Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Man patinka ("Lietuviai barzdočiai dūmoja", pamenate šią dainušką?), tik gaila, kad ne visiems tinka... biggrin.gif
Atsakyti
Barzdoti vyrai yra seksualu wub.gif
Na, aisku dar ta barzdele turi tikti ir nebuti per daug apzelusi hihihi.gif
Atsakyti
maniskis toks tamsesnio gymio,dar visad tokia barzdele poros dienu,uch koks jis man sexy blush2.gif
Atsakyti
niekad nemegau barzdotu ar juolabiau usuotu vyru, bet sia vasara pati paprasiau kad mb uzsiaugintu barzda, nu ir tinkajam visai, jis man toks sexy wub.gif kai nusikalsta pritaikau proga ir timpteliu uz barzdikes, oj kaip pasiunta lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai baisu
Atsakyti
O man grazu. Ne visiem tinka, bet jei stilinga ir sutvarkyta - niam niam 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man grazu smile.gif
Atsakyti
Yra moterų, kurios persižiūrėjusios Cosmopolitan ir kito šlamšto net plaukelio ant barzdos ar krūtinės pernešti negali, o ankščiau gi buvo vien tik barzdoti vyrai ir tai buvo vyriškumo simbolis turėti vešlią barzdą.
Atsakyti
Patinka man visi tie plaukuotumai biggrin.gif Labai vyriška wub.gif Bet nenorėčiau, kad maniškis užsiželdintų veidą kaip koks urvinis, nes labai sendina, ypač jei ant galvos plaukai retėja. g.gif
Atsakyti
bardele iki savaites laiko tai man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 25, 15:38)
bardele iki savaites laiko tai man grazu wub.gif

Va, va būtent tokia ir gražiausia cool.gif Toks gaunasi seksualus apšepėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2012 05 26, 16:39)
Va, va būtent tokia ir gražiausia  cool.gif Toks gaunasi seksualus apšepėlis  biggrin.gif

butens sexy ,mm.. wub.gif
Atsakyti