Rozes tai superines , kaip gyvos ir lelijos irgi. Nu labai grazu O cia pirstais ta rozes lapelio krasteli isvingiojat ar kokiu pagaliuku?
Man tai iki tokio grozio dar toli. reiks pas ciupciuka eit mokyits
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 01, 22:41)
Rozes krastely "pakarpau" apvaliu tusinuko kamsteliu .
Rugegele ar jau matai ? jei ne idesiu i AZ , gal ten matysi.
Rugegele ar jau matai ? jei ne idesiu i AZ , gal ten matysi.
Matau!!! Nu super nu Jus ir mokat...
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 01, 22:05)
Na va ir mano geliukes
Cipsiuk, čia Jums
Labai graaažios gėlytės . Kokį grožį Jūsų rankos daro .
Del sokoladiniu roziu, jei kam idomu - INFORMUOJU
Is mano padarytos teslos (50 g. sokolado + 1 valg. saukst. medaus), gavosi tesla kaip plastelinas (gulejo saldytuve 1,5 paros), bet gal minkstoka, lapeliai visiskai nelaiko formos , nukrenta
Matyt medaus padauginau, nes dejau toki gera sauksta. Tai siandien nusprendziau jau gadinti produktus, tai gadinti....
Istirpinau dar 50 g. sokolado ant vandens voneles ir idejau ta mano tesla, viska sumaisiau iki vientisos mases, tai kaip ir parodyta nuotraukoje, tesla sulipo i viena gabala ir net ant metalinio bliudelio bevei neliko sokolado zymiu (pirma karta taip nebuvo). Viska vel idejau i maistine plevele ir ikisau i saldytuva. Rytoj vakare vel bandysiu daryt.
Laukit tesinio...
Is mano padarytos teslos (50 g. sokolado + 1 valg. saukst. medaus), gavosi tesla kaip plastelinas (gulejo saldytuve 1,5 paros), bet gal minkstoka, lapeliai visiskai nelaiko formos , nukrenta
Matyt medaus padauginau, nes dejau toki gera sauksta. Tai siandien nusprendziau jau gadinti produktus, tai gadinti....
Istirpinau dar 50 g. sokolado ant vandens voneles ir idejau ta mano tesla, viska sumaisiau iki vientisos mases, tai kaip ir parodyta nuotraukoje, tesla sulipo i viena gabala ir net ant metalinio bliudelio bevei neliko sokolado zymiu (pirma karta taip nebuvo). Viska vel idejau i maistine plevele ir ikisau i saldytuva. Rytoj vakare vel bandysiu daryt.
Laukit tesinio...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 01, 21:29)
Istirpdziau sokolada, ir tada masciau kaip tas sirdeles padaryt graziai. Bandziau pilt sokolada i sviestinio popieriaus tutele, bet nepavyko, tai paemiau dantu krapstuka, saukstuku paemiau sokolado, padejau ant sviestinio popieriaus, ir piesiau taip storiau bet sokolada su vandens vonele pasistacius buvau, nes labai greit stingsta sokoladas. Geriau butu kokia formele, bandziau is folijos pasidaryt, bet nieko gero is to nesigavo...o kai pradeda stingt sokoladines sirdeles, tai jas pataisau kad lygesnes butu. Ir i saldytuva.
Kokį šokoladą tirpinai?
QUOTE(LABUSKA @ 2008 10 02, 09:26)
Kokį šokoladą tirpinai?
Juodaji Karunos sokolada.
Mergaites, jei kam idomu...
Radau kaip graziai padaryti rozes. Cia su paaiskinimais, kas nesupranta rusiskai yra nuotraukos:
http://www.izbushka....ead.php?p=24706
Radau kaip graziai padaryti rozes. Cia su paaiskinimais, kas nesupranta rusiskai yra nuotraukos:
http://www.izbushka....ead.php?p=24706
cipsiuk laaaabai gražios gėlytės.eisiu ir aš daryt,jei mažius leis.turiu dažų visokių
inočka,lauksim tęsinio.....
inočka,lauksim tęsinio.....
na saunuolytes ,as tai pasigaminau gelyciu dabar gaminu katina ant torto.nelabai cia man jis gaunasi sestadieni kriksto sunui 3 metukai ,kai jau turesiu rezultata gatava butinai ir jums parodysiu. sekmes visoms atrandant ir israndant
Sokoladines rozes_TESINYS
Padariau
Ziurekit kas gavosi. Cia ant dantu krapstuko ir ismeigta i apelsina. Fotkinau is arciau, kad geriau pamatytumete.
Kaip pirmam kartui, tai gal visai ir nieko atrodo. Padariau tik viena, pasiziuresiu po paros ar bus minksta ar kiek kietesne. Lapeliai kol kas laiko forma.
Padariau
Ziurekit kas gavosi. Cia ant dantu krapstuko ir ismeigta i apelsina. Fotkinau is arciau, kad geriau pamatytumete.
Kaip pirmam kartui, tai gal visai ir nieko atrodo. Padariau tik viena, pasiziuresiu po paros ar bus minksta ar kiek kietesne. Lapeliai kol kas laiko forma.