QUOTE(cipciukas @ 2008 09 27, 01:07)
Ezereli , citrinos rugstis nieko nepagadins , ja tik istirpyta galima deti , bet juk ten yra cukraus , va kas viska gadina , tavo mase dus su cukraus gabaleliais , nelygi , greitai plys per tuos cukraus grudelius . Jei tau problema dazai , tai dazyk su vaisiu , uogu ar darzoviu sultimis . O jeigu netiki - pabandyk , gal tau kas iseis
Ai, tai va kur šuo pakastas
-bet jei darysiu, tai galvoju, su kavamale ar smulkintuvu pamėginsiu permalti, kad į miltelius pavirstų želė pakelio turinys- aš taip darau miltinį cukrų- sumetu cukrų į tą vadinamą blenderį-kokteilinę, ir pavarau ant didižiausio greičio- gaunasi puikus miltinis cukrus
Tai manau, kad ir čia gal kas gautųsi...
Papildyta:
Tik vat formelių gėlių neturiu- matyt reiks pasidaryti popierinius trafaretus, ir apipjauti peiliuku, nes tokių formelių Vilniuje nemačiau- nebent tokios labai trumpais ir storais žiedlapiais, o aš noriu gracingų, ir ilgų
Beje, tam reikalui labai neblogai gali pasitarnauti dirbtinės gėlės- aš taip dariau kartonines gėles- išardai dirbtinį žiedą, dedi kiekvieną jo dalį (jei pilnaviduris) ant kartono, ir apvedžioji- išsikerpi visas dalis, ir sudėjus jas gaunasi pilnavidurė gėlė
Tik įtariu kad su peiliuku sunkoka gražiai išpjauti iš tešlos kažką panašaus