Taip - kiekviena atskirai .
Na Daividija , paziurejus i tavo baibokus nekyla jokiu abejoniu , kad geles bus nuostabios .
Gal turi sirdeles forma ? su ja isspaudi sirdele , perpjauni i dvi dalis - va tau ir du lapeliai
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 03, 16:24)
Taip - kiekviena atskirai .
Na Daividija , paziurejus i tavo baibokus nekyla jokiu abejoniu , kad geles bus nuostabios .
Gal turi sirdeles forma ? su ja isspaudi sirdele , perpjauni i dvi dalis - va tau ir du lapeliai
Aha,sirdeles turiu,aciu tau
Cia siandienos mano tortas,dariau su marshmalovine mase,tiesa pasakius..vargau...gerai neatsaldziau tai kol sulipdziau viska,prie ranku lipo
Bet kai atsalo tai tik buvau viska jau nulipdzius...
QUOTE(daividija @ 2008 10 03, 20:36)
Aha,sirdeles turiu,aciu tau
Cia siandienos mano tortas,dariau su marshmalovine mase,tiesa pasakius..vargau...gerai neatsaldziau tai kol sulipdziau viska,prie ranku lipo
Labai grazu
O as rytoj bandysiu dengti marshmalovine, tik be sokolado, ziuresiu kas bus
Nu mergytės, nu ir pasidarbavot atsispoksot negaliu , o spaaaalvos, o groooožiai - pagarba visoms. Reiks ir man jaučiu kada su burokėliais dažyt pamėgint
P.S. turiu iš vieno rusų psl. nusikopinus visą lelijų darymo procesą (worde), bet dabar į tą puslapį nebeįleidžia, galėčiau parodyt, bet nežinau kaip, tekstas tai nusikopijuotų, o nuotraukos tikriausiai ne
P.S. turiu iš vieno rusų psl. nusikopinus visą lelijų darymo procesą (worde), bet dabar į tą puslapį nebeįleidžia, galėčiau parodyt, bet nežinau kaip, tekstas tai nusikopijuotų, o nuotraukos tikriausiai ne
QUOTE(zebra @ 2008 10 03, 14:01)
Gal butu galima suzinot su kokiais dazais dazet??ir is kur gavot??? cia galbut tie dazai kur cipciukas lygtais kazkam ruose siust???nes ir man labai reiktu(aisku jeigu tai ne paslaptis)
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 04, 18:19)
Na kokia cia paslaptis , taip tie patys apie kuriuos rasiau , grazios spalvos , ane ?
Nuostabios...o kiek mazdaug kainuotu kokiu triju spalvu atsiuntimas i Vilniu??
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 04, 19:28)
Siunciau i Raseinius mokejau5 litus , o kodel tik trys spalvas ???
Na nenoreciau jusu apkraut ieskant tu dazu...tai kaip suprantu tiek kainuoja tik siuntimas,o kiek kainuotu patys dazai?
Jetau kaip grazu pas visas
vertos ne vieno medalio uz tokias grozybes esat
vertos ne vieno medalio uz tokias grozybes esat
BANDYSIU IR AS GELYTES PASIDARYTI.