Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Mano tevas per pirma susitikima su vyru paklause vyro, kodel jis nenusiskutes, ar jis nebado savo barzdele manes nemaloniai ir gal jam nupirkti skutimosi peiliuka. Buvau totaliai sokiruota doh.gif huh.gif gun_bandana.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai vyro barzda buna keliu dienu, pas mano mb ji juoda ir grazi forma- tai man grazu, bet ilga tai neeeee doh.gif zinoma ir ne visiems tinka, priklauso kaip tie plaukai auga po veida dar. g.gif
Atsakyti
maniškis su barzdele senas atrodo biggrin.gifD Kai tik susipažinom, vaikščiojom po akropolį ir jis nesiskutęs buvo, tai mano mamos draugė komentavo mamai kad aš su kažkokiais seniais vaikštau, nors jam vos 24:D
Šiaip visai neblogai atrodo, tik kad nekenčiu kai badosi, o dar jeigu tik pirmos dienos tai išvis kaip švitrinis popierius biggrin.gif
Atsakyti
man nerealiai patinka barzdoti ir apzele vyrai, man jie tokie seksualus ir vyriski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V. @ 2011 03 23, 17:40)
man nerealiai patinka barzdoti ir apzele vyrai, man jie tokie seksualus ir vyriski biggrin.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man patinka barzdelė. thumbup.gif
Žinoma, kai būna 2-3 dienų. Na, ir bučiuotis visai nieko. biggrin.gif Nors, žinoma, po to jaučiuosi kaip subadyta biggrin.gif
Bet... Ai biggrin.gif Užtat brangusis gražiai atrodo su barzdyte. Toks sexy wub.gif
Atsakyti
diedai barzdas augina tam, kad nereiketu buciuotis.
Atsakyti
maniskis skutasi karta per savaite,nebet kur labai oficialiai reikia eit tai tada dazniau biggrin.gif .tai va jau pripratau, nes neturiu kito pasirinkimo lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip nepatinka, bet kartais ir reikia veido odytei duot pailset nuo bruzinimu tongue.gif
Atsakyti
nelabai patinka,bet yra vyru kuriems nepaprastai tinka barzdele smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi nepatinka nei barzdoti,nei usuoti vyrai.Bet kartais kitiems itin tinka menkas apzelimas (na 3-ju dienu barzdele taip vadinama),bakenbardai.
Atsakyti
Man labai nepatinka nei barzdoti nei usuoti, bet manasis su usais. Kai tik jie ugteli, varau skustis, nepatinka ir viskas. As net ziuret negaliu i supinta barzda swoon.gif
Atsakyti