Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Barzdoti vyrai man nepatinka, kategoriškai schmoll.gif Gražu ir patinka va taip ir tik tiek (bet ne daugiau)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 06 21, 15:58)

sitas butu grazus net jei jam vokai usais apaugtu lotuliukas.gif nors as buciuotis ir su tokia maza barzdike nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 21, 15:59)
sitas butu grazus net jei jam vokai usais apaugtu lotuliukas.gif

nu nu nejaugi? man jis nelabai ir taip, nepatinka tokie 'saldukai' rolleyes.gif
Atsakyti
Aš už barzdylas smile.gif
mano vyras nuo pat mūsų draugystės pradžios barzdotas, tik barzdos ilgis kito - nuo paprastos trumputes iki Bin Ladeno ilgio, buvo kokių metų tarpsnis kai nuolat ją laikydavo surišęs į kasą ir mano močiutę gąsdino biggrin.gif
tik kartą užgėrę su draugeliu, irgi barzdotu, nusiskuto per baliuką - atrodė kaip ne mano vyras, toks keistas blink.gif

Atsakyti
as vyra "isdresavau"... lotuliukas.gif nori meiliu - nusiskusk! bo tie poros dienu seriai - baisybiu baisybe... doh.gif juokingiausia, aisku, kai as, kol jis skutasi, uzmiegu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 27, 15:39)
Tau turbūt beždžiones patinka  lotuliukas.gif
Papildyta:
O ir dar viena kuriai beždžionės patinka  lotuliukas.gif

Jei pas vyra neauga paluaki ant krutines jis biski gejus... nu su hormonais nevisai tvarkoj mano manymu, vyras ne moteris, jis turi but plaukuotas siek tiek daugiau. Lygiaip kaip negrazu per daug plaukuotos moterys, taip negrauzu skusti kaip kiaules vyrai.
Atsakyti
o man patinka barzdyte blush2.gif maloniai kutena.. o meiliu seiliu metu dar ir jaudina blush2.gif
kai kuriems vyrams siaip barzda tinka. vat maniskis kai nusiskuta tai toks lepsiukas atrodo, o kai siek tiek apzelia-grazu ir vyriska wub.gif
Atsakyti
As pries barzda biggrin.gif ziauriai badosi
Atsakyti
QUOTE(Rytis12 @ 2012 07 11, 13:16)
Jei pas vyra neauga paluaki ant krutines jis biski gejus... nu su hormonais nevisai tvarkoj mano manymu, vyras ne moteris, jis turi but plaukuotas siek tiek daugiau. Lygiaip kaip negrazu per daug plaukuotos moterys, taip negrauzu skusti kaip kiaules vyrai.

cia gal tu biski trenktas lotuliukas.gif Nesuprantu, koks rysys tarp plaukuotumo ir sexualines orentacijos doh.gif Tipo pas ka daugiau plauku, tas mazesnis gejus, pas ka maziau, tas jau didesnis bigsmile.gif Apskritai, jei pasidometum, kiek girdejau Londone vyksta specialus vakareliai ypac plaukuotiems gejams, taip kad tai is pirsto lauzta ir matyt sis mitas sukurtas savimi nepasitikinciu vyru (nors ir labai plaukuotu)
Atsakyti
Nebent tai 3 dienu barzdele biggrin.gif ,bet baisiausias dalykas pas vyra-usai doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytis12 @ 2012 07 11, 13:16)

doh.gif O jei moteriai auga ūsiukai tai ji lesbietė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2012 07 10, 21:31)
Aš už barzdylas  smile.gif
mano vyras nuo pat mūsų draugystės pradžios barzdotas, tik barzdos ilgis kito - nuo paprastos trumputes iki Bin Ladeno ilgio, buvo kokių metų tarpsnis kai nuolat ją laikydavo surišęs į kasą ir mano močiutę gąsdino  biggrin.gif 
tik kartą užgėrę su draugeliu, irgi barzdotu, nusiskuto per baliuką - atrodė kaip ne mano vyras, toks keistas  blink.gif

O tu siaube,dar kasytes pynesi is barzdos blink.gif lotuliukas.gif .

QUOTE(gincaryce @ 2012 08 30, 07:59)
doh.gif O jei moteriai auga ūsiukai tai ji lesbietė lotuliukas.gif

Nea,reiskia,kad ji labai karsta moteris lotuliukas.gif .
Atsakyti