nu seimininkeles, esu apšalusi nuo jusu sugebejimu
super.....šaunuolės jūs!!!
na reiks pabandyti, ta "apklota" (nesugalvojau kaip ji man pasivadinti, kad suprasciau)......gelytes.... bet va taip ir nesupratau kaip ta marcipanine mase pasidaryti
QUOTE(praeiviene @ 2008 09 03, 09:07)
O stai mano torciukas dukrytes 3-iojo gimtadienio proga siandien ryte iskeliavo i darzeli . Norejosi kazko zaismingo, vaikisko ir butinai, kad visi priedai butu valgomi...
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 04, 11:54)
.. bet va taip ir nesupratau kaip ta marcipanine mase pasidaryti
Yra pirkti tos mases
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 04, 13:04)
ir kokiam ji pavidale?
va as tokia perku, buna maximoj ir rimi, kitur neieskojau, prie visokiu tortu puosimui "cacu",
As tai vis neprisiruosiu ka padaryt nes dazu nesugebu nusipirk
QUOTE(kedute @ 2008 09 04, 14:58)
va as tokia perku, buna maximoj ir rimi, kitur neieskojau, prie visokiu tortu puosimui "cacu",
ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūkas
QUOTE(kedute @ 2008 09 04, 14:58)
Ir cia formuojasi visokios gelytes, ar kas?
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 04, 14:14)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūkas
prasom
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 04, 20:07)
Ir cia formuojasi visokios gelytes, ar kas?
niu as nedarau gelyciu ar panasei..... tiesiog neprisiruosiu, ir nenusiperku tu dazu, bet taip galima formuot ir sios meses papuosimus..... gal kas daro gales daugiau papasakot, as sita mase perku , nes man skanu ideti i pyragus ar blynus ar kaip idara i bandeles
As is tos mases darau visokius papuosimus,ir geles ir siaip visokius "baibokus",pelytes,zyvytes,cia yra keletas nuotraukyciu ideta.Ipilu dazu,isminkau ir lipdau.
QUOTE(daividija @ 2008 09 04, 22:15)
As is tos mases darau visokius papuosimus,ir geles ir siaip visokius "baibokus",pelytes,zyvytes,cia yra keletas nuotraukyciu ideta.Ipilu dazu,isminkau ir lipdau.
kai kita karta puosi torta butu smagu kad padarytum darbu fotosesija, manau daugelis pasimokytu.........
QUOTE(daividija @ 2008 09 04, 23:15)
O ta masė, jei visos iš kart nesunaudoji, nesukietėja? Galima, tarkim vieną dieną pasiemu pusę masės, prilkipinu ko noriu, o kitą pusę masės naudoti tik uz mėnesio kokio?
O man tos masės tiek mažai atrodo
Kiek jos reikia norint dekoruoti vieną normalų tortą
Kiek jos reikia norint dekoruoti vieną normalų tortą