Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Man labai nepatinka barzdoti ir usuoti vyrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiska13 @ 2011 04 18, 23:19)
Man labai nepatinka barzdoti ir usuoti vyrai  ax.gif

drinks_cheers.gif doh.gif kosmaras barzda ir usai, nei uz ka nesutikciau, kad MB augintu barzda schmoll.gif O jei neklausytu, imciau ir as nesidepiliuot lotuliukas.gif Jam apaugusios moters kojos beveik baisiausias dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka vyrai ilgom barzdom ir ilgais plaukais. B iš tokių. wub.gif Nė už ką nenorėčiau, kad nusiskustų ar nusikirptų plaukus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 23, 19:03)
Man patinka vyrai ilgom barzdom ir ilgais plaukais. B iš tokių. wub.gif Nė už ką nenorėčiau, kad nusiskustų ar nusikirptų plaukus. schmoll.gif

drinks_cheers.gif wub.gif jei maniskis taip padarytu speju net neatpazinciau doh.gif
Atsakyti
Maniškis tai dabar tokią ale barzdelę auginas. šiaip man ji visiškai netrukdo,tik kad pats dar mėgsta šiaip nenusiskusti ir jau taip "švitriniam" pabūti.Nors man tai taip nelabai,arba normaliai nusiskuta, arba bando auginti. Nes ir bučiuotis nėr tikrai malonu biggrin.gif
Atsakyti
".. kosmaras barzda ir usai, nei uz ka nesutikciau, kad MB augintu barzda O jei neklausytu, imciau ir as nesidepiliuot Jam apaugusios moters kojos beveik baisiausias dalykas .."
o va cia tai ideja lotuliukas.gif
reikes prisiminti tada, kai kyla noras susilazinti, arba duoti kvaila kokia priesaika, pvz. jei Lietuvos rytas laimes, tris menesius nesiskusiu doh.gif
jei taip, tris menesius nesidepiliuosiu jei nenupirksi mano mylimiausiu kvepalu g.gif
o siaip, tai dievinu kai jis buna su poros dienu barzdele, tada jis toks vyryskas ir patrauklus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jei maniškis augint pradėtų ko gero irgi depiliaciją pamirščiau. labai nepatrauklu ir tinka tik kalėdų seneliui schmoll.gif

------------------------------------------
SPALVO bet kokių foto su vaikais fotokonkursas
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 05 24, 16:29)
jei maniškis augint pradėtų ko gero irgi depiliaciją pamirščiau. labai nepatrauklu ir tinka tik kalėdų seneliui schmoll.gif

Kaledu senelis namuose, tai juk labai faina - amzinos kaledos.
Atsakyti
kelių dienų barzdelė sexi wub.gif
Atsakyti
Man labai sexy atrodo plikai skusta galva ir nedidele stilinga barzdele. MB variantas wub.gif thumbup.gif
Zadejo augintis didesne, bet tikiuosi juokais. Nors is esmes tai su zmogum gyveni ne su jo barza. Nereguliuoju "eismo" stiliaus srityje.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 05 24, 17:29)

DEpiliacija ne del vyro darausi. Tik del saves. Man patinka jaustis graziai paciai del saves tongue.gif
Atsakyti
O man seksualu blush2.gif
Maniškis turi barzdelę,neilga ji,bet niekad jos plikai neskuta,tik kai paiilgėja daugiau,tai su mašinėle patrumpina,bet palieka dalį jos rolleyes.gif
Labai gražu wub.gif tik ne visiems vyrams tinka tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 07 29, 14:12)
Man labai sexy atrodo plikai skusta galva ir nedidele stilinga barzdele. MB variantas  wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Taip pat ir MB variantas!
Man visad plikiai atrodydavo patys seksualiausi vyrai! Nekalbu apie naturaliai nuplikusius senus pirdzius, bet va koks nusiskutes 30-40metis... kaip koks Guardiola.. Mmm wub.gif

Atsakyti