Geliu masei pasigaminti reikes 350g cukraus pudros Dan Sukker ,nes ji tam labai tinka ,vienas didelis saukstas sviesios zelatinos ir 3 valgomi saukstai vndens.Zelatina isbrinkinti ,pakaitinus istirpinti ir srovele supilti ipudra .Uzminkykite mase tokia kaip plastilinas .Jaigu per minsta dadekite pudros ,jaigu per kieta sudrekinkite su labai nedauk vandens .Mase reikia laikyti sudrekintame vandeniu maiselyje ,kad nedziutu .Padalinkite i tiek daliu ,kiek reikes spalvu .Ipilkite dazu ir gerai isminkykite .Kiekviena spalva dekite i atskira maisely .Reikia tureti formeliu joms isspausti ,panasiu kaip isspaudziami sausainiai .Lapeliams - lapeliu formeliu .Pasiruoskite dankteliu pvz .nuosaldainiu dezuciu .I jas pripilkite perliniu kruopu apie 1,5cm.Dar reikes padeklo nuo kiausiniu ,tik pries naudojant iskaitinkite orkaiteja.Mases gabaliuka iskociokite 1.5mm storiu ,ir isspauskite su gelytes formele tiek gelyciu kiek iseina .Dekite viena ant kitos ir pridenkite dregnu ranksluosciu .Likuses mases atraizas dekite i maisely .Imkite poviena gelyte ir dantytu kamsteliu nuo flomasterio pirstu perridenkite per kiekviena gelytes lapely .Lapeliai gausis platesni ir su juostelemis .Tada gelyte dekite ant kruopu ,per vidury pirstu ispauskite kuo giliau ,igaus islenkta forma .Taip sudekite puse geliu kitas dekite i duobute kur buvo kiausinis .Jos gaunasi labiau suspaustos .Kai geles isdius ,o tai bus kita diena , paimkite gelyte nuo kruopu ant jos jos ,pamirke i istirpinta silta zelatina ,dekite gelyte is kiausiniu formos .Gavosi dviguba gele .Zelatina sustinks irviena gelyte sulips su kita .Taip pat isspaudziami ir lapeliai,jie dedami ant kiausiniu padeklo islenkimu .kad igautu forma. Lapeliu krastelius su dantu krapstuku patampykite,gausis karpyti .Rozes reikia lipdyti rankomis,patariu kaip pavizdy pasiimti dirptine roze ir i ja ziureti darant. Dar reikia padaryti viduriukus gelytem,jie daromi is bezo .Kaip padaryti gera beza,kuriuo aptepami ir puosemi puosnus tortai parasysiu veliau .Einu maudyti anuke .Iki