Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti savo pyragus, tortus, kt. skanumynus

Taip vieno buteliuko , bet kaip sakete , jo uzteks dar ir jusu vaikams tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Siandien dar viena pasidariau trafareta biggrin.gif sita jau ir pasukinet galesiu.

user posted image
Atsakyti
Neuspyk , bet as tau noriu patarti , trafaretas labai grazus , tik tu tuos rombukus butinai padidink , tikrai bus graziau kai issibarstys .
Tiesiok , kai darai trafareta , reikia palikti kuo maziau popieriaus , ir dar - vat jeigu tu ant jo desi geles ( per viduri ) tavo zvaigzdutei neliks . Pasidaryk dar koki trafareta , kad rastas butu tik krastuose .
Papildyta:
Na ispjaustyk , kad ir tulpytes.
Atsakyti
Cipsiuk,ar gavot mano atsakymą į až. blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 25, 15:41)
Neuspyk , bet as tau noriu patarti , trafaretas labai grazus , tik tu tuos rombukus butinai padidink , tikrai bus graziau kai issibarstys .
Tiesiok , kai darai trafareta , reikia palikti kuo maziau popieriaus , ir dar - vat jeigu tu ant jo desi geles ( per viduri ) tavo zvaigzdutei neliks . Pasidaryk dar koki trafareta , kad rastas butu tik krastuose .
Papildyta:
Na ispjaustyk , kad ir tulpytes.

Atvirai pasakius pagalvojau apie tai smile.gif del viduriuko, tai as turiu minti, idet toki saldaini kriaukle (dezutese buna pirkt), o rombeliai man paciai atrode mazi, gal einu padidinsiu biggrin.gif Reiks kartono daug nusipirkt blink.gif
As nepykstu uz pastabas, juk kaip kitaip ismoksiu smile.gif

Va si siek tiek pataisiau, kita darysiu geriau lotuliukas.gif tik foto prastai gavosi.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 25 rugsėjo 2008 - 15:05
O, sakykime, jei tai cukrinei gėlių masei naudojama želatina, tai ar imant spalvotą želatiną ji nenuspalvintų masės?- gal nei dažų nereiktų g.gif Nežinia ar gautųsi pakankamai ryški spalva...
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 25, 17:19)
O, sakykime, jei tai cukrinei gėlių masei naudojama želatina, tai ar imant spalvotą želatiną ji nenuspalvintų masės?- gal nei dažų nereiktų g.gif Nežinia ar gautųsi pakankamai ryški spalva...

Yra spalvota želatina? g.gif tokios nemačiau.Gal maišot su žėlė.Bet žėlė ne taip sustings,kaip želatina,man taip atrodo g.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Spalvota zelatina......na as tai dar nesu maciusi tokios schmoll.gif , o jei jus kalbate apie paruosta zele pakeliuose , tai ji tikrai netiks !!!na nebent jus is ten isrinktumete zelatina ir dazus .
Papildyta:
Rugegele23 tavo trafaretas
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 25, 19:06)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Spalvota zelatina......na as tai dar nesu maciusi tokios schmoll.gif , o jei jus kalbate apie paruosta zele pakeliuose , tai ji tikrai netiks !!!na nebent jus is ten isrinktumete zelatina ir dazus .
Papildyta:
Rugegele23 tavo trafaretas 
Papildyta:
user posted image

Aciu user posted image
Atsakyti
Oi kaip laukiu Rugegeles23 nuotraukytes su jos skanestu ax.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos!!! blink.gif nusipirkau marcipanines mases, bet nera ant pokelio jokios instrukcijos, is jos gelytes galima daryt, ar ne? nusipirkt nusipirkau, o kaip elgtis nezinau doh.gif sakau gal ka nulipdyciau ir ant tortuko uzdeciau, vakare manau jau pamatysit mano sedevriuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 26, 11:01)
Reikia pagalbos!!!  blink.gif nusipirkau marcipanines mases, bet nera ant pokelio jokios instrukcijos, is jos gelytes galima daryt, ar ne? nusipirkt nusipirkau, o kaip elgtis nezinau  doh.gif sakau gal ka nulipdyciau ir ant tortuko uzdeciau, vakare manau jau pamatysit mano sedevriuka biggrin.gif

Jei skaitai rusiskai - pasiziurek cia : http://www.ququs.net/node/81
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 26 rugsėjo 2008 - 11:33