Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 1 dalis

QUOTE(Stiuardese @ 2005 10 10, 19:01)
Labadien,

Aš tai varčiau varčiau puslapius ir akys varvėt pradėjo  sad.gif 

Turiu klausimą, nunėriau (na visai beveik nunėriau)  staltiesę (galima kabint ir kaip užuolaidą, kaip užklotą lovai), bet kaži kaip ją ištempt, iškrakmolyt  g.gif Girdėjau, kad kala rėmą su vinukais, ten sukabina šlapią ir t.t. Kažkaip dorai likau nieko nesupratus  blush2.gif  Šiaip galėčiau gal ją ir nufotkint jei tai pagelbėtų atsakyt į klausimą  ax.gif

Man labai gerai viskas išsikrakmolija su tokiu purškiamu standikliu. Juo reikia papurkšti ir išlyginti. Manau tokiam dideliam darbui tai būtų patogiausia smile.gif
Atsakyti
Aš jau anksčiau minėjau, kad lengviausiai ir greičiauasiai tokiais atvejais naudoti purškiamą krakmolą 4u.gif
O staltiesę galėtum parodyti, mes pasidžiaugsim tavo darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Kada tai žadėjau pasirodyt nertus drugelius... Keletą įdedu... Nėriau iš šilkinių siuvibnėjimo siūlelių o tas baltas nertas iš "Iriso"user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dee_Dee: 12 spalio 2005 - 19:18
Gal kam drugeliu dar maza biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Populiarus jie pasaulyje wink.gif
http://photo.163.com.....dir=/14670065
Atsakyti
Va man ta labai grazi, nors schemos nera,bet atrodo ir taip aiskiai matosi rastas... cool.gif

http://www.7ya.ru/ph...oID=627557&ob=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 13 spalio 2005 - 15:43
QUOTE(Misty @ 2005 10 13, 09:33)
Dee Dee, gražūs drugiai thumbup.gif O kokie jie pas tave dydžio gavosi?  unsure.gif Aš vakar vieną pabandžiau nunerti, tai mano poreikiams jis gavosi per didelis g.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Gal kas galit man paaiškinti, kaip tos gėlės tarpusavy sujungtos blush2.gif 4u.gif Aprašyme rašo, kad kažkokių "bridų" pagalba, bet neįkertu kaip juos padaryti doh.gif
Atsakyti
mano supratimu jos tiesiog sujungtos neriant pynute ir einant nuo vienos gelytes prie kitos
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 11 12, 17:59)
Gal ir yra,bet deja neturiu galimybes ilgai sedeti prie kompo  ir ieskoti,tai del to ir kreipiausi.Gelytes tai ,kad butu is daugiau lapeliu,o drugeli tai net nežinau,koks tikru prie kepurės.Aciu labai ax.gif Gėda

Drudeliai -čia
Gėlytė - čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 16 lapkričio 2005 - 15:49
QUOTE(Jasnenka @ 2005 11 16, 16:53)
Bandau nerti angelus Kaledu eglutei  g.gif tik niekaip dar nesugalvojau, kaip juos reikes iškrakmolyti...

Išsivirk krakmolo (tik drąsiai virk tirštesnį, standesni angelai gražiau žiūrėsis). Po to angelus sumesk į puodą (aš metu visus iš karto, nes krakmolas krakmolinant vieną po kito skystėja, be to, pritrunka ryžto baigti). O po to jau lieka lyginimas. Aš aplyginusi ir kiek apdžiovinusi paprastai suveriu ant virbalų ir pakabinu nakčiai prie radiatoriaus.
Atsakyti
Noreciau tokio dalykelio, gal kas zinot kaip nusinerti ? Na man atrodo kad cia nerti, ar as klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 18 lapkričio 2005 - 00:16
Gal ka nors ikveps kaledoms http://ntl.narod.ru/...ake/flakes.html
Atsakyti