QUOTE(cipciukas @ 2008 09 02, 20:23)
Tos pirmos mases yra tukios baltos baltos ,jes paskui dazai jei nori ,o marcipanine ,joje yra maltu riesutu( migdolu) inai tokia kaipkarameles spalvos ,jos yra MAXIMOSE pirkti .Nei ta nei ta man nepatiko ( del skonio ), o tortai su tom baltom graziai pasipuose tik va skonis .....
na va pasiterliojau treniruotem truputi geliukiu padariau ir meskiuka bet nezinau kaip man seksis su savo uzmoju kaip reikes daryt rimtai nes man ta mase kuria dariau is baltymo , pudros ir glicerino visai nepatiko nelabai suprantu kaip ja reiks plonai iskociot ir padengt torta bandziau skaityti rusiskose nuorodose bet nesiseka beveik pamirsus rusu kalba o mano ideja va kokia
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 09 01, 19:35)
sveikutes,na mano biskvitas jau baigia iskepti, imsiesiu pertepimo ir puosybos.pirma kart rizikuosiu su marcipanine tesla.tikiuosi rytoj ideti foto savo kepta ir puosta torta ,o ne parduotuvini laukit nuotrauku
Na aisku pirmas biskvitas nepavyko sukrito,tai kepiau antra karta,tada maisiau krema pertepimui,darbas buvo baigtas 00.00valanda.pasilikau puosyba rytojui.Ryte aisku anksti isskubejau i darba ir darbe uztrukau,gryzau 17.30 emiau pakuoti dovana ir puosti torta.sventes pradzia 19.00 tai kazkur apie 1 val.darbas todel nieko ypatingo :mmmAtsiprasau uz foto kokybe.tik labai norejau parodyti,gal kitoms pravers.
Papildyta:
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 09 03, 09:59)
Na aisku pirmas biskvitas nepavyko sukrito,tai kepiau antra karta,tada maisiau krema pertepimui,darbas buvo baigtas 00.00valanda.pasilikau puosyba rytojui.Ryte aisku anksti isskubejau i darba ir darbe uztrukau,gryzau 17.30 emiau pakuoti dovana ir puosti torta.sventes pradzia 19.00 tai kazkur apie 1 val.darbas todel nieko ypatingo :mmmAtsiprasau uz foto kokybe.tik labai norejau parodyti,gal kitoms pravers.
P.S beja viskas valgoma,ir gelytes ir uzrasas,priemones pirktos firmoje Wilton.realybeja tortas buvo grazesnis nei foto
labai grazus,saunios idejos :super
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 03, 05:16)
O kas tau joje nepatinka???
na kazkokia labai trapi va vakar darytos geliukes jau subyrejo kol as jas norejau sudet vos dalieti ir lysta pamenu tas geliukes ant tortu tai juk vos jas ikandi super kietos ... na gal nuo senumo
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 03, 17:02)
PALAUK PALAUK ,taigi as idejus ir recepta ir kaip jas daryti . Is tu masiu kur tu parasiusi gelytes nesigamina , ji kociojasi ir ja apdengemas tortas ,cia du skirtingi dalykai , susirask mano recepta
na o as ziopla maniau kad ir torta ir geliukes is tos mases galima daryt nu sakes visai jau nupusus esu
QUOTE(kobriukas @ 2008 09 03, 23:07)
na o as ziopla maniau kad ir torta ir geliukes is tos mases galima daryt nu sakes visai jau nupusus esu
priciupau ir ne ziopliems pasitaiko
labutis pasiskaičiau jūsų tema ir susigundžiau padaryti savo dukriukui torta