Man labai nepatinka barzdoti ir usuoti vyrai
QUOTE(kiska13 @ 2011 04 18, 23:19)
Man labai nepatinka barzdoti ir usuoti vyrai
kosmaras barzda ir usai, nei uz ka nesutikciau, kad MB augintu barzda O jei neklausytu, imciau ir as nesidepiliuot Jam apaugusios moters kojos beveik baisiausias dalykas
Man patinka vyrai ilgom barzdom ir ilgais plaukais. B iš tokių. Nė už ką nenorėčiau, kad nusiskustų ar nusikirptų plaukus.
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 23, 19:03)
Man patinka vyrai ilgom barzdom ir ilgais plaukais. B iš tokių. Nė už ką nenorėčiau, kad nusiskustų ar nusikirptų plaukus.
jei maniskis taip padarytu speju net neatpazinciau
".. kosmaras barzda ir usai, nei uz ka nesutikciau, kad MB augintu barzda O jei neklausytu, imciau ir as nesidepiliuot Jam apaugusios moters kojos beveik baisiausias dalykas .."
o va cia tai ideja
reikes prisiminti tada, kai kyla noras susilazinti, arba duoti kvaila kokia priesaika, pvz. jei Lietuvos rytas laimes, tris menesius nesiskusiu
jei taip, tris menesius nesidepiliuosiu jei nenupirksi mano mylimiausiu kvepalu
o siaip, tai dievinu kai jis buna su poros dienu barzdele, tada jis toks vyryskas ir patrauklus
o va cia tai ideja
reikes prisiminti tada, kai kyla noras susilazinti, arba duoti kvaila kokia priesaika, pvz. jei Lietuvos rytas laimes, tris menesius nesiskusiu
jei taip, tris menesius nesidepiliuosiu jei nenupirksi mano mylimiausiu kvepalu
o siaip, tai dievinu kai jis buna su poros dienu barzdele, tada jis toks vyryskas ir patrauklus
jei maniškis augint pradėtų ko gero irgi depiliaciją pamirščiau. labai nepatrauklu ir tinka tik kalėdų seneliui
------------------------------------------
SPALVOTŲ bet kokių foto su vaikais fotokonkursas
QUOTE(l'eau @ 2011 05 24, 16:29)
jei maniškis augint pradėtų ko gero irgi depiliaciją pamirščiau. labai nepatrauklu ir tinka tik kalėdų seneliui
Kaledu senelis namuose, tai juk labai faina - amzinos kaledos.
Man labai sexy atrodo plikai skusta galva ir nedidele stilinga barzdele. MB variantas
Zadejo augintis didesne, bet tikiuosi juokais. Nors is esmes tai su zmogum gyveni ne su jo barza. Nereguliuoju "eismo" stiliaus srityje.
Papildyta:
DEpiliacija ne del vyro darausi. Tik del saves. Man patinka jaustis graziai paciai del saves
Zadejo augintis didesne, bet tikiuosi juokais. Nors is esmes tai su zmogum gyveni ne su jo barza. Nereguliuoju "eismo" stiliaus srityje.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 05 24, 17:29)
DEpiliacija ne del vyro darausi. Tik del saves. Man patinka jaustis graziai paciai del saves
O man seksualu
Maniškis turi barzdelę,neilga ji,bet niekad jos plikai neskuta,tik kai paiilgėja daugiau,tai su mašinėle patrumpina,bet palieka dalį jos
Labai gražu tik ne visiems vyrams tinka tas
Maniškis turi barzdelę,neilga ji,bet niekad jos plikai neskuta,tik kai paiilgėja daugiau,tai su mašinėle patrumpina,bet palieka dalį jos
Labai gražu tik ne visiems vyrams tinka tas
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 07 29, 14:12)
Man labai sexy atrodo plikai skusta galva ir nedidele stilinga barzdele. MB variantas
Taip pat ir MB variantas!
Man visad plikiai atrodydavo patys seksualiausi vyrai! Nekalbu apie naturaliai nuplikusius senus pirdzius, bet va koks nusiskutes 30-40metis... kaip koks Guardiola.. Mmm