Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Ech, kaip aš dabar norėčiau vienos tokios labai brangios barzdelės prisiglaudimo... blush2.gif Patinka man ir kelių dienų brūžekliukas, ir kai truputį ilgėlesnę pasiaugina, nes apkarpo ją, paformuoja ir jam labai tinka. Kai susipažinom, barzdą skusdavo. Paskui sumąstė paaugint, paeksperimentuot. Ne per daug susižavėjau tokia idėja, ale žiūrėjau pati, kas bus. po kurio laiko nuskuto, tai tikrai kažkaip prajuokino - sakiau: Gal tu atsiaugink ją atgal smile.gif
Atsakyti
mano brangiausias taip pat su barzdele vaiksto, neilga bet tokia kaip jau cia kazkas minejo 3 dienu, na gal savaites tongue.gif ir man daug graziau atrodo thumbup.gif nes be barzdos atrodo labai jaunai ir man negrazu, mano nuomone netinka schmoll.gif tai ir nusipirko tokia barzdai masinele, kuri nenuskuta visiskai o tik patrumpina siek tiek plaukelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 04 13, 14:06)
Oi kaip nepatinka tie barzdoti vyrai. Tik matyt vagšeliai kartais plikę barzda pakeist bando tongue.gif Bučiavausi su vienu ir to pakaks tur būt visam gyvenimui. Nors draugė sakė, kad jai patinka  wub.gif . Jaunuoliai labai mėgsta tokią 2-3 dienų apžėlimo, na labai seks atdrodo thumbup.gif , bet švitras neblogas cry.gif

o man labai patinka tas švitriukas, mano brungenybė tokią nešioja tongue.gif
Atsakyti
turim giminej viena dede jis su usais tai kai susitinkam reik reik pasibuciuo tai sakes........ schmoll.gif jau vaziuodama moraliskai taikausi su tuo... fuiiii koks slikstus jausmas, gerai kad mano vyras dar pakolkas klauso kai liepiu visada nusiskuta smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Lyginat jus koju skutima su barzdos... ten pas jus reti gyvaplaukiai, kuriuos ziema galit skusti isvis retai... O mum blmb... Visokie iauge plaukai... Isipjovimai
Atsakyti
o aš savo bragiausiąjį be barzdos esu tik vieną kartą per 1,5 metų mačiusi rolleyes.gif niu man jis toks jaunutis atrodė, net pats į save nelabai panašus biggrin.gif
liabai patinka man ta jo barzdytė wub.gif niu kažkaip dabar jo kasdien švariai besiskutančio net neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
nu jo mum kojos , bet mes metorys rupestingesnes nei vyrai tongue.gif
Atsakyti
Na švitriukai gal ir nieko, kai kam tinka, bet jau bučkintis malonumas nekoks tongue.gif , bent jau mano oda greit reaguoja, jautruolė. Baisiausia man yra ūsai
dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 06 26, 19:48)
Na švitriukai gal ir nieko, kai kam tinka, bet jau bučkintis malonumas nekoks tongue.gif , bent jau mano oda greit reaguoja, jautruolė. Baisiausia man yra ūsai
dry.gif

oooo jo pastebėjau, kad jie kaime populiarūs tarp jaunų vyrų, tokie biški riesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirks iš juoko
Atsakyti
Mano diedas skutasi kaip papuola lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kartais ryte nebespeja ar labai tingi - tai ir vaiksto su 3 dienu barzdele g.gif O šiaip as ji myliu ir skusta (ir lupta lotuliukas.gif ) ir su biski atzelusia augmenija lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as savo busima vyra myliu ir suksta ir lupta, bet man maloniau kai jis buna apsiskutes, nepakesciau jei i svecius eitu nepasiskutes, nes atrodo tada zymiai vyresnis o as pries ji labai jauna smile.gif
Atsakyti
Kai susipažinau su savo vyriškiu, tai jis buvo su ūsais doh.gif Na, jo išvaizda tada manęs nesužavėjo, ksaknt... Atrodė 10 metų vyresnis, nei buvo ištiesų doh.gif Bet, laikui bėgant, norėdamas man patikti hihihi.gif nusiskuto ūsiukus ir apsikirpo plaukus (galvos) šiuolaikiškiau. Dabar užtat atrodo 10 metų jaunesnis, nei ištikrųjų yra thumb_yello.gif

P.S. Nepatinka man barzdoti, ūsuoti ir visaip kitaip apžėlę vyriokai dirol.gif
Atsakyti