Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

man patinka tinkanti prie veido, daili, prižiūrėta barzda smile.gif
Atsakyti
Maniskis kazkada gal savaite paaugino, tai taip normaliai apzeles buvo. visai nieko. bet daugiau nesiaugina biggrin.gif
Atsakyti
na, o man asmeniskai labai grazu matyti vyra su barzdele. Ir tikrai, be jos jis atrodytu toks jaunas jaunas wub.gif
Atsakyti
Keliu dienu gal ir graziai, bet siaip, nesu gerbeja visu usu ir barzdu. schmoll.gif
Atsakyti
Man visai patinka jei graziai su barzdike/usais atrodo. Tiesa, tikrai ne visiems tinka. Keliu dienu sereliai mane nervina, nes badosi tongue.gif
Atsakyti
man barzda patinka wub.gif
Atsakyti
As uz barzda thumbup.gif MB turi keliu dienu barzdike, buna kad jis pavargsta ja priziureti tai visai nusiskuta, tada toks vaikelis atrodo lotuliukas.gif
Siaip dideles barzdos man ne, bet keliu dienu tai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai labai wub.gif ...o ypač gražu po lūpom tokia maža barzdelė nežinau ar suprasit apie ką aš čia biggrin.gif
Atsakyti
keliu dienu barzdele - nieko, bet barzdotas vyras.......jei maniskis sugalvotu augintis barzda, nakti miegant ji apskusciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 20, 22:53)
keliu dienu barzdele - nieko, bet barzdotas vyras.......jei maniskis sugalvotu augintis barzda, nakti miegant ji apskusciau biggrin.gif

Taip ir nesupratau: cia iprotis, ar yda? ax.gif
Atsakyti
ka turite galvoje? iproti auginti keliu dienu barzdele, ar iproti nakti apskutineti vyra? biggrin.gif as ydai prilyginciau barzdos auginima smile.gif
Atsakyti
Keliu dienu barzdele kai kuriems labai tinka wub.gif
Bet man grazu tik paziureti, nes daznai kaip svitrinis popierius buna, paskui raudona buna aplink lupas, baisiai skauda, jau nekalbant apie vaizda doh.gif
Atsakyti