Maniskis kazkada gal savaite paaugino, tai taip normaliai apzeles buvo. visai nieko. bet daugiau nesiaugina
na, o man asmeniskai labai grazu matyti vyra su barzdele. Ir tikrai, be jos jis atrodytu toks jaunas jaunas
Man visai patinka jei graziai su barzdike/usais atrodo. Tiesa, tikrai ne visiems tinka. Keliu dienu sereliai mane nervina, nes badosi
man barzda patinka
As uz barzda MB turi keliu dienu barzdike, buna kad jis pavargsta ja priziureti tai visai nusiskuta, tada toks vaikelis atrodo
Siaip dideles barzdos man ne, bet keliu dienu tai
Siaip dideles barzdos man ne, bet keliu dienu tai
Labai labai ...o ypač gražu po lūpom tokia maža barzdelė nežinau ar suprasit apie ką aš čia
keliu dienu barzdele - nieko, bet barzdotas vyras.......jei maniskis sugalvotu augintis barzda, nakti miegant ji apskusciau
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 20, 22:53)
keliu dienu barzdele - nieko, bet barzdotas vyras.......jei maniskis sugalvotu augintis barzda, nakti miegant ji apskusciau
Taip ir nesupratau: cia iprotis, ar yda?
ka turite galvoje? iproti auginti keliu dienu barzdele, ar iproti nakti apskutineti vyra? as ydai prilyginciau barzdos auginima
Keliu dienu barzdele kai kuriems labai tinka
Bet man grazu tik paziureti, nes daznai kaip svitrinis popierius buna, paskui raudona buna aplink lupas, baisiai skauda, jau nekalbant apie vaizda
Bet man grazu tik paziureti, nes daznai kaip svitrinis popierius buna, paskui raudona buna aplink lupas, baisiai skauda, jau nekalbant apie vaizda