Oi, kokio cia grozio prisiziurejau, reikia ruostis ir man. Dar idedu viena nuoroda, ko ten tik nera http://www.ququs.net/node/81
Parasyta kaip daryti su paveiksliukais, is ko ir pan. TTikiuosi pades
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 24, 16:22)
Oi labai fainas , tik zinok ji reikia sukineti jeigu nori isgauti marga ornamenta .
Ir dar , ar pagalvojei kaip tu ji nukelsi nesugadinus isbarstymo ???
I viena ir i kita krasta per popieriu ismeik mazus vinukus , kad galetum lengvai ji atkelti , jie ten ir liks visam laikui .
Ir dar , ar pagalvojei kaip tu ji nukelsi nesugadinus isbarstymo ???
I viena ir i kita krasta per popieriu ismeik mazus vinukus , kad galetum lengvai ji atkelti , jie ten ir liks visam laikui .
Jus turit galvoje pvz: as uzbarsatu trupiniu ant trafareto, tada vel suku ta trafaretu kazkokiu kampu, ir vel barstau kokia kitokia spalva trupiniu?
O tai norit pasakyt, jis sunkiai nusiima? tie vinukai gal tam kad ne visiskai prisiliestu prie torto trafaretas?
Atvirai pasakius, man net neaisku, kaip padaryt kad jis visas butu padengtas trupiniais. Gal pirma visa uzbarstyt vienos spalvos trupiniais, o paskui det trafareta, ir barstyt kitokia spalva, nes nedasunta.
As ziuriu vis i Jusu ta torta medaus, kur su trafaretu daryta, ir ten visokiu spalvu trupiniais uzbarstyta. Nelabai suprantu kaip ten taip isejo
Ne ne , tie vinukai reikalingi , kad tu galetum ji nesujudinus pabarstymo pakelti i virsu , atsrgiai vel truputi pasuki trafareta ivel barstai kitos spalvos trupiniais , ant gala dar kitos spalvos .
As barstau 4 atspalviu trupiniais , gerai pasiziurek i mano trafareto ornamenta , cia nesunku , karta padarysi ir bus aisku .
Papildyta:
Taip isbarstai per sietely viena spalva , dedi trafareta -beri ler sietely kita spalva , pakeli uz vinuku i virsu ,pasuki, kad trafareto rastas butu per viduri tavo piesinio na kokius 2-3cm. ir vel dedi kitus trupinius , ant gala krasteli ir viduriuka pabarstai baltai.
Oj gal ka suprasi
Papildyta:
Dar PAZIUREJAU I TAVISKI ,, tai kai pasuksi naujas trikampiukas turi atsirasti tarp jau isbarstytu pries tai .
As barstau 4 atspalviu trupiniais , gerai pasiziurek i mano trafareto ornamenta , cia nesunku , karta padarysi ir bus aisku .
Papildyta:
Taip isbarstai per sietely viena spalva , dedi trafareta -beri ler sietely kita spalva , pakeli uz vinuku i virsu ,pasuki, kad trafareto rastas butu per viduri tavo piesinio na kokius 2-3cm. ir vel dedi kitus trupinius , ant gala krasteli ir viduriuka pabarstai baltai.
Oj gal ka suprasi
Papildyta:
Dar PAZIUREJAU I TAVISKI ,, tai kai pasuksi naujas trikampiukas turi atsirasti tarp jau isbarstytu pries tai .
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 24, 16:42)
Ne ne , tie vinukai reikalingi , kad tu galetum ji nesujudinus pabarstymo pakelti i virsu , atsrgiai vel truputi pasuki trafareta ivel barstai kitos spalvos trupiniais , ant gala dar kitos spalvos .
Papildyta:
Oj gal ka suprasi
Papildyta:
Papildyta:
Oj gal ka suprasi
Papildyta:
Na bandau suprast, lyg aiskeja, vinukai supratau turi but is apacios ismeigti, kad smaigalys butu virsuj tarfareto. O tas sukiojimas ar tik del spalvu ivairoves, ar tam kad tankesnis rastas butu? Jauciu eisiu su kokiais sausainiu trupiniais treniruotis : as isivaizdavau, kad uzpilu trupiniu ant viso torto, tada uzdejus trafareta uzbarstau norimu kitu atspalviu, na tam tikras figureles kokia noriu, ir nuimu ir viskas. O cia pasirodo viskas sudetingiau
Gal gali man kas nors patart.
Noriu iskepti medaus torta (jau kepu apie 5 metukus, labai skanus). Bet visada kepdavau apvalu ir kai tepiau krema dejau i suspaudziama forma. O dabar noriu keturkampi iskepti, bet tokios formos neturiu . Idomu, tepant kremu kaip cia bus be formos
Noriu iskepti medaus torta (jau kepu apie 5 metukus, labai skanus). Bet visada kepdavau apvalu ir kai tepiau krema dejau i suspaudziama forma. O dabar noriu keturkampi iskepti, bet tokios formos neturiu . Idomu, tepant kremu kaip cia bus be formos
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 24, 17:25)
Kremui naudok 36% grietinele ji issiplaka taip , kad galima tepti , tada formos ir nereikia , as niekada nenaudoju formos , o darau ir sirdis ir keturkampius ir staciakampius ir dar .......dievai zino kokius
O as tai visada grietine naudoju neplakta tik siek tiek sumaisyta su cukrumi ir citrinos sultimi. Su grietinele nebandziau niekad. Ar nera riebus