Jei tinka, gražu
Man grazu, tik turi buti vsada sutvarkyta.
Mačiau čia daugelis nusistačiusios prieš barzdočius, o man tai labai gražu taip vyriška, nežinau gal senstu bet jau savajam neleisčiau barzdos skusti, kai susigyveni tai gaila net ))
As kategoriskai pries...neskusta barzda ir usai,ilgi nekirpti plaukai,tai tinginystes,nevalyvumo ir apsileidimo zenklas....
Vyrai tingi kas poras dienu skustis ir kas pora savaiciu kirptis tai ir vaiksto apauge....o dar kaip bjauriai badosi tos barzdos ir usai...ne,ne,ne....svarus,lygus,nuskustas veidas,svarus trumpai kirpti plaukai ir geri kvepalai...ech...
Vyrai tingi kas poras dienu skustis ir kas pora savaiciu kirptis tai ir vaiksto apauge....o dar kaip bjauriai badosi tos barzdos ir usai...ne,ne,ne....svarus,lygus,nuskustas veidas,svarus trumpai kirpti plaukai ir geri kvepalai...ech...
QUOTE(Midija @ 2016 07 14, 09:43)
As kategoriskai pries...neskusta barzda ir usai,ilgi nekirpti plaukai,tai tinginystes,nevalyvumo ir apsileidimo zenklas....
Skonio reikalas . Man vyras be barzdos - ne pilnas vyras. O del nevalyvumo, tai kur kas lengviau kas pora dienu masinele apsiskusti, negu priziureti tvarkinga barzda - formuoti, sonus apskusti, usus patrumptinti, plauti... Taip pat lengviau kas pora sav masinele antru numeriu plaukus apsikirpti, negu poilgius plaukus priziureti, dziovinti. Man kaip tik atrodo, kad tingintys prisiziuret tiesiog trumpai apsikerpa ir skutasi.
QUOTE(Midija @ 2016 07 14, 12:43)
Tai jūs plika? Nes jei turite ilgesnius plaukus, tai tada labai nevalyva O kaipgis, kuo gi vyrai taip skiriasi nuop moterų savo plaukais? Negali logiškai juk būti, kad moteris ilgais plaukais valyva, o vyras ilgais jau nevalyvas
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 14, 14:10)
Tai jūs plika? Nes jei turite ilgesnius plaukus, tai tada labai nevalyva O kaipgis, kuo gi vyrai taip skiriasi nuop moterų savo plaukais? Negali logiškai juk būti, kad moteris ilgais plaukais valyva, o vyras ilgais jau nevalyvas
As kalbejau apie vyrus,o ne apie moteris...moteris visai kas kita,ilgi plaukai grazu...atidziau skaitykite posta...ilgaplaukiai vyrai man nera vyriski....beje pati esu trumpais plaukais...
QUOTE(Midija @ 2016 07 14, 11:39)
As kalbejau apie vyrus,o ne apie moteris...moteris visai kas kita,ilgi plaukai grazu...atidziau skaitykite posta...ilgaplaukiai vyrai man nera vyriski....beje pati esu trumpais plaukais...
Yra skirtumas tarp nevalyvumo ir ne jusu skonio.
fui fui FUI
Barzda, ypač toji poros dienų, visai pakenčiama. Bet esu kategoriškai prieš ūsus . Aišku, tai tik mano skonio reikalas ir jokiu būdu ne kategoriška nuomonė, neva tai negražu. Tačiau man vien nuo minties, ką jauti bučiuodamasi su ūsočiumi, kažkaip negera . A Atleiskit išpuoselėtų ūsų savininkai .
Problema čia? Nejuokinkite. Gyvenime yra svarbesnių dalykų nei barzdos buvimas ar atvirkščiai