Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

QUOTE(*Change* @ 2012 08 29, 19:30)
Nebent tai 3 dienu barzdele biggrin.gif

drinks_cheers.gif tik tokią galiu pakęsti
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 08 31, 14:35)
drinks_cheers.gif  tik tokią galiu pakęsti

As irgi tik tokia biggrin.gif
Atsakyti
mano vyro barzda labai jį puošia, man jis toks seksualesnis atrodo, mmm blush2.gif
skustis neleidžiu.
Atsakyti
MB neaugino barzdos ir neaugins, nes atrodytų kaip koks piktas arabų teroristas biggrin.gif pažįstu tik vieną vyrą, MB draugą, kuriam barzdelė tinka tiesiog tobulai rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai grazu barzda wub.gif MB neleidziu skustis, leidziu augintis iki 1cm wub.gif Ir jam gerai, ir man biggrin.gif
Atsakyti
Nepatinka nei usuoti, nei barzdoti, nei garbanoti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai laaaabai patinka trijų dienų barzdelė wub.gif saviškio nuolat prašinėju, kad nesiskustų dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 09 12, 15:50)
Man labai grazu barzda wub.gif MB neleidziu skustis, leidziu augintis iki 1cm wub.gif Ir jam gerai, ir man biggrin.gif

o taip wub.gif kaip man patinka prisiglaust skruostu prie jo barzdos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi rašausi į kelių dienų barzdelės gerbėjų gretas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Fuu, labai nemėgstu barzdotų schmoll.gif
Atsakyti
Pažiūrėt- kelių dienų barzdelė mmmm, seksualu labai, bet turiu košmariškai jautrią odą ir pasibučiavus nors kiek daugiau, vaizdas būna lyg pas mane pirmoji barzda kaltųsi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo bruožų, jei draugauti su kokiu dikapriniu, tai jau ir laikyti jį vietoje lialkos biggrin.gif netinka jam barzda, bet jei su rimtu vyru, tai tokiam ne tik barzda, bet ir ūsai tiks wub.gif
Atsakyti