Daividuk ,kai parasiau ta zinute nuejau skaityti apie ta torta .Gal kokius 5 kartus skaiciau ,bet niekaip neisikirtau - man dinksta recepte vienas pagamintas kremas
, kur ji panaudoti vienas biesas zino
.Bet as tau ji parasysiu ,gal as visai durna
,dvi galvos geriau nei viena
.Produktai:6 lapeliai zelatinos, 2 pakeliai citrininio desertinio kremo?. 2 mazi buteliai sampano, puse citrinos sulciu, 3 ketvirtadaliai litro riebios grietineles, 1 vanilinio cukraus ,2citrinos, 50 g cukraus ir 1 astuntoji litro vandens, biskvitinis paplotis.
Gamyba: zelatina isbrinkinti. Citrinini desertini krema paruosti pagal nurodimus ant pakelio, supilti sampana ir citrinos sultis ,po to atvesuse istirpinta zelatina .Pastatyti i saldytuva ,kad sustinktu ( vat kur sitas daiktas dinksta as nesuprantu)?
Grietinele isplakti iki standziu putu su vanile. Apie trecdali grietineles supilti i konditerini maiseli su zvaigzdutes formos antgaliu ,laikyti saldytuve.
Biskvita ideti i forma. grietinele sumaisyti su kremu STAI KUR JIS TAS KREMAS
,OT ZIOPLAS PADARAS, juo aptepti biskvita ,islyginti pavirsiu ir torta padeti i saldytuva. Puode kaitinti iki uzvirimo vandeni ir cukru .Citrinas supjaustyti labai plonais skritineliais ,juos sudeti i sirupa ir kaitinti iki uzvirimo ,tada puoda nukelti nuo ugnies ir palikti 5 min ,kad citrinos prisisunktu sirupo.Po to citrinas isimti nuvarvinti ir atvesinti .
Papildyta:Nuo torto nuimti forma,torto pavirsiuje padaryti 12 porciju atzymas irkiekviena porcija papuosti rozelemis is plaktos grietineles(paveikslelyje koki 3 cm nuo krasto).Torto krasta taip pat papuosti rozelemis. Citrinos griezinelius ipjauti iki vidurio ir persukti ,pritvirtinti prie rozeliu (tu pirmuju kurios toliau nuo krasto).Cia naudotos zalios citrinos .Rekomenduoja paduoti i stala kuo greiciau po pagaminimo!!! SEKMES GAMYBOJE