Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti savo pyragus, tortus, kt. skanumynus

nu seimininkeles, esu apšalusi nuo jusu sugebejimu blink.gif blink.gif blink.gif
super.....šaunuolės jūs!!! thumbup.gif

na reiks pabandyti, ta "apklota" (nesugalvojau kaip ji man pasivadinti, kad suprasciau)......gelytes.... bet va taip ir nesupratau kaip ta marcipanine mase pasidaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2008 09 03, 09:07)
O stai mano torciukas dukrytes 3-iojo gimtadienio  proga siandien ryte iskeliavo i darzeli  4u.gif . Norejosi kazko zaismingo, vaikisko ir butinai, kad visi priedai butu valgomi...

user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(jurguliux @ 2008 09 04, 11:54)

.. bet va taip ir nesupratau kaip ta marcipanine mase pasidaryti doh.gif

Yra pirkti tos mases mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2008 09 04, 13:51)
Yra pirkti tos mases mirksiukas.gif

ir kokiam ji pavidale? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 04, 13:04)
ir kokiam ji pavidale? blush2.gif

va as tokia perku, buna maximoj ir rimi, kitur neieskojau, prie visokiu tortu puosimui "cacu",

user posted image

As tai vis neprisiruosiu ka padaryt nes dazu nesugebu nusipirk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2008 09 04, 14:58)
va as tokia perku, buna maximoj ir rimi, kitur neieskojau, prie visokiu tortu puosimui "cacu",

ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2008 09 04, 14:58)

user posted image

Ir cia formuojasi visokios gelytes, ar kas?
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 04, 14:14)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūkas 4u.gif

prasom mirksiukas.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 04, 20:07)
Ir cia formuojasi visokios gelytes, ar kas?

niu as nedarau gelyciu ar panasei..... tiesiog neprisiruosiu, ir nenusiperku tu dazu, bet taip galima formuot ir sios meses papuosimus..... gal kas daro gales daugiau papasakot, as sita mase perku , nes man skanu ideti i pyragus ar blynus ar kaip idara i bandeles
Atsakyti
As is tos mases darau visokius papuosimus,ir geles ir siaip visokius "baibokus",pelytes,zyvytes,cia yra keletas nuotraukyciu ideta.Ipilu dazu,isminkau ir lipdau.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 09 04, 22:15)
As is tos mases darau visokius papuosimus,ir geles ir siaip visokius "baibokus",pelytes,zyvytes,cia yra keletas nuotraukyciu ideta.Ipilu dazu,isminkau ir lipdau.

kai kita karta puosi torta butu smagu kad padarytum darbu fotosesija, manau daugelis pasimokytu......... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 09 04, 23:15)

O ta masė, jei visos iš kart nesunaudoji, nesukietėja? Galima, tarkim vieną dieną pasiemu pusę masės, prilkipinu ko noriu, o kitą pusę masės naudoti tik uz mėnesio kokio?
Atsakyti
O man tos masės tiek mažai atrodo g.gif
Kiek jos reikia norint dekoruoti vieną normalų tortą g.gif
Atsakyti
Normaliam tortui 3 pakeliu, nes man 2 vos uzteko ,as tik torta apdengiau ,o apie baibokus nera ne ka kalbeti irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif , vienu zodziu - brangus malonumas mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti