Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Barzda, o toj barzdoj koks makaronas....... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 27, 15:34)

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... doh.gif
Atsakyti
pries daugeli metu susipazinau ir istekejau uz barzdoto vyro ,pragyvenau 10 metu su barzdotu ir jau sesti kai jis nebeaugina barzdos verysad.gif pasiilgau savojo barzdylos tongue.gif nes jam barzda tiko...kaip buvo keista ir sunku priprasti...dukra kai buvo mazesne ir pasijuokdavom, kad tetis vonioj skutasi barzda,verkdavo lotuliukas.gif kai tetis rimtai nusiskuto - jau buvo praaugusi ir asaru nebebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Na niekada,nesu pasakykim taip turejusi jokiu reikalu su barzdotu vyru, kai pagalvoju apie barzda visada akyse tokia didele-tai man bjauru, bet yra ir graziai skustu- tai visai graziai atrodo ir tinka, gal net seksualu! blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos , aš namie kaip tik turiu tokį vieną barzdočių blush2.gif nors mano vyreliui 26 ,bet labai jau jaunai jis atrodo ,tai išeitis tik viena 3-jų dienų barzdelė..nežinau man tai gražu ,žinoma kai barzdele trumpa ,tamsi ,o jei būtų kokia ryža tai ne žinau kaip čia būtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 27, 14:34)

apsileidelis gali buti ir be barzdos, ir vistiek bus apsileides. puvantis mesgalis tarp dantu ne ka elegantiskiau uz makarona barzdoj
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 11 08, 12:31)
apsileidelis gali buti ir be barzdos, ir vistiek bus apsileides. puvantis mesgalis tarp dantu ne ka elegantiskiau uz makarona barzdoj

na čia ir pasakyta user posted image bet teisingai

Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2006 10 31, 10:14)
Sveikos , aš namie kaip tik turiu tokį vieną barzdočių blush2.gif nors mano vyreliui 26 ,bet labai jau jaunai jis atrodo ,tai išeitis tik viena 3-jų dienų barzdelė..nežinau man tai gražu ,žinoma kai barzdele trumpa ,tamsi ,o jei būtų kokia ryža tai ne žinau kaip čia būtų biggrin.gif  biggrin.gif

mano irgi tokią nešioja. Bet kai aptingi ir nunesiskuta, tai barzdočius būna lotuliukas.gif tada jau aš keliu šumą protest.gif protest.gif
Atsakyti
o man tai nemaiso lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano manymu, barzda tinka tik tiems, kurių ji tamsi.
Maža, tinkanti barzdikė faina ir man bučiuotis visiškai netrukdo. Turbūt todėl, kad niekada to nedariau su švelniaveidžiu biggrin.gif.
Atsakyti
Barzdotas vyras- niekada gyvenime schmoll.gif biggrin.gif
Mano vyrui ji netinka (pats sviesaus gymio, o barzda tokia sviesiu, tamsiu plaukeliu misraine doh.gif ). Jei pora dienu nesiskuta, baisus toks kaip bomzas pasidaro bigsmile.gif , o mano oda jautri, tai kaip su svitriniu popierium blush2.gif Bet va kita beda, kad ir jo oda jautri ir negali kasdien ta barzda gremsti, paskui vaiksto visas raudonas tongue.gif
Zodziu, kai vyras nusiskuta, seimoj svente thumbup.gif
Atsakyti
Man tai ir usai ir barzda baisu schmoll.gif tiesa mano tetis su usais bet jam tinka usai thumbup.gif kitu vyru su usais ar su barzda negaliu pakesti doh.gif
Atsakyti