Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

thumbup.gif mano vyras tamsaus gymio ir kai sugalvoja uzsiauginti barzdele tai as uz drinks_cheers.gif .bet aisku turi ja tvarkingai priziureti.
Atsakyti
Nekenciu barzdu ir jokiu kitu nereikalingu plauku.Labai nepatinka plaukuoti vyrai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2006 12 14, 01:15)
thumbup.gif mano vyras tamsaus gymio  ir kai sugalvoja uzsiauginti barzdele tai as uz drinks_cheers.gif .bet aisku turi ja tvarkingai priziureti.

mano vyras ir tamsus zemaitis ir barzdeles keliu dienu patinka turet - man grazu! yra dar vienas tos barzdeles privalumas blush2.gif kunilingo metu ji tiesiog nepakeiciama, malonumas neapsakomas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Barzdoti vyrai man schmoll.gif Bet va kai buna 3 dienu barzduke tai thumbup.gif ir paveizet ir paciupinet biggrin.gif
Atsakyti
Ta 3 dienu barzda-tai ne barzda. Tada viskas ok, nemaiso. Bet jei MB sumastytu uzsiauginti barzda, arba dar geriau, usus-mane matytu kaip savo ausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 01 10, 19:33)
Ta 3 dienu barzda-tai ne barzda. Tada viskas ok, nemaiso. Bet jei MB sumastytu uzsiauginti barzda, arba dar geriau, usus-mane matytu kaip savo ausis  lotuliukas.gif

blink.gif man tai geriau svelni oda, nei barzda, ypac jei buciuotis lenda, bo kai budamas ' barzdotas'( su 3-4 dienu barzda) nubuciuoja, tai po to visa oda ten kur buciavo kaip nuplikyta buna schmoll.gif
Atsakyti
Oi ne schmoll.gif barzdos man nepatinka, kaip ir mano vyriokui. Kelių dienų barzdelė aišku cia nesiskaito smile.gif

O šiaip vyro plaukuotumas man labai patinka. Aišku jei jau ir ant nugaros tundros želtų, kita kalba. Bet plaukuota krūtinė man taip vyriška wub.gif
Atsakyti
Oi, man nepatinka barzdoti vyrai. Tikrai neeee. smile.gif
Atsakyti
Man nepatinka nei barzda, nei usai, nei kitos plaukuotos vietos isskyrus galva smile.gif Jei jau maniskis sumastytu uzsiauginti, tai as turbut nakti, mieganti apskusciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepatinka barzdoti schmoll.gif Manasis plikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš prieš barzdočius mad.gif
Juk duria..... nono.gif
Atsakyti
Kad duria barzdytė tai tikrai... schmoll.gif bet man patinka tokia trumputė tokia vyriška atrodo.
Atsakyti