QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 09:12)
Sokolada reikia naudoti tik tikra Karunos ,arba va to sidabrineme ipakavime visi pakaitalai netinka . Galima ir paciai pasidaryti , bet reikia labai nutaikyti proporcijas ,kitaip jis tikrai trukineja . Sokoladas tirpinamas inda su juo istacius i verdancio vandens vonele , o ne tiesiai ant ugnies , as 100g. sokolado ipilu pora saukstu pieno ar vandens ( tik ne sviesto ) riebalu ten ir taip uztenka . Tirpinta sokolada ir juo aplietus gaminius negalima deti i saldymo kamera ( kad greiciau sustinktu ) nes jis pasidarys blankus , na neblizges , ji reikia stingdinti tik saldytuvo viduje . Tirpinant balta sokolada , jis pasidaro truputi gelsvas , baltos spalvos bent man dar neteko isgauti kame reikalas as nezinau .
Oi aciu labai Bandysiu daryti. Matyt tikrai proporcijos pas mane buvo blogos, kad trukinejo, dariau is akies.
Kai padarysiu, jeigu padarysiu, savo pirma sedevra (kalbu apie papuosima), butinai parodysiu.
Aciu labai, cia jums
Dabar begu ruostis i paskaitas, siandien man nuo 11 iki 21 val, nusisausiu