Pupos-uogos, turiu į Jus labai didelį prašymą: be galo noriu nunert savo vyrui vasarišką maikutę be rankovių, tik nežinau, kaip tai geriau padaryt.Kaip įsivaizduoju, tai turėtų būti beveik kiauraraštis. Jums gal juokinga, kad čia matau problemą, bet man tai visai nejuokinga, nes vašelį paskutinį kartą rankose turėjau devintoj klasėj...
Prašau, patarkit, kiek ir kokių siūlų reikia įsigyt, nes mano vyras 182 cm, tvirto kūno sudėjimo (nestoras), kokio nr. vašelį reiktų įsigyt ir šiaip, kaip tą mano svajonę įgyvendint.
Iš anksto labai labai ačiū
Patariu naturalios medziagos. Tarkim lininiu siulu. Vasarai kaip tik!
Savo nuotrauku albume pradėjau kaupti ne tik siuvinėjimus, bet ir nėrinius (kadangi jie iškeliauja taip pat greitai, kaip ir pirmieji). Šiuo metu ten atskrido tik drugeliai, bet bus ir daugiau darbų, belieka tik pereiti draugus ir nufotografuoti
Galite man padėti , neriuosi bliuzkutę, kaip reikia sumažinti akių? Na žinote rankovėse. Iš vienos pusės moku, o kaip iš kitos, arba kaip jų dadėti. Prašau įmeskite man kas aprašymus.
QUOTE(Kleopkriste @ 2005 07 16, 08:46)
Galite man padėti , neriuosi bliuzkutę, kaip reikia sumažinti akių? Na žinote rankovėse. Iš vienos pusės moku, o kaip iš kitos, arba kaip jų dadėti. Prašau įmeskite man kas aprašymus.
O kokią tu bliuzelę neri - berankovę? Tokią su petnešėlėm?
QUOTE(rima 55 @ 2005 07 16, 15:15)
O kokią tu bliuzelę neri - berankovę? Tokią su petnešėlėm?
Su rankovėm, dėkui Rimule Pabandysiu pagal tavo pav, paskui pranešiu, nes ten truputėli sudetingesnė, bet gal kad tokią pirmą kartą nersiu. Paskui kai nunersiu, parodisiu.
Smulmenų skyrelyje man niekas neatsakė, tai klausiu jūsų: kaip verčiasi nėrimų aprašymuose šie sutrumpinimai: ch, lps, sc, dc, sk, sps, p, rnd, sts, lp, hdc, sl, st Gal kuri žinote?
Radau stai ka:
chain ............................
single crochet ................
slip stitch ......................
half double crochet ........
double crochet .............. (yo 1 time)
triple crochet ................. (yo 2 times)
chain ............................
single crochet ................
slip stitch ......................
half double crochet ........
triple crochet ................. (yo 2 times)
Vaidullka, labai dėkoju
O šitas yra su vienu užmetimu ar su dviem. Aš visada nerdavau su vienu, bet tas "double" mane subalamutino dabar
O šitas yra su vienu užmetimu ar su dviem. Aš visada nerdavau su vienu, bet tas "double" mane subalamutino dabar
QUOTE(ilja @ 2005 07 16, 21:04)
Vaidullka, labai dėkoju
man rodos sitas su vienu uzmetimu Kazkada ir su situo parasymu susibalamutinau