Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Man nepatinka nei barzdoti ,nei usuoti schmoll.gif
Atsakyti
man kelių diena barzdelė wub.gif man net draugas ne toks gražus kai be jos biggrin.gif
Atsakyti
na jau geriau kokia barzdelė nedidelė-nei koks viščiukas,aišku ne visiem tinka,ir iš vis apželęs vyras-seksualesnis tongue.gif ,turiu omenį,pilvuką,kojikes ax.gif
Atsakyti
Įdomu būtų pamatyti statistiką kiek moterų mėgsta ir barzdelę, ir kūno plaukuotumą, kiek nemėgsta jokių plaukelių ir kiek maišytai mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
Su statistika tikrai būtų gan įdomu. biggrin.gif , o man asmeniškai nepatinka nei barzda, nei ūsai, fu. smile.gif
Atsakyti
ai ir man kazkaip plaukai ant veido neestetiskai ir nehigieniskai atrodo g.gif
turiu dede, kai pas ji nuvaziuojam gi reik bucki duot-tai ***** kaip bjauru kai savo gaurais prie veido prisiliecia lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, va. biggrin.gif , o aš vis galvojau, turbūt būtų tikrai bjauru bučiuotis su gauruotu vyru. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka apzele vyrai. blink.gif
Viena karta mano vyrui slove i galva barzda auginti,bet kai jis pasake ka galvoju iskarto iskoliojau,atsoko noras kaip mat.
Atsakyti
Mano vyras niekada nemėgo nei ūsų, nei barzdos, puiku, kad dar proto turi ir apsiskuta. Vienu momentu buvo užplaukę auginti barzdą, pamaniau, kad juokauja, nes iš jo tikrai to nesitikėčiau. Pasirodo nejuokavo. Nors tu ką. Kiek sakiau, kad skuskis tu tuos gaurus, kaip mauras vaikštai, apžėlęs visas, tikrai neetiškai atrodo, fuu, pasibjaurėtina. Kiek aš jam nesakiau, nesiskuto nors tu ką. Nusiskuto tik tuomet, kai svečiai atvyko. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:34)
Mano vyras niekada nemėgo nei ūsų, nei barzdos, puiku, kad dar proto turi ir apsiskuta. Vienu momentu buvo užplaukę auginti barzdą, pamaniau, kad juokauja, nes iš jo tikrai to nesitikėčiau. Pasirodo nejuokavo. Nors tu ką. Kiek sakiau, kad skuskis tu tuos gaurus, kaip mauras vaikštai, apžėlęs visas, tikrai neetiškai atrodo, fuu, pasibjaurėtina. Kiek aš jam nesakiau, nesiskuto nors tu ką. Nusiskuto tik tuomet, kai svečiai atvyko. lotuliukas.gif

cia jau teroristas lotuliukas.gif apkirpciau mieganti matyt biggrin.gif
Atsakyti
Jis visada teroristas. biggrin.gif , kai namie prie TV daugiausia laiko praleidžia, tai nei žmonės ten jį mato, nei ten ką. Dar tiek gerai, jei kokia kaimynė pamatytų, tai vietoj pridėtų į kelnes, nes vaizdelis nykoks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:38)
Jis visada teroristas. biggrin.gif , kai namie prie TV daugiausia laiko praleidžia, tai nei žmonės ten jį mato, nei ten ką. Dar tiek gerai, jei kokia kaimynė pamatytų, tai vietoj pridėtų į kelnes, nes vaizdelis nykoks. biggrin.gif

maniskis ryte skutasi, tai dekui D, nes ryte nera kada TV ziuret. jei butu kada skutesis vakarais, matyt jau butu ne tik plaukais bet ir kerpem apauges lotuliukas.gif jis viena diena sulys man i vakaro zinias, tik dar neaisku i kuri kanala, nes ziuri visus lotuliukas.gif
Atsakyti