O man labai patinka barzdoti vyrai (aišku žiūrint koks vyras). Ir maniškis žinoma toks. Ir bučiuotis su tokiu laaaabai gerai
Ir ne tik Ir krūtinė plaukuota patinka
Tiesa, kol nepabandžiau, tai man irgi barzdoti nepatiko, bet kai pabandžiau
Barzdoti - tegu , tik ne maniškis
Barzdotas vyras - na jau ne , bet 2-3 dienu barzdele labai , tik jeigu su jais trintis (buciuotis) nereikia
Fui fui fui, tfu tfu tfu nepatinka man labai barzdočiai. Ir net kelių dienų barzdelė erzina, nes kai maniškis užsiaugina - nugriamžia pusę odos. Tuomet vaikštau porą dienų šviečianti iš tolo ir nušerpetojus. Ne kas
Kažkada sakiau, jau vyro su barzda tai nepakęsiu... pati nuskusiu
Tai ir gavau barzdota vyrą... na barzda tikrai nepurvina ir neilga tiesiog žvilga juodi plaukeliai Kartai nusiskuta, bet iškart vėl pradeda auginti... Svarbu, kad vyras barzdą prižiūrėtų... O apšepe brrrrrrr nepatinka...
Tai ir gavau barzdota vyrą... na barzda tikrai nepurvina ir neilga tiesiog žvilga juodi plaukeliai Kartai nusiskuta, bet iškart vėl pradeda auginti... Svarbu, kad vyras barzdą prižiūrėtų... O apšepe brrrrrrr nepatinka...
mano draugas vieną kartą turėjo 3 dienų barzdelę...tai bučiuotis su juo košmaras kažkoks...labai norėjos bučiuotis tai ir bučiavomės , bet skaudėjo poto ...ojoj ...vėliau visada susitvarkydavo barzdą..vieną kart taip išpuolė , kad vėl nenusiskutęs buvo tai bučiavo mane labai atsargiai kad "nesužeistų"
oi, as jau nuo ankstyvos paauglystes tik paie barzdocius svajodavau.
savo draugo, tiesa sakant, be barzdos neisivaizduoju. kartais kai jis mano parodo nuotraukas, kur jis jaunesnis ir be barzdos, man kazkaip toks zvengas paima. laimei, skustis jis neketina. tik svajoja, kad ziloj senatvej noretu atrodyti taip, kaip Gendalfas is Ziedu valdovo. (nors cia tai irgi krastutinumas)
savo draugo, tiesa sakant, be barzdos neisivaizduoju. kartais kai jis mano parodo nuotraukas, kur jis jaunesnis ir be barzdos, man kazkaip toks zvengas paima. laimei, skustis jis neketina. tik svajoja, kad ziloj senatvej noretu atrodyti taip, kaip Gendalfas is Ziedu valdovo. (nors cia tai irgi krastutinumas)
Aha,o mano vyriškis tokią užsiaugino.... Girdėjau,kaip vaikas prie parduotuvės tėčiui sakė-kaip Kalėdų senelio.O kad nešvari-tai nuo žmogaus priklauso,juk visi prausiamės,o jis ten ją su šampūnu išplauna,iškedena,žodžiu puoselėja visaip.Aš žiūriu neutraliai,nei man labai gražu,nei negražu,kiti vadina čečėnu,popu ir pan.Tik dukra didžiausia gerbėja barzdos ir neleidžia nė užsimint apie nusiskutimą.
Ma tokia 3 dienu barzdele laaaaaabai patinka super sexy
Mano vyras turi dedidzką barzdikę Jam labai tinka. Ir ko gero mane tas patraukė susipažįstant ir pasirenkant jį į vaikinus.
Nematau čia nieko šlykštaus, jei viskas prižiūrėta - nereikia kaip kokiam Sėklai susirišti plaukų gumytėmis kad košę galetų valgyti (va čia tai jau beee..)
Kai nusiskuta visiškai karta i metus (baidarių žygiui), tai man net nemiela kažkaip - netenka kažkokio žavesio, atrodo kaip jauniklis koks ir visai ne mano vyras..
Nematau čia nieko šlykštaus, jei viskas prižiūrėta - nereikia kaip kokiam Sėklai susirišti plaukų gumytėmis kad košę galetų valgyti (va čia tai jau beee..)
Kai nusiskuta visiškai karta i metus (baidarių žygiui), tai man net nemiela kažkaip - netenka kažkokio žavesio, atrodo kaip jauniklis koks ir visai ne mano vyras..