Man nepatinka nei barzdoti ,nei usuoti
man kelių diena barzdelė man net draugas ne toks gražus kai be jos
Įdomu būtų pamatyti statistiką kiek moterų mėgsta ir barzdelę, ir kūno plaukuotumą, kiek nemėgsta jokių plaukelių ir kiek maišytai mėgsta
Su statistika tikrai būtų gan įdomu. , o man asmeniškai nepatinka nei barzda, nei ūsai, fu.
ai ir man kazkaip plaukai ant veido neestetiskai ir nehigieniskai atrodo
turiu dede, kai pas ji nuvaziuojam gi reik bucki duot-tai ***** kaip bjauru kai savo gaurais prie veido prisiliecia
turiu dede, kai pas ji nuvaziuojam gi reik bucki duot-tai ***** kaip bjauru kai savo gaurais prie veido prisiliecia
Va, va. , o aš vis galvojau, turbūt būtų tikrai bjauru bučiuotis su gauruotu vyru.
Man tai nepatinka apzele vyrai.
Viena karta mano vyrui slove i galva barzda auginti,bet kai jis pasake ka galvoju iskarto iskoliojau,atsoko noras kaip mat.
Viena karta mano vyrui slove i galva barzda auginti,bet kai jis pasake ka galvoju iskarto iskoliojau,atsoko noras kaip mat.
Mano vyras niekada nemėgo nei ūsų, nei barzdos, puiku, kad dar proto turi ir apsiskuta. Vienu momentu buvo užplaukę auginti barzdą, pamaniau, kad juokauja, nes iš jo tikrai to nesitikėčiau. Pasirodo nejuokavo. Nors tu ką. Kiek sakiau, kad skuskis tu tuos gaurus, kaip mauras vaikštai, apžėlęs visas, tikrai neetiškai atrodo, fuu, pasibjaurėtina. Kiek aš jam nesakiau, nesiskuto nors tu ką. Nusiskuto tik tuomet, kai svečiai atvyko.
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:34)
Mano vyras niekada nemėgo nei ūsų, nei barzdos, puiku, kad dar proto turi ir apsiskuta. Vienu momentu buvo užplaukę auginti barzdą, pamaniau, kad juokauja, nes iš jo tikrai to nesitikėčiau. Pasirodo nejuokavo. Nors tu ką. Kiek sakiau, kad skuskis tu tuos gaurus, kaip mauras vaikštai, apžėlęs visas, tikrai neetiškai atrodo, fuu, pasibjaurėtina. Kiek aš jam nesakiau, nesiskuto nors tu ką. Nusiskuto tik tuomet, kai svečiai atvyko.
cia jau teroristas apkirpciau mieganti matyt
Jis visada teroristas. , kai namie prie TV daugiausia laiko praleidžia, tai nei žmonės ten jį mato, nei ten ką. Dar tiek gerai, jei kokia kaimynė pamatytų, tai vietoj pridėtų į kelnes, nes vaizdelis nykoks.
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:38)
Jis visada teroristas. , kai namie prie TV daugiausia laiko praleidžia, tai nei žmonės ten jį mato, nei ten ką. Dar tiek gerai, jei kokia kaimynė pamatytų, tai vietoj pridėtų į kelnes, nes vaizdelis nykoks.
maniskis ryte skutasi, tai dekui D, nes ryte nera kada TV ziuret. jei butu kada skutesis vakarais, matyt jau butu ne tik plaukais bet ir kerpem apauges jis viena diena sulys man i vakaro zinias, tik dar neaisku i kuri kanala, nes ziuri visus