Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

QUOTE(snaige @ 2006 07 27, 23:24)
Baik tu bezdziones  schmoll.gif Plaukuoti vyrai turi daugiau hormonu ir yra karstesni  mirksiukas.gif O kad visai apzelusiu as nemegstu,man patinka kai kojos truputi plaukuotos,kai krutine truputi plaukuota,rankytes.Nu visko po truputi.Kas per daug tas nesveika  mirksiukas.gif ir neestetiska.

drinks_cheers.gif , bet barzdos tai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis nusiskutęs atjaunėja kokiais 5 metais biggrin.gif O kai būna kokias 2, 3 dienas nesiskutęs nesišiaušiu, jam normaliai atrodo, tik kai lenda bučiuotis lb jau mano odą dirgina ax.gif Bet nieko, masažas geras biggrin.gif
Atsakyti
man tai kaip užkerėta, visi mano eksai su barzdom arba 3-4 dienų spygliukais būdavo. Ex-vyras išvis niekada nesiskusdavo, tik su specialia mašinėle nusišienaudavo, kad liktų kokių poros mm ilgio barzdelė.. dabartinis draugas irgi panašiai daro, nors tiesa, kartais ir visai nusiskuta.. tai aš taip prie barzdočių esu pripratus, kad kitaip jau nelabai ir įsivaizduoju.... tiesa, po intymesnių valandėlių tai mano skruostai gerokai įraudę būna biggrin.gif , pabružinti tos kelių dienų barzdelės... rolleyes.gif
Atsakyti
maniskiui tai gan vesliai auga barzda, jei nenusienauja pora dienu tai uh... bigsmile.gif badosi... ax.gif na bet kai nusiskuta tai atjauneja bent pora tris metus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka, kad jis su barzda ir ūsais. Truputi pasitrumpina su mašinele, bet kai buvo visiškai nusiskutęs, tai jau baisu..... O jo brolis (identiškas dvynys) tai be barzdos ir ūsų ir dar plaukai visiškai trumpai apkirpti, tai jau man toks peliukas ištrauktas iš išrūgų, veido bruožai švelnūs, jokio vyriškumo..., nes turiu su kuo palyginti.
Atsakyti
Barzda, jei tinka ir prižiūrėta gražu, bet man ji baisiai duria scare.gif
Atsakyti
Gražu pažiūrėti į vyrukus su kelių dienų trumpa barzdelė, bet tik pasižiūrėti bigsmile.gif bigsmile.gif o maniškis yra šviesus tai ir su kelių dienų barzdele ne kaip atrodo blink.gif todel stengiasi skustis, nors jį tai nervuoja doh.gif būna savatgalį neapsiskuta tai tegul net nebando prie manęs lysti slap.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man nedidelė barzda labai sexy atrodo. maniškis praktiškai niekada nesiskuta, tik su plaukų kirpimo mašinėle trumpai apsikerpa. ir kai vyras niekad nesiskuta, o tik apsikerpa, tai barzda visai neduria.
buvo kelis kartus visai nusiskutęs, tai toks svetimas, toks jaunas atrodė, kažkoks ne mano. tai aš jam ir neleidžiu, sakau jam, kad tada jis man neerotiškas palieka biggrin.gif
Atsakyti
Nepatinka nei barzdoti nei usuoti.O su ilgais plaukais tai isvis patylesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 02, 19:40)
Nepatinka nei barzdoti nei usuoti.O su ilgais plaukais tai isvis patylesiu doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
as negaliu pakesti nei barzduotu nei usuotu vyru doh.gif nepatinka man tokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 02, 18:40)

na, ilgaplaukiai vyrai ir man ziauriai nepatinka, nors uzmusk. o dabar tai jau vel madinga verysad.gif
bet barzdoti wub.gif man pvz. kaifas buciuotis su barzdotu. kai sutikau dabartine savo simpatija, tai pirma mintis kuri sove buvo: "wow, kokia ispudinga barzda!"
Atsakyti