Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

man nepatinka barzdoti vaikinai ar bent su kokia mazute barzdele,paziuret grazu,jei tinka,bet tik paziuret..tetis gal nuo mazens kompleksa padare,aisku juokais ivare-kai pabuciuodavau ji i zanduka,visada mane pagaudavo ir sakydavo- o tai savo barzda pasesiu,na ir as aisku labai bijodavau,kad nepasetu doh.gif tai ir dabar vienakart buciavaus su vaikinu,gal tris dienas nesiskutusiu-nemalonu,nereikia man... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 05 26, 15:46)
Na jau ne - nepatinka!  schmoll.gif Aš vis galvoju, kaip jiems tie ūsų ar barzdos plaukai į burną nelenda, kai valgo? Fuj!
Ir dar man labai negražu apžėlę vyrų krūtinės, rankos, o dar kai būna ir nugara... - negaliu žiūrėti! Kaip kokie sniego žmonės!  swoon.gif

Visiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai patinka apzelusiomis kojomis, krutine, rankomis vaikinai. Man jie tokie vyriski lotuliukas.gif . Bet va barzdos irgi nepatinka.
Atsakyti
O mano vyras su barzda thumbup.gif Kai aš pamačiau jo nuotrauką be barzdos pasakiau nedryk tik ją nussikusti doh.gif Jo barzdą visada gerai prižiūrėta, apkirpta, neapšepusi.
Atsakyti
Kai buvau jauna mergaite, tai sakiau su barzdylom net nekalbesiu bigsmile.gif
Aha, tai gavau vyra barzdyla ir visai nieko ir neduria blush2.gif ir tinka jam.
Aisku barzda ne visiems tinka, bet jei tinka, tai labai vyriska ir seksualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2006 07 23, 18:47)
Kai buvau jauna mergaite, tai sakiau su barzdylom net nekalbesiu  bigsmile.gif
Aha, tai gavau vyra barzdyla ir visai nieko ir neduria  blush2.gif ir tinka jam.
Aisku barzda ne visiems tinka, bet jei tinka, tai labai vyriska ir seksualu  4u.gif

ir suo kariamas pripranta lotuliukas.gif
Atsakyti
Bučiuojantis barzda bado ir palieka savo žymes tik keletą pirmų kartų. Man irgi taip buvo blush2.gif Maniškis turi trumpą stilingai išskutinėtą barzdikę. O apie trupinius barzdoje jūs čia pavarėt...Jei žmogus netvarkingas, tai tų trupinių gali būti bet kur. O ir čia paminėtasis Sėkla savo barzdą prižiūri ir trupinių joje kažkaip neteko matyti. Tik gal ilgis šiurpina, bet žmogus tikrai tvarkingas. Teko matyti bebarzdžių daug labiau nevalingų vyrų. Taip kad čia turbūt tik apie skonį šneka...
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2006 07 24, 14:21)
Bučiuojantis barzda bado ir palieka savo žymes tik keletą pirmų kartų. Man irgi taip buvo  blush2.gif Maniškis turi trumpą stilingai išskutinėtą barzdikę. O apie trupinius barzdoje jūs čia pavarėt...Jei žmogus netvarkingas, tai tų trupinių gali būti bet kur. O ir čia paminėtasis Sėkla savo barzdą prižiūri ir trupinių joje kažkaip neteko matyti. Tik gal ilgis šiurpina, bet žmogus tikrai tvarkingas. Teko matyti bebarzdžių daug labiau nevalingų vyrų. Taip kad čia turbūt tik apie skonį šneka...

Niekada nesakyk niekada.. Net neziuredavau i tokius. O paskui - ilgai labai ilgai su barzdotu pradraugavau.
Man baisiau - usuoti, bet be barzdos. Va cia tai nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2006 07 04, 14:43)
Man tai patinka apzelusiomis kojomis, krutine, rankomis vaikinai. Man jie tokie vyriski  lotuliukas.gif . Bet va barzdos irgi nepatinka.

Man irgi patinka kai visas kunas apzeles,aisku su norma(ne miskinis) ax.gif
Bet kai jis mane buciuoja,barzda neskusta jau tris dienas,tai uzpykstu,nes mano oda jautroka ir greit nusibraizo. schmoll.gif Jam barzda gal ir tinka,bet man nepatogu ji buciuot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 27 liepos 2006 - 05:22
QUOTE(minella @ 2006 07 04, 16:43)
Man tai patinka apzelusiomis kojomis, krutine, rankomis vaikinai. Man jie tokie vyriski  lotuliukas.gif . Bet va barzdos irgi nepatinka.

Tau turbūt beždžiones patinka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige @ 2006 07 27, 06:20)
Man irgi patinka kai visas kunas apzeles,aisku su norma(ne miskinis)  ax.gif
Bet kai jis mane buciuoja,barzda neskusta jau tris dienas,tai uzpykstu,nes mano oda jautroka ir greit nusibraizo. schmoll.gif Jam barzda gal ir tinka,bet man nepatogu ji buciuot  tongue.gif

O ir dar viena kuriai beždžionės patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 27, 16:39)
Tau turbūt beždžiones patinka  lotuliukas.gif
Papildyta:
O ir dar viena kuriai beždžionės patinka  lotuliukas.gif

o ką, visai mieli gyvūnėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 27, 14:39)
Tau turbūt beždžiones patinka  lotuliukas.gif
Papildyta:
O ir dar viena kuriai beždžionės patinka  lotuliukas.gif

Baik tu bezdziones schmoll.gif Plaukuoti vyrai turi daugiau hormonu ir yra karstesni mirksiukas.gif O kad visai apzelusiu as nemegstu,man patinka kai kojos truputi plaukuotos,kai krutine truputi plaukuota,rankytes.Nu visko po truputi.Kas per daug tas nesveika mirksiukas.gif ir neestetiska.
Atsakyti