Barzda, o toj barzdoj koks makaronas.......
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 27, 15:34)
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
pries daugeli metu susipazinau ir istekejau uz barzdoto vyro ,pragyvenau 10 metu su barzdotu ir jau sesti kai jis nebeaugina barzdos pasiilgau savojo barzdylos nes jam barzda tiko...kaip buvo keista ir sunku priprasti...dukra kai buvo mazesne ir pasijuokdavom, kad tetis vonioj skutasi barzda,verkdavo kai tetis rimtai nusiskuto - jau buvo praaugusi ir asaru nebebuvo
Sveikos , aš namie kaip tik turiu tokį vieną barzdočių nors mano vyreliui 26 ,bet labai jau jaunai jis atrodo ,tai išeitis tik viena 3-jų dienų barzdelė..nežinau man tai gražu ,žinoma kai barzdele trumpa ,tamsi ,o jei būtų kokia ryža tai ne žinau kaip čia būtų
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 27, 14:34)
apsileidelis gali buti ir be barzdos, ir vistiek bus apsileides. puvantis mesgalis tarp dantu ne ka elegantiskiau uz makarona barzdoj
QUOTE(Dios @ 2006 11 08, 12:31)
apsileidelis gali buti ir be barzdos, ir vistiek bus apsileides. puvantis mesgalis tarp dantu ne ka elegantiskiau uz makarona barzdoj
na čia ir pasakyta bet teisingai
QUOTE(ISPANE @ 2006 10 31, 10:14)
Sveikos , aš namie kaip tik turiu tokį vieną barzdočių nors mano vyreliui 26 ,bet labai jau jaunai jis atrodo ,tai išeitis tik viena 3-jų dienų barzdelė..nežinau man tai gražu ,žinoma kai barzdele trumpa ,tamsi ,o jei būtų kokia ryža tai ne žinau kaip čia būtų
mano irgi tokią nešioja. Bet kai aptingi ir nunesiskuta, tai barzdočius būna tada jau aš keliu šumą
o man tai nemaiso
Barzdotas vyras- niekada gyvenime
Mano vyrui ji netinka (pats sviesaus gymio, o barzda tokia sviesiu, tamsiu plaukeliu misraine ). Jei pora dienu nesiskuta, baisus toks kaip bomzas pasidaro , o mano oda jautri, tai kaip su svitriniu popierium Bet va kita beda, kad ir jo oda jautri ir negali kasdien ta barzda gremsti, paskui vaiksto visas raudonas
Zodziu, kai vyras nusiskuta, seimoj svente
Mano vyrui ji netinka (pats sviesaus gymio, o barzda tokia sviesiu, tamsiu plaukeliu misraine ). Jei pora dienu nesiskuta, baisus toks kaip bomzas pasidaro , o mano oda jautri, tai kaip su svitriniu popierium Bet va kita beda, kad ir jo oda jautri ir negali kasdien ta barzda gremsti, paskui vaiksto visas raudonas
Zodziu, kai vyras nusiskuta, seimoj svente
Man tai ir usai ir barzda baisu tiesa mano tetis su usais bet jam tinka usai kitu vyru su usais ar su barzda negaliu pakesti