tu is Kauno , kokio bieso tau juos siustis , tu zinai kiek mokesi blink.gif , nuvaziuok i BAZE i stoties turgu ir nusipirksi , kokia cia problama !!!
O fotke speceliai didesne idejau ( vel gausiu bart  doh.gif ) , kad geriau matytumete kaip daryti , kiba gaila mirksiukas.gif

As galvoju,kad pigiau butu siustis 4u.gif
kiek mazdaug kainuoja cia pas mus tie dazai?
Atsakyti
Baltarusiski 1.50 lt. , o Amerikoniski 14 lt.
O kiek siti kainuoja ?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:33)
Baltarusiski 1.50 lt. , o Amerikoniski 14 lt.
O kiek siti kainuoja ?

va tokie user posted image
su siuntimu gaunasi apie 40lt.
12 spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 09, 15:41)
Vajetau, negaliu visai dirbt doh.gif taip ir sėdžiu įsistebeilijus į tas rožes wub.gif  wub.gif  wub.gif . Jaučiu reiks su tais jupi, zuko pamėgint. Ericka, berods, sakė pabandys taip dažyt, ale prapuolė doh.gif , matyt planai pasikeitė smile.gif
O cipsiuk, ar man vaidenasi  blink.gif ar Jūs su širdelės formele kai kuriuos lapelius iškirpot, vienus didesnius, kitus mažesnius?
user posted image

neprapuoliau ax.gif , siandien as dazysiu su ZUKO beze krema, bet ne gelytes, ziuresim ar is vis man tas beze gausis tongue.gif , niekada nedarius blush2.gif

Cipciuk , tavo rozynas nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 02, 12:25)
na saunuolytes ,as tai pasigaminau gelyciu dabar gaminu katina ant torto.nelabai cia man jis gaunasi blush2.gif sestadieni kriksto sunui 3 metukai ,kai jau turesiu rezultata gatava butinai ir jums parodysiu. sekmes  visoms atrandant ir israndant thumbup.gif

Stai kas gavosi. 4u.gif
Papildyta:
user posted image
torto papuosimo gamybos eiga blush2.gif gal kam pravers...naudota marcipanine mase.dazu neturejau naudojau tortu zele,kuri smulki kaip cukraus pudra.puikiai tiko man nudazant tesla biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted imagenaudojau wilton firmos formeles.
Papildyta:
user posted image
o cia torciukas sonu
Atsakyti
Nu F A N T A S T I K A thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laimingas bus kriksto sunus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti