Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Oi, man tai labai nepatinka barzdoti vyrai!
Prisiminiau, kaip brangusis isvyko 3 savaitems i kelione po kalnus ir nesiskuto... grizo barzdotas... doh.gif
Kadangi as moteris, tai sugalvojau neaiskint, kaip man nepatinka ir panasiai, o tik gudriai uzsiminti, kad ta barzda ji sendina... lotuliukas.gif
O, maniskis visada labai sportuodavo ir jam svarbu jaunai atrodyt, tai dar ta pati vakara barzda buvo nuskusta ir abu buvome laimingi ir patenkinti thumbup.gif .
Atsakyti
Vienareikšmiškas kategoriškas NE bet kokiai barzdai lotuliukas.gif
Atsakyti
labiausiai nervina 2 dienu barzdike, nes negalima normaliai pasibuciuot, braizo visa smakra doh.gif o jis specialiai lenda, noredamas paerzint blush2.gif
Atsakyti
Negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2011 08 02, 11:10)
labiausiai nervina 2 dienu barzdike, nes negalima normaliai pasibuciuot, braizo visa smakra doh.gif o jis specialiai lenda, noredamas paerzint blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o paskui visas veidelis dar dega po to.
Atsakyti
Labai labai patinka 2-3d barzdele, taaaip seksualu blush2.gif
Atsakyti
Man tai NEAAAA, nepatinka.. Nepatiktų nei bučiuotis, nei mylėtis...o dėl grožio nesiginčyju, yra vyrų kuriems tinka rolleyes.gif
Atsakyti
keliu dienu barzdele grazu, bet kai buciuojames tai nepatinka, kad bruzina blush2.gif
Atsakyti
nu tokie visiški barzdonai tai nepatinka biggrin.gif bet poros dienų šeriukai labai labai patinka cool.gif
Atsakyti
Man tai visai gražu kelių dienų šeriukai, bet jei bučiuotis, tai schmoll.gif Mano oda iškart parausta jei pabraižo šeriukais.
Atsakyti
Na kai kuriem tinka, bet nesunku nusiskust smile.gif
Atsakyti
Man laabai patinka astrus seriukai wub.gif Su mielu noru leisciau jam skustis kas kokias 5 dienas tik, bet darbe privalo atrodyti nepriekaistingai ,plaukeliai auga nerealiais tempais pas ji, tenka skustis kas ryt. Tai dazniausiai neturiu to malonumo ax.gif Net ryte prabudus jau braizosi truputi. O va kai penktadieni gryzta namo tada...tada jau visa savaitgali prie skustuvo neprileidziu biggrin.gif Sekmadieni jau buna toooks sexy.. Negaliu nei lupu nei ranku atitraukti, dievinu kai tie seriukai braizosi,uzveda blush2.gif
Atsakyti