Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

QUOTE(Raspberry @ 2006 10 06, 17:18)
as negaliu pakesti nei barzduotu nei usuotu vyru  doh.gif  nepatinka man tokie  schmoll.gif

man irgi nepatinka smile.gif
Atsakyti
nemyliu nei barzdų, nei ūsų. fui fui. ir mano ''vyrai'' tai spręsdavo su skutimosi mašinėlėm. nors aš neverčiau ir neprašiau, tik pakrypus temai apie tai, švelniai užsimindavau, ką aš apie tai manau. o kai prisimenu vieną artimą žmogų su barzda girtą valgantį...
Atsakyti
smile.gif nepatinka man su bozda vyrai
Atsakyti
Siaip man tai grazu vyrai su barzdom,dar kai tos barzdos stilingos ir tinka.O taip tai nenoriu,kad mano vyras butu su barzda...nesibuciuociau tada
Atsakyti
Man nepatinka barzduoti vyrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
barzdai-neeeee...man smakra isbere buwo ant kiek buwo sudirgine...o del krutines,tai wisai seksualu:P
Atsakyti
Man tai nepatinka tik tokios jau poilges barzdos. O jei vyras siaip savaite nesiskutes, nu tai aisku kad nepatinka, bet nedarau is to per daug dideles problemos. Aisku pabumbu kartais, kad baigia man veida nubraizyti schmoll.gif smile.gif
Bet va apzelusi krutine tai kas kyta.. laaabai patinka... paglostau, meskiuku pavadinu blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ...barzdai - ne!!! Man ir negrazu ir nehigieniska, ir plius, su tokiu vyru nesibuciuociau, nes jau kai mano vyras kelias dienas nenusiskuta, tai neimanoma buciuotis, drasko veida, as jam tai pasakiau, tai dabar stengesi buti svarus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2006 10 25, 13:12)
Bet va apzelusi krutine tai kas kyta.. laaabai patinka... paglostau, meskiuku pavadinu  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 26, 09:18)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ...barzdai - ne!!! Man ir negrazu ir nehigieniska, ir plius, su tokiu vyru nesibuciuociau, nes jau kai mano vyras kelias dienas nenusiskuta, tai neimanoma buciuotis, drasko veida, as jam tai pasakiau, tai dabar stengesi buti svarus.  biggrin.gif

g.gif hmmm... drasko veidą? man tai kaip tik toks švelnumo pojūtis wub.gif nors čia gal kai barzda ilgesnė.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 26, 22:26)
g.gif hmmm... drasko veidą? man tai kaip tik toks švelnumo pojūtis  wub.gif nors čia gal kai barzda ilgesnė.

Svelnumo pojutis? blink.gif blink.gif blink.gif Niekada nejauciau barzdos SVELNUMO... schmoll.gif Ji gal kokia svelnesne buna kai ilgesne, bet doh.gif , man tai atstumencei atrodo tos barzdos, o ypac ilgos... doh.gif
Atsakyti
Nu jo, ilgos barzdos man irgi kazkaip ne prie sirdies... isivaizduoju kaip ten kaupiasi maistas, vorai voratinklius rezga biggrin.gif nu gal taip ir nera is tikro, jei ta barzda puoselejama, bet nieko negaliu padaryti - taip jau isivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti