Vaidullka, jei nerasi, kas padės, atmesk nuorodą į až arba failiukus į idun@pisem.net , pamėginsiu padėt su vertimu. Tik labai greit nepažadu (ypač savaitgalį )
Ačiū merginos už tai kad padedate
Bėda ta, kad ten ir nėra schemos tos suknutės, o tik aprašymo berods 5 puslapiai
Jei nerasiu būtinai kreipsiuos Apkrausiu darbais Bet vis tiek be schemos labai sunku daryt
QUOTE(pikolina @ 2005 06 10, 01:41)
parasyk kur radai, as kazkur turiu kompe, bet velnias koja gali nusisukt mano failuose, bandysiu padet, jei yra chemute tai problemu nebus.tIk jei noresi, primink man i az. nes mano galva paskui vaiksto
Bėda ta, kad ten ir nėra schemos tos suknutės, o tik aprašymo berods 5 puslapiai
QUOTE(Idun @ 2005 06 10, 09:49)
Vaidullka, jei nerasi, kas padės, atmesk nuorodą į až arba failiukus į idun@pisem.net , pamėginsiu padėt su vertimu. Tik labai greit nepažadu (ypač savaitgalį )
Jei nerasiu būtinai kreipsiuos Apkrausiu darbais Bet vis tiek be schemos labai sunku daryt
QUOTE(Vaidullka @ 2005 06 09, 17:18)
Merginos
Iš kažkurios temos nusikopijavau šią suknytę.
[attachmentid=22443]
Niekaip nerandu iš kokios temos, kas ją nėrė ir iš kur gaut schemą. Nes aš tokios labai noriu dukrytei, bet iš akies bijau nert
Laukiu pagalbos
Iš kažkurios temos nusikopijavau šią suknytę.
[attachmentid=22443]
Niekaip nerandu iš kokios temos, kas ją nėrė ir iš kur gaut schemą. Nes aš tokios labai noriu dukrytei, bet iš akies bijau nert
Laukiu pagalbos
man atrodo cia toks pats rastas kaip tavo suknytes, jei tiks atsiusiu rasto schema Neleidzia ikelt didesnes nuotraukos, bet gal matysis
QUOTE(pikolina @ 2005 06 10, 21:27)
man atrodo cia toks pats rastas kaip tavo suknytes, jei tiks atsiusiu rasto schema Neleidzia ikelt didesnes nuotraukos, bet gal matysis
Siųsk vaidullkaz@yahoo.com
Teks pritaikyt, jei nieks neras tikros schemos
Vaidullka tavo suknytes apacios rastelis vadinamas ananasiniu
Idejau visa knyga su jais Anchor.... parsisiusk ir tikrai rasi kuri nors pritaikymui
Idejau visa knyga su jais Anchor.... parsisiusk ir tikrai rasi kuri nors pritaikymui
Paziurek bandziau palyginti... gal toks tiks Jei reikia atsiusiu schema
QUOTE(Jumi @ 2005 06 11, 00:22)
Paziurek bandziau palyginti... gal toks tiks Jei reikia atsiusiu schema
Priimsiu ir šitą (emailas viršuje). O knygą parsisiunčiau, tik reik dabar rast kur ji yra
Jumi, o iš kur tu imi tas visas schemas knygų ir t.t. Nes pagal kai kurias nuorodas neatidaro puslapių
Prizadejau siust,bet siuo atveju(kas del laiskiukiu siuntinejimo)esu baisi tingine
taip kad dedu visuotiniam naudojimui
taip kad dedu visuotiniam naudojimui
QUOTE(Vaidullka @ 2005 06 11, 08:13)
Priimsiu ir šitą (emailas viršuje). O knygą parsisiunčiau, tik reik dabar rast kur ji yra
Jumi, o iš kur tu imi tas visas schemas knygų ir t.t. Nes pagal kai kurias nuorodas neatidaro puslapių
nelabai supratau klausimo
Jei klausi kodel neatsidaro parsiusti failiukai,tai jeigu failiuku galune yra zip,rar reiskias jame yra suspausta daug failiuku ir juos reikia iskleisti . Tas knygas ,kurias idejau sitoj temoj pati siunciausi ir perziurejau,schemos yra
Beje siunciuosi su getbot programele(apie ja yra atskira tema)
O gal vistik ne ta tu norejai suzinoti
jeigu kuri nors patiks, galesiu įkelt nuorodas į schemas. čia mano nertos, labai lengvos schemos
dar viena
o čia dar nenunertos, bet turiu schemas..