Neuspyk , bet as tau noriu patarti , trafaretas labai grazus , tik tu tuos rombukus butinai padidink , tikrai bus graziau kai issibarstys .
Tiesiok , kai darai trafareta , reikia palikti kuo maziau popieriaus , ir dar - vat jeigu tu ant jo desi geles ( per viduri ) tavo zvaigzdutei neliks . Pasidaryk dar koki trafareta , kad rastas butu tik krastuose .
Papildyta:
Na ispjaustyk , kad ir tulpytes.
Tiesiok , kai darai trafareta , reikia palikti kuo maziau popieriaus , ir dar - vat jeigu tu ant jo desi geles ( per viduri ) tavo zvaigzdutei neliks . Pasidaryk dar koki trafareta , kad rastas butu tik krastuose .
Papildyta:
Cipsiuk,ar gavot mano atsakymą į až.
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 25, 15:41)
Neuspyk , bet as tau noriu patarti , trafaretas labai grazus , tik tu tuos rombukus butinai padidink , tikrai bus graziau kai issibarstys .
Papildyta:
Papildyta:
Atvirai pasakius pagalvojau apie tai del viduriuko, tai as turiu minti, idet toki saldaini kriaukle (dezutese buna pirkt), o rombeliai man paciai atrode mazi, gal einu padidinsiu Reiks kartono daug nusipirkt
As nepykstu uz pastabas, juk kaip kitaip ismoksiu
Va si siek tiek pataisiau, kita darysiu geriau tik foto prastai gavosi.
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 25, 17:19)
O, sakykime, jei tai cukrinei gėlių masei naudojama želatina, tai ar imant spalvotą želatiną ji nenuspalvintų masės?- gal nei dažų nereiktų Nežinia ar gautųsi pakankamai ryški spalva...
Yra spalvota želatina? tokios nemačiau.Gal maišot su žėlė.Bet žėlė ne taip sustings,kaip želatina,man taip atrodo
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 25, 19:06)
Spalvota zelatina......na as tai dar nesu maciusi tokios , o jei jus kalbate apie paruosta zele pakeliuose , tai ji tikrai netiks !!!na nebent jus is ten isrinktumete zelatina ir dazus .
Papildyta:
Rugegele23 tavo trafaretas
Papildyta:
Aciu
Oi kaip laukiu Rugegeles23 nuotraukytes su jos skanestu
Reikia pagalbos!!! nusipirkau marcipanines mases, bet nera ant pokelio jokios instrukcijos, is jos gelytes galima daryt, ar ne? nusipirkt nusipirkau, o kaip elgtis nezinau sakau gal ka nulipdyciau ir ant tortuko uzdeciau, vakare manau jau pamatysit mano sedevriuka
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 26, 11:01)
Reikia pagalbos!!! nusipirkau marcipanines mases, bet nera ant pokelio jokios instrukcijos, is jos gelytes galima daryt, ar ne? nusipirkt nusipirkau, o kaip elgtis nezinau sakau gal ka nulipdyciau ir ant tortuko uzdeciau, vakare manau jau pamatysit mano sedevriuka
Jei skaitai rusiskai - pasiziurek cia : http://www.ququs.net/node/81