Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti savo pyragus, tortus, kt. skanumynus

QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 09:12)
Sokolada reikia naudoti tik tikra Karunos ,arba va to sidabrineme ipakavime  thumbup.gif visi pakaitalai netinka . Galima ir paciai pasidaryti , bet reikia labai nutaikyti proporcijas ,kitaip jis tikrai trukineja . Sokoladas tirpinamas inda su juo istacius i verdancio vandens vonele , o ne tiesiai ant ugnies schmoll.gif , as 100g. sokolado ipilu pora saukstu pieno ar vandens ( tik ne sviesto schmoll.gif ) riebalu ten ir taip uztenka . Tirpinta sokolada ir juo aplietus gaminius negalima deti i saldymo kamera ( kad greiciau sustinktu ) nes jis pasidarys blankus , na neblizges , ji reikia stingdinti tik saldytuvo viduje . Tirpinant balta sokolada , jis pasidaro truputi gelsvas , baltos spalvos bent man dar neteko isgauti schmoll.gif kame reikalas as nezinau g.gif .

Oi aciu labai aciuks.gif Bandysiu daryti. Matyt tikrai proporcijos pas mane buvo blogos, kad trukinejo, dariau is akies.
Kai padarysiu, jeigu padarysiu, savo pirma sedevra (kalbu apie papuosima), butinai parodysiu.
Aciu labai, cia jums 4u.gif
Dabar begu ruostis i paskaitas, siandien man nuo 11 iki 21 val, nusisausiu mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 29, 09:06)
Taigi bet kokį šokoladą minutei į mikrobangę ir turim išlydytą. Jokių sunkumų  smile.gif

bigsmile.gif net nepagalvojau apie tai
ačiū 4u.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 09:12)
Sokolada reikia naudoti tik tikra Karunos ,arba va to sidabrineme ipakavime  thumbup.gif visi pakaitalai netinka . Galima ir paciai pasidaryti , bet reikia labai nutaikyti proporcijas ,kitaip jis tikrai trukineja . Sokoladas tirpinamas inda su juo istacius i verdancio vandens vonele , o ne tiesiai ant ugnies schmoll.gif , as 100g. sokolado ipilu pora saukstu pieno ar vandens ( tik ne sviesto schmoll.gif ) riebalu ten ir taip uztenka . Tirpinta sokolada ir juo aplietus gaminius negalima deti i saldymo kamera ( kad greiciau sustinktu ) nes jis pasidarys blankus , na neblizges , ji reikia stingdinti tik saldytuvo viduje . Tirpinant balta sokolada , jis pasidaro truputi gelsvas , baltos spalvos bent man dar neteko isgauti schmoll.gif kame reikalas as nezinau g.gif .

širdingai dekavoju už patarimus, bandysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va
Ivertinkit mano kuryba
Stipriai nepeikit, pirma karta dariau. ax.gif Siap mintis buvo padaryti rozes. Neturejau pavyzdzio, tai teko is galvos daryt.
user posted image

Cia padariau is marshmelou saldainiu. Gamyba kaip is plastilino. Labai lengvai. Parariau is 7 saldainiu, tai dar liko gabaliukas gal dar 2 rozes iseis. Tesla pagaminau per 10 min., gal maziau. Is jos galima padaryti blyna ir apdengti visa torta, kociojasi labai lengvai, neplysta. thumbup.gif

Gal zinot, kur galima formeles isigyti Vilniuje? g.gif Butu galima ir kitu gelyciu padaryt
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 09 30, 23:28)
Va
Ivertinkit mano kuryba
Stipriai nepeikit, pirma karta dariau.  ax.gif  Siap mintis buvo padaryti rozes. Neturejau pavyzdzio, tai teko is galvos daryt.
user posted image

Cia padariau is marshmelou saldainiu. Gamyba kaip is plastilino. Labai lengvai. Parariau is 7 saldainiu, tai dar liko gabaliukas gal dar 2 rozes iseis. Tesla pagaminau per 10 min., gal maziau. Is jos galima padaryti blyna ir apdengti visa torta, kociojasi labai lengvai, neplysta. thumbup.gif

Gal zinot, kur galima formeles isigyti Vilniuje?  g.gif  Butu galima ir kitu gelyciu padaryt

Labai gražu 4u.gif Tik jei dar būtų spalvotos.. rolleyes.gif

Nu bet reikės tos masės ir man paieškot parduotuvėj.O jinai sukietėja paskui?

Dėl formelių tai nežinau,didmiesčiuose gal labiau būna pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 01 spalio 2008 - 07:08
QUOTE(zebra @ 2008 10 01, 08:07)
Labai gražu 4u.gif  Tik jei dar būtų spalvotos.. rolleyes.gif

Nu bet reikės tos masės ir man paieškot parduotuvėj.O jinai sukietėja paskui?

Dėl formelių tai nežinau,didmiesčiuose gal labiau būna pirkt.

Zinok, neturiu dazu doh.gif , tai padariau tik baltos, bet dar yra ruzavos spalvos saldainiai, tai vaikas paprase, kad siandien padaryciau.

O del mases, tai jos pirkti nera. Reikia daryti is marsmeluo saldainiu ir cukraus pudros, bet jau labai labai lengva thumbup.gif . Mase kaip plastilinas, rozes siandien dar tokios minkstokos, panasiai kaip butu tesla koldunams siek tiek pastovejusia. Bet forma laiko labai gerai. biggrin.gif . Manau, jei pastoves dar kokia savaite tai bus kietesnes, bet nebutina, nes taip lengviau valgyti, jug vaikai valgo.
Jei kas idesiu nuotrauka, kaip saldainiai tie atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 01, 08:23)
Zinok, neturiu dazu  doh.gif , tai padariau tik baltos, bet dar yra ruzavos spalvos saldainiai, tai vaikas paprase, kad siandien padaryciau.

O del mases, tai jos pirkti nera. Reikia daryti is marsmeluo saldainiu ir cukraus pudros, bet jau labai labai lengva  thumbup.gif . Mase kaip plastilinas, rozes siandien dar tokios minkstokos, panasiai kaip butu tesla koldunams siek tiek pastovejusia. Bet forma laiko labai gerai.  biggrin.gif . Manau, jei pastoves dar kokia savaite tai bus kietesnes, bet nebutina, nes taip lengviau valgyti, jug vaikai valgo.
Jei kas idesiu nuotrauka, kaip saldainiai tie atrodo. 4u.gif

Tai aš taip ir supratau 4u.gif

Gerai,lauksiu foto.O jų maksimose yra?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 09 30, 23:28)
Va
Ivertinkit mano kuryba

O darei gal pagal si recepta? Cia
Ar pagal koki kita? Jei pagal si, tai gal ten slivacnoja masla, tai sviestas? blush2.gif ir pokuciais ten parasyta?

Aij gi ten be sviesto jokio pas tave blink.gif tai kokios normos tada pudros ir saldainiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 01 spalio 2008 - 08:11
Dariau pagal ta recepta, tik, kaip sakoma is akies. Dariau is 7 saldainiu, dejau sviesto, mazdaug 6 dalis saldainio dydzio. Pudros dejau pagal mase. Mazdaug isejo ne pilna viena stikline, gal net puse. Tiesa, beriau pudra per seteli, kad nebutu stambiu sulipusiu gabaliuku. Pradzioje dar i silta mase idejau pudros, tai pradeja temptis kaip guma, paskui maisant dejau dar, o kai pamaciau, kad mase jau tokia kietesne, tai minkiau rankomis. Silta mase reikalauja daugiau pudros, bet ji labai greitai atvesta. Rankom minkiau berdama pudros iki tol, kol pajutau, kad galima jau lipdyti. Emiau gabaliuka tos teslos ir dariau lapelius, kad neliptu prie ranku siek tiek emiau ant pirstu cukraus pudros. (Panasiai kaip koldunus darom). I bliudeli ipiliau siek tiek vandens, i mirkiau paskui lapelio krasciuka, kad butu gali priklijuoti prie kito lapelio. Viskas labai lengvai. Cia buvo, kaip sakoma, pirmas blynas, bet visai pavyko.
Cia taip atrodo maiselis su saldainiais, kuri pirkau:
user posted image

O cia saldainiai, dejau ant delno, kad mazdaug dydi pamatytumet.
user posted image
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe, rankos drebejo.

Is 7 saldainiu pagaminau 5 rozes ir ta virvute.

Maxsimoje ju nera, klausiau, sako, kad nebuna schmoll.gif , nezinau tik kodel. Maciau ju pirkti IKI, Rimi, bet ten buvo pokeliai, kaip saldainiu.

As pirkau: http://www.saldusmaj...K...ktai&type=s
Maselis 200 g. sumokejau 4 Lt su centais.
Cia kur maisiukas nuotraukoje liko gal puse, gal kokie 120 g, nes kiek vaikas suvalge, kiek panaudojau gelytem. Zodziu ju daug.

Papildyta:
Kol cia rasiau gamyba, vaikas zemes is vazono prisivalge blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 01, 09:52)
1.
2Kol cia rasiau gamyba, vaikas zemes is vazono prisivalge blink.gif  doh.gif

1Aišku.Nerasiu aš jų pirkt pas save vistiek,tai darysiu kaip visada iš cukraus pudros 4u.gif
2 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As vakar visai nedideleje IKI pirkau , tik , kad jie rupuziukai visokiu spajvu susukti i viena saldaini , tai idomu koke spalva gausis g.gif
Papildyta:
Siandien toks " geras" oras , tai reikia kuo nors uzsiimti , nes akus merkiasi, eisiu daryti gelyciu , bet is savo iprastines -cukraus pudros mases
user posted image
Atsakyti
Inočka, labai gražios tavo gėlytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir faina, kad radai saldainių skirtingų spalvų. Aš jau senokai buvau pirkus Leader Price parduotuvėje (dabar nežinau ar yra, neužeinu ten) ir Iki yra , bet jie margi. Aišku, jei nudažyt su dažais tą tešlą tai ir margi tiks (aš tai dariau su šokoladu ir marshmallow - tai ir margi tiko).

Cipsiuk, jau taip smalsu ir vėl tavo gražiąsias gėlytes pamatyt wub.gif wub.gif wub.gif (seniau įdėtas mačiau), jei ką naujo "sukonstruosi" nepasikuklink, pasirodyk.
Atsakyti
Aciu uz ivertinima aciuks.gif

dabar bandau lapelius tepti sokoladu. Idomu kas cia man gausis. Jau kelis sutepiau, paziuresiu kaip cia man pavyks.
P.s. gerai kad vaikas miega lotuliukas.gif

Ciupciuk, o mes lauksim Jusu grozio biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, dar vakar padariua tesla sokoladinem rozytem daryti. Radau recepta internete. Padejau i saldytuva, taip buvo parasyta. Sian vakare gal viniosiu, jei laiko bus. Jei pavyks nuotraukyte imesiu ir recepta parasysiu. ten tik du ingridientai tie yra.
Atsakyti