Vau cipciukas, nu cia jau rankas reikia tureti........mano mamukei tai patiktu kuistis prie ju,man tai nezinau ...
Įterpti paveikslėlį (alt + g)
Cia jau nuspalvinta mase norimom spalvom ir ideta i sudrekinta maiseli . Sandariai uzsukti maiseli,kad mase nedziutu.
Iskociojame plona laksta ,su gelytes ar lapeliu formele isspaudziame forma( viska darome greitai nes tesla greitai dziuna), dedame viena ant kito ri tuoj pot uzdengeme dregnu ranksluosciu.Su dantu krapstuku darome lapeliui karpytus krastelius . o gelytes kiekviena lapuka perridename karpytu flomasterio kamsteliu.
Cia viskas sudeta i dezutes ir kiausu padekla ir paliekama dziuti.
Cia jau nuspalvinta mase norimom spalvom ir ideta i sudrekinta maiseli . Sandariai uzsukti maiseli,kad mase nedziutu.
Iskociojame plona laksta ,su gelytes ar lapeliu formele isspaudziame forma( viska darome greitai nes tesla greitai dziuna), dedame viena ant kito ri tuoj pot uzdengeme dregnu ranksluosciu.Su dantu krapstuku darome lapeliui karpytus krastelius . o gelytes kiekviena lapuka perridename karpytu flomasterio kamsteliu.
Cia viskas sudeta i dezutes ir kiausu padekla ir paliekama dziuti.
Cia ispausta beze kremo, dabar labiaususiskleidusesgelytes dedame ant ne taip issiskleidusiu( priklijuojame)
Taip atrodo sulipdytos ir tinkamos puosti tortus .
Parodau kaip galima isdeti puokste ( tik alsku ant torto )
Papildyta:
Sita priderinu kai darau vestuvini torta.
O sita megsta jaunos mergaites.
kaip grazu...
sveikutes,na mano biskvitas jau baigia iskepti, imsiesiu pertepimo ir puosybos.pirma kart rizikuosiu su marcipanine tesla.tikiuosi rytoj ideti foto savo kepta ir puosta torta ,o ne parduotuvini laukit nuotrauku
Wow,cipciuk Atrodo paprasta,bet kiek knisalynes.Bet reikes pamegint kada nors,aciu tau,kad parodei kaip tai daroma.
O recepta turbut radai as anksciau buvau idejusi . Tik dar karta noriu pabrezti ,kad uzminkyta mase visada turi buti laikoma dregnai ( maiseliuse ar uskloti dregnu audiniu. Zinok karta pasiterliojusi turesi papuosimu ne vienam tortui nes jie negenda net metus ir daugiau. As buna ,kad net pasiilkstu to darbo ,tai uzsiminkau nedauk mases ir lipdau kas sauna i galva ( tai gulbes tai balandzius tai siaip kokius baibokus )
Jei iskils klausimu - kreipkites
Jei iskils klausimu - kreipkites
Cipciuk gal zinai kaip gaminami kastonai braskes kazkokia saldi mase valgomi dazai ir apvolioti cukrumi
Na kaip cia pasakius , is ko tas glajus darosi tai as zinau , kazkada bendradarbe sake , bet va proporciju ir darbo eigos nezinau ( bendrai darbas tai man gal ir aiskus ),o kokius kiekius deti - ????. Is tikruju tai reikia bandyti ,kitaip gi ir neismoksi , o produktai tai cukraus pudra + citrinos rukstele+ vanduo .Aptepi grybukus jau pagamintu glajum ( tepama placiu teptuku)ir jie turi isdziuti . Na as rytoj pabandysiu ,gal kas gausis ( tik va ka aptepti ???)
sveikutes kabau jusu temoje jau savaite nes turiu suprine ideja vaiko gimtadieniu bet va skaitau ir nelabai ikertu viena dalyka gal paaikinsit
kuo skiresi mases -(zalatina,glicerinas,gliukoze,cukraus pudra) ir (kiausinio baltymas,gliukoze, cukraus pudra) ir marcinpanu ?
kuo skiresi mases -(zalatina,glicerinas,gliukoze,cukraus pudra) ir (kiausinio baltymas,gliukoze, cukraus pudra) ir marcinpanu ?