Aš tai bijau ten nueit, turbūt pusę parduotuvės norėčiau išsinešti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 19:39)
QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 19:39)
isivaizduoju tave iseinancia is tos parduotuves
Toj knygoj "Konditerijos enciklopedija", radau parasyta, kad gi galima paciai trafareta pasidaryti tortui papuosti, nu man tai paciai nedasilo
TORTAS SU MELYNEM IR AGUONOM
Biskvitas kepasi toks pat ,kaip ir ananasinio ,tik isideda maltu aguonu ( dekite maziau nei pas mane ) ir dziovintu persiku gabaliukai .
KREMUI 1,5 litro 36% grietineles ( jeigu desite 35% idekite 3 pakelius grietineles standiklio ) , cukraus ir truputi citrinos ruksteles pagal savo skony , na ir aisku saldytu melyniu ( nes svieziu jau man atrodo ,kad nera ) irgi pagal savo norus .
Grietinele isplakate ( atsaldyta!!!) su cukrum ir rukstele , jei reikia ipilkite standiklio , kada ji pilti parasyta ant pakelio ,supilkite melynes ir atsargiai ismaisykite .
Pertepkite biskvitus ( sulietus kokiu nors sirupu ar sultimis ), aptepkite virsu ir sonus grietinele ( jos reikia pasilikti kol ji be melyniu ).
PUOSKITE
Biskvitas kepasi toks pat ,kaip ir ananasinio ,tik isideda maltu aguonu ( dekite maziau nei pas mane ) ir dziovintu persiku gabaliukai .
KREMUI 1,5 litro 36% grietineles ( jeigu desite 35% idekite 3 pakelius grietineles standiklio ) , cukraus ir truputi citrinos ruksteles pagal savo skony , na ir aisku saldytu melyniu ( nes svieziu jau man atrodo ,kad nera ) irgi pagal savo norus .
Grietinele isplakate ( atsaldyta!!!) su cukrum ir rukstele , jei reikia ipilkite standiklio , kada ji pilti parasyta ant pakelio ,supilkite melynes ir atsargiai ismaisykite .
Pertepkite biskvitus ( sulietus kokiu nors sirupu ar sultimis ), aptepkite virsu ir sonus grietinele ( jos reikia pasilikti kol ji be melyniu ).
PUOSKITE
nu kaip grazu....
QUOTE(diora @ 2008 09 13, 20:07)
isivaizduoju tave iseinancia is tos parduotuves
Įsivaizduoji? Tai gal mes pažįstamos?
O jei rimtai, tai tikrai reikės nueiti. Noriu sausainių formelių Kalėdų periodui. Nes nėra nieko nuostabesnio už imbierinius sausainius
cipciuko tortas ir papauošimas Labai labai gražu
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 13, 21:01)
ACIU
Faina knyga ane rugegele23
Zinok tokio pat storio yra dar viena knyga su tortais
As turbut antradieni ja pirksiu , vis pavartau ,pavartau na velniskai fainu tortuku ir seip visokiu kepiniu yra
Bet jeigu mano brangusis pamatys - man SAKES
Faina knyga ane rugegele23
Zinok tokio pat storio yra dar viena knyga su tortais
As turbut antradieni ja pirksiu , vis pavartau ,pavartau na velniskai fainu tortuku ir seip visokiu kepiniu yra
Bet jeigu mano brangusis pamatys - man SAKES
Faina knyga tikrai, mane ta piramide sudomino, bet niekaip neisivaizduoju kaip ja ten perpjauti, reiks su duona pabandyt
As vyrui dar nesakiau kad knyga pirkau, nes jis mane beprote isvadins tikrai pritaikius proga istrauksiu
O knyga ne tokia dar norit pirkt?
Knyga
QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 20:49)
Įsivaizduoji? Tai gal mes pažįstamos?
ko gero kad Ne
man ta formele su Angeliukais suzavejo
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 13, 19:30)
o kur gavai pirkti tuos šokoladinius papuošimus?