Barzdoti vyrai man nepatinka, kategoriškai Gražu ir patinka va taip ir tik tiek (bet ne daugiau)
QUOTE(Visgi @ 2012 06 21, 15:58)
Barzdoti vyrai man nepatinka, kategoriškai Gražu ir patinka va taip ir tik tiek (bet ne daugiau)
sitas butu grazus net jei jam vokai usais apaugtu nors as buciuotis ir su tokia maza barzdike nenoreciau
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 21, 15:59)
sitas butu grazus net jei jam vokai usais apaugtu
nu nu nejaugi? man jis nelabai ir taip, nepatinka tokie 'saldukai'
Aš už barzdylas
mano vyras nuo pat mūsų draugystės pradžios barzdotas, tik barzdos ilgis kito - nuo paprastos trumputes iki Bin Ladeno ilgio, buvo kokių metų tarpsnis kai nuolat ją laikydavo surišęs į kasą ir mano močiutę gąsdino
tik kartą užgėrę su draugeliu, irgi barzdotu, nusiskuto per baliuką - atrodė kaip ne mano vyras, toks keistas
mano vyras nuo pat mūsų draugystės pradžios barzdotas, tik barzdos ilgis kito - nuo paprastos trumputes iki Bin Ladeno ilgio, buvo kokių metų tarpsnis kai nuolat ją laikydavo surišęs į kasą ir mano močiutę gąsdino
tik kartą užgėrę su draugeliu, irgi barzdotu, nusiskuto per baliuką - atrodė kaip ne mano vyras, toks keistas
as vyra "isdresavau"... nori meiliu - nusiskusk! bo tie poros dienu seriai - baisybiu baisybe... juokingiausia, aisku, kai as, kol jis skutasi, uzmiegu....
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 27, 15:39)
Jei pas vyra neauga paluaki ant krutines jis biski gejus... nu su hormonais nevisai tvarkoj mano manymu, vyras ne moteris, jis turi but plaukuotas siek tiek daugiau. Lygiaip kaip negrazu per daug plaukuotos moterys, taip negrauzu skusti kaip kiaules vyrai.
As pries barzda ziauriai badosi
QUOTE(Rytis12 @ 2012 07 11, 13:16)
Jei pas vyra neauga paluaki ant krutines jis biski gejus... nu su hormonais nevisai tvarkoj mano manymu, vyras ne moteris, jis turi but plaukuotas siek tiek daugiau. Lygiaip kaip negrazu per daug plaukuotos moterys, taip negrauzu skusti kaip kiaules vyrai.
cia gal tu biski trenktas Nesuprantu, koks rysys tarp plaukuotumo ir sexualines orentacijos Tipo pas ka daugiau plauku, tas mazesnis gejus, pas ka maziau, tas jau didesnis Apskritai, jei pasidometum, kiek girdejau Londone vyksta specialus vakareliai ypac plaukuotiems gejams, taip kad tai is pirsto lauzta ir matyt sis mitas sukurtas savimi nepasitikinciu vyru (nors ir labai plaukuotu)
QUOTE(Rytis12 @ 2012 07 11, 13:16)
O jei moteriai auga ūsiukai tai ji lesbietė
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2012 07 10, 21:31)
Aš už barzdylas
O tu siaube,dar kasytes pynesi is barzdos .
QUOTE(gincaryce @ 2012 08 30, 07:59)
O jei moteriai auga ūsiukai tai ji lesbietė
Nea,reiskia,kad ji labai karsta moteris .