Radau tokius dazus,tik noriu jusu paklausti ar jie tinka tortu puosimui?
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 14:57)
Taip tai labai geri dazai !!! , kur radai pirkti ?
ebay.com radau galvoju gal uzsisakyt,jei tik sius i lietuva
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:57)
kur radai pirkti ?
O tavo gera akis RiMami
O tavo gera akis RiMami
Taigi sėdėjau išsižiojus pusę valandos be žado buvau , gerai, kad dideliu planu fotkę įdėjai, kitaip kur ten įžiūrėčiau
QUOTE(Inočka @ 2008 10 05, 08:02)
Mergytes,
cia mano medutis pagal ciupciuko recepta. Nezinojau kur deti, tai idejau prie papuosimu, o prapjauto idesiu i meduti.
Cia seimos draugui gimtadienio proga dovanu. Kaip pirmam kartui, tai gal visai ir nieko
Pasiuvimas tai gal nieko, va tik medziagyte siek tiek su defektu, na jau tiek to, kita karta gal geriau pavyks.
Torto dydis 24x33 cm. Papuosimas padarytas is saldainiu marshmelou
cia mano medutis pagal ciupciuko recepta. Nezinojau kur deti, tai idejau prie papuosimu, o prapjauto idesiu i meduti.
Cia seimos draugui gimtadienio proga dovanu. Kaip pirmam kartui, tai gal visai ir nieko
Pasiuvimas tai gal nieko, va tik medziagyte siek tiek su defektu, na jau tiek to, kita karta gal geriau pavyks.
Torto dydis 24x33 cm. Papuosimas padarytas is saldainiu marshmelou
Wow, tikrai labai graži idėja Manau, kad draugas buvo patenkintas tokia dovana.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:23)
Aistukke , taigi tu is Kauno , kokio bieso tau juos siustis , tu zinai kiek mokesi , nuvaziuok i BAZE i stoties turgu ir nusipirksi , kokia cia problama !!!
O fotke speceliai didesne idejau ( vel gausiu bart ) , kad geriau matytumete kaip daryti , kiba gaila
O fotke speceliai didesne idejau ( vel gausiu bart ) , kad geriau matytumete kaip daryti , kiba gaila
As galvoju,kad pigiau butu siustis
kiek mazdaug kainuoja cia pas mus tie dazai?
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:33)
va tokie
su siuntimu gaunasi apie 40lt.
12 spalvu
QUOTE(RiMami @ 2008 10 09, 15:41)
Vajetau, negaliu visai dirbt taip ir sėdžiu įsistebeilijus į tas rožes . Jaučiu reiks su tais jupi, zuko pamėgint. Ericka, berods, sakė pabandys taip dažyt, ale prapuolė , matyt planai pasikeitė
O cipsiuk, ar man vaidenasi ar Jūs su širdelės formele kai kuriuos lapelius iškirpot, vienus didesnius, kitus mažesnius?
O cipsiuk, ar man vaidenasi ar Jūs su širdelės formele kai kuriuos lapelius iškirpot, vienus didesnius, kitus mažesnius?
neprapuoliau , siandien as dazysiu su ZUKO beze krema, bet ne gelytes, ziuresim ar is vis man tas beze gausis , niekada nedarius
Cipciuk , tavo rozynas nuostabus
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 02, 12:25)
na saunuolytes ,as tai pasigaminau gelyciu dabar gaminu katina ant torto.nelabai cia man jis gaunasi sestadieni kriksto sunui 3 metukai ,kai jau turesiu rezultata gatava butinai ir jums parodysiu. sekmes visoms atrandant ir israndant
Stai kas gavosi.
Papildyta:
torto papuosimo gamybos eiga gal kam pravers...naudota marcipanine mase.dazu neturejau naudojau tortu zele,kuri smulki kaip cukraus pudra.puikiai tiko man nudazant tesla
Papildyta:
Papildyta:
naudojau wilton firmos formeles.
Papildyta:
o cia torciukas sonu